Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Instancje na jeziorze.
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Heremona
|
Witam
Rozumiem ze respawn w instach na jeziorze jest tymczasowy, ale czy administracja nie moglaby pomyslec o zostawieniu tego na zawsze? Ilosc zgonow jaka sie tam lapie sprawilaby ze ludzie nie chodziliby na te insty z racji wydanego majatku na flaszki. Obecna forma jest jak najbardziej odpowiednia moim zdaniem, ewentualnie podniesc koszt wejscia z 5 na 8-10 flaszek i respawn po zgonie zostawic na instancji. _________________ *Shortbow* - 119 - s3 - DELETED (Assassins of Kings 4 ever) (In)famous asian women lover from s3. |
17 Maj 2012, o 16:55 |
|
Chodząca legenda
|
Zostaną wprowadzone "skoczki" i bossy będą farmione non stop
Rozwiązaniem byłby całkowity zakaz używania skoczków. W innym wypadku pomysł nie przejdzie. |
17 Maj 2012, o 16:57 |
|
Uczeń Heremona
|
zawsze mozna zrobic prog lvlowy mysle ze to mozliwe
_________________ *Shortbow* - 119 - s3 - DELETED (Assassins of Kings 4 ever) (In)famous asian women lover from s3. |
17 Maj 2012, o 16:58 |
|
Uczeń Simona
|
Ja bym ogarnął same instancje, bo puki co to wyrzuca z insty po zgonie i po 2 godzinach bicia mobkow jesteś w czarnej dupie............
I ludzie zlitujcie się, nie każdy jest nolife i ma 10 godzin dziennie przeznaczonych na granie, dojście do bosa, zabicie go to grubo ponad 2.5 godziny jak nie więcej. _________________ NECROPOLIS Allenor Washi Ostatnio edytowany przez NWO, 17 Maj 2012, o 17:14, edytowano w sumie 1 raz |
17 Maj 2012, o 17:01 |
|
Chodząca legenda
|
Dobrze jest, 5 flaszek, resp po dedzie jest na inście i tak. Wyrzucanie z insty to błąd ... niestety jeszcze bardzo częsty.
edit: fortunę na flaszki jak rozumiem. Nie wiem kiedy wywalało (nie miałem takiego przypadku), ale odnoszę się do tego, co jest teraz - i jest się na instancji po dedzie, więc dla mnie jest ok. _________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. Ostatnio edytowany przez Szymdaro, 17 Maj 2012, o 17:23, edytowano w sumie 1 raz |
17 Maj 2012, o 17:12 |
|
Uczeń Heremona
|
@Szym
Resp po zgonie na inscie to tylko chwilowy zabieg. Pierwotnie wywalalo cie poza insta i albo miales flaszke i wbijales do teamu albo nie miales i wychodziles z instancji. Przy ilosci zgonow jaka tam jest trzeba miec fortune (jako luk z 370~ zreki mam srednio 10-12 zgonow na inscie, nie wspomne o reszcie teamu) _________________ *Shortbow* - 119 - s3 - DELETED (Assassins of Kings 4 ever) (In)famous asian women lover from s3. |
17 Maj 2012, o 17:17 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 18 Wrz 2011, o 14:40 Posty: 15 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Prawidlowo resp na inscie i niech tak pozostanie a co do skoczkow opracowalem je w 1 dzien zaden problem i boska mozna farmic co 10m a tak nie ma lipy i sie na 1-2 konczy dla niektorych
|
17 Maj 2012, o 20:06 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |