Strona 1 z 2 |
[ 13 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Zmiana wyglądu broni
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Simona
|
Szukamłem i nei znalazłem podobnego tematu więc postanowiłem napisać o zmianie wyglądu broni.
Chodzi mi dokladnie o zamiane wyględu broni jedno na dwu ręczną. Nie rozumiem, dlaczego nie można tego zrobić... Przecież byłby zmieniony tylko wygląd broni. Przykładowo wyglądałoby to tak: 1. http://screenshooter.net/6974873/qnaofir 2. http://screenshooter.net/6974873/etebmek Po zmianie byglądu broni i tak nikt nie wie jaką broń przeciwnik ma naprawde więc nie widze problemu żeby można było zmienić wygląd broni jedno na dwu ręczną. |
18 Maj 2012, o 10:01 |
|
Pogromca Valdaroga
|
zauważ tylko, że do każdego typu broni przypisany jest typ obrażeń. a to już jest różnica.
|
18 Maj 2012, o 10:42 |
|
Walczący z drzewcami
|
do wyglądu są przypisane obrażenia? nie wydaje mi sie
_________________ Moment w którym zamykasz oczy na polu walki, jest momentem, w którym już ich nie otwierasz |
18 Maj 2012, o 12:58 |
|
Chodząca legenda
|
Ten sam typ eq zmienia się w zakresie tej samej grupy.
@niżej. Z rolraka (typ broń, grupa kastety) nie zrobię młota. I analogicznie... _________________ "Fałszywa skromność to najgorszy rodzaj pychy." "Nie znam się, to się wypowiem." "Znam się na wszystkim, na niczym dobrze." Ostatnio edytowany przez desacred, 18 Maj 2012, o 15:57, edytowano w sumie 1 raz |
18 Maj 2012, o 13:38 |
|
Walczący z drzewcami
|
To wkońcu można z 1h młota zrobić 1h miecz?
_________________ Moment w którym zamykasz oczy na polu walki, jest momentem, w którym już ich nie otwierasz |
18 Maj 2012, o 15:27 |
|
Uczeń Simona
|
np. rycerz trzyma tak samo broń jednoręczną jak dwuręczną
nei widze żadnych problemów... |
18 Maj 2012, o 18:53 |
|
Walczący z drzewcami
|
Problem jest taki ze miecz nie moze wygladac jak mlot bo to bez sensu.Ryc mialby trzymac obok tarczy ogromny ognisty mlot?
_________________ Znany jako: Farguat Dru 64 SoulKnight Brb 37 |
18 Maj 2012, o 20:23 |
|
Uczeń Simona
|
farguat napisał(a): Problem jest taki ze miecz nie moze wygladac jak mlot bo to bez sensu.Ryc mialby trzymac obok tarczy ogromny ognisty mlot? czemu bez sensu? ja bardzo bym chciał tak zrobić żeby zmeinić wygląd broni jedno na dwuręczną bo to fajnie wygląda - a od czego są zmiany wyglądu |
18 Maj 2012, o 20:26 |
|
Walczący z drzewcami
|
Jesli zmienilbys wyglad miecza na mlot to rozmiar miecza powinien zmienic sie na rozmiar mlota czyli bys juz nie mogl zalozyc tarczy.
_________________ Znany jako: Farguat Dru 64 SoulKnight Brb 37 |
18 Maj 2012, o 20:32 |
|
Uczeń Simona
|
Tu chodzi tylko o wygląd, a i tak 3mamy 2ręczny w 1 ręce (oprócz barby)
_________________ KUbaFCA s3 druid 56lvl wciąż rośnie full eq (brak vaekanów) Gotikologio shed 26lvl |
18 Maj 2012, o 21:19 |
|
Strona 1 z 2 |
[ 13 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 12 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |