![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Burza mózgów czyli nowy sposób przedstawiania pomysłów.
Autor | Wiadomość |
---|---|
Walczący z drzewcami ![]() ![]() |
Drygu lub MG/Admin zakładali by temat "Potrzebujemy pomysł na zmianę..." w tym temacie gracze pisali by tylko pomysły i propozycje wszystko co nie było by przynajmniej drobną sugestią było by usuwane (komentarze itp.). Każdy post w tym temacie dało by się ocenić i kilka z największa oceną i te które podobają się administracji były by rozpatrywane w zamkniętym gronie ludzi decydujących o zmianach.
Czemu coś takiego miało być w prowadzone?: 1. Ponieważ sam Dyrgu napisał ze nie ma czasu przeglądać wszystkich pomysłów a w temacie gdzie na początku jest kiepski pomysł w pewnym momencie może być jakaś dobra idea która mogła by być wprowadzona. 2. Dyrgu kiedyś napisał że potrzebuje planują zmienić system walk gildyjnych po tym poście pojawiło się kilka pomysłów a komentarze pod tym typu że obecny system jest dobry po co go zmieniać. Osobiście uważam ze ten system mógłby być bardziej wydajny w niektórych przypadkach i mógłby przyczynić się do rozwoju Taernu a także pomóc twórcom. Oczywiście stary sposób nadal by obowiązywał ale tylko do innego typu pomysłów. _________________ "Warto mieć marzenia" tylko jaka to wartość jak się nic z tego nie ma?? |
17 Maj 2012, o 12:31 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 12 Lip 2010, o 19:16 Posty: 249 Miejscowość: Pomorze Podziękowano: 7 razy Otrzymanych podziękowań: 46 razy ![]() |
E, ogłupiałam.
Jest specjalna strefa dla Najlepszych Pomysłów. Myślę, że moderatorzy są na bieżąco i dane tematy przenoszą. Poza tym od takiej burzy mózgów jest osobne forum dla testerów i wyżej. Gracze na forum są raczej od proponowania nowych rzeczy, na które... inni nie zdążyli wpaść. o. : P Tak naprawdę to prowadziłoby jeszcze większy zamęt. _________________ Marzena, cześć. |
3 Cze 2012, o 14:48 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona ![]() ![]() |
A mi się pomysł podoba
![]() Takie coś na pewno ułatwiło by pracę twórców, a także gracze wiedzieli by co jest aktualnie potrzebne do wymyślenia, jestem za ![]() |
4 Sie 2012, o 16:40 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() ![]() |
Drygu nie ma czasu, ale Willy musi mieć
![]() Staram się wszystko co jest możliwe czytać i analizować, jeżeli coś mnie zainteresuje to się wypowiada i proszę o więcej szczegółów jeżeli jest taka potrzeba, ewentualnie jakiś pomysł daje mi wenę do jego modyfikacji i wymyślenia czegoś innego. Na forum jest każdego dnia, więc wszystko widzę, a dodatkowo zawsze można mi zaspamować skrzynkę na privie ![]() ![]() _________________ Kreatywność, obiektywizm, optymizm = TESTER! The First 100 lvl on the Lands of Taern - at 114 the Career has been sacrificed. |
4 Sie 2012, o 17:11 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() ![]() |
Tylko ze to pomysł z 17 Maja
![]() ![]() _________________ "Warto mieć marzenia" tylko jaka to wartość jak się nic z tego nie ma?? |
5 Sie 2012, o 10:23 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |