Strona 28 z 83 |
[ 821 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 83 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
W PLANACH - materiały i komentarze
Autor | Wiadomość |
---|---|
Administrator
|
1. Nowe rary tylko z nowych bossów.
2. Nowe czempy tylko na nowych mapkach. 3. Nie podam żadnego nawet przybliżonego terminu A plotki, ze m2 wejdzie w tym upie wymyślili sami gracze bo m2 nawet nie zaczęliśmy jeszcze malować (w tej chwili mamy gotowe plany + trochę modeli 3d). Przed m2 pojawi się jeszcze jedna insta dla lvli 70+ na masywie. |
17 Maj 2012, o 11:47 |
|
Uczeń Simona
|
A kiedy wprowadzicie mapkę dla midlev? Podaj chociaż miesiąc lub zakres miesięcy.
|
17 Maj 2012, o 11:55 |
|
Uczeń Simona
Rejestracja: 12 Kwi 2012, o 08:53 Posty: 54 Miejscowość: 3city Podziękowano: 7 razy Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Jak zostanie stworzona do zostanie wprowadzona. Dopiero wprowadzono nową krainę i już chcesz kolejną? Nacieszmy się póki co tą - za jakieś 55 lvl
_________________ Pabli [S4] - Ryc 54 lvl - ON Zwycięzca turnieju 3vs3 - 23.05.2012 |
17 Maj 2012, o 12:07 |
|
Uczeń Simona
|
Ale to była mapa dla hlev a ja pytam o mapę dla midlev bo ta nowa nie jest dla mnie. Mam 53 lev więc na nowej nie mam najmniejszych szans.
|
17 Maj 2012, o 12:19 |
|
Administrator
|
Niedługo pojawi się na masywie nowa insta dla lvli 70+. Natomiast przemalowanie Alaril to dużo pracy. Kilka miesięcy. Ile dokładnie nie jestem w stanie powiedzieć.
Tam będą też nowe moby i instancje dla lvli 30-70. |
17 Maj 2012, o 13:26 |
|
Chodząca legenda
|
Czy nowe czempiony coś dropią (nowe sety / epiki), czy są obecnie tylko dodatkiem do krajobrazu który daje ładny xp?
_________________ "Fałszywa skromność to najgorszy rodzaj pychy." "Nie znam się, to się wypowiem." "Znam się na wszystkim, na niczym dobrze." |
17 Maj 2012, o 13:44 |
|
Uczeń Heremona
|
1 Kiedy rozmowy o podklasach? :d
2 Czy w przyszlosci planujecie dodac nowe pety? Jesli tak to czy beda one dostepne dla wszystkich czy tylko dla gildii - jesli dla gildii to czy macie zamiar dodawac je do istniejacych juz klatek czy bedzie na to nowa klatka oraz czy macie swoje zdanie co do powiekszenia miejsca w 3ciej klatce (temat ktory zalorzylem jakis czas temu w tej sprawie http://forum.taern.pl/viewtopic.php?f=121&t=19461 ) 3 Czy "psychorary" sa przypisane do bossow jak zwykle rary czy szansa na ich dropniecie jest jak z epikiem (czyt. wszystkie sa przypisane do okreslonej grupy bossow, powiedzmy wszystko co lata po nowej krainie) _________________ *Shortbow* - 119 - s3 - DELETED (Assassins of Kings 4 ever) (In)famous asian women lover from s3. Ostatnio edytowany przez Shorty, 17 Maj 2012, o 23:53, edytowano w sumie 1 raz |
17 Maj 2012, o 15:01 |
|
Współpracownik Gnarla
|
Rozszerzę pytanie desacred'a
Czy nowe bosy/czempiony mogą dać epiki? |
17 Maj 2012, o 22:48 |
|
Duma Forum!
|
luky - ja dostałam informację, że nie, ale znając naszych adminów nie wykluczam, że mogło to ulec zmianie.
|
17 Maj 2012, o 23:48 |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 1 Maj 2012, o 13:07 Posty: 1 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Chcialem spytac o najnowszy update i o to w jakim kierunku planujecie dalej rozwijac gre.
Zaniepokoila mnie szybkosc expienia na nowych mapach stad pytanie. O ile przed update, wbicie z tego co obserwowalem lvla 99-100 zajmowalo kilka dnia o tyle teraz w ciagu paru kolejnych dni zostal wbity lvl 100-103. 1. Czy zamiarem nowego update mialo byc faktycznie, zwiekszenie szybkosci expienia dla najwyzszych poziomow? 2. Czy dalsze upy beda prowadzily do kolejnych ulatwien w zdobywaniu lvla? Osobiscie myslalem ze nowe krainy beda nowymi wyzwaniami w rodzaju starej, dobrej modliszki, widze ze wyszly maszyny do powergamingu czego nie ukrywaja a raczej obnosza sie tym topki. |
18 Maj 2012, o 22:52 |
|
Strona 28 z 83 |
[ 821 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 83 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |