![]() |
Strona 1 z 2 |
[ 13 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
S1 - śmieci po questach
Autor | Wiadomość |
---|---|
Pogromca Valdaroga ![]() Rejestracja: 6 Cze 2010, o 12:14 Posty: 1907 Miejscowość: Warszawa Podziękowano: 89 razy Otrzymanych podziękowań: 258 razy ![]() |
-Lawa dla Leili
-Rozpiska dostaw orizjum -Zlecenie Tilsai [quest skończony] [brak obrazka] -Dziwna Włócznia [quest skończony] [brak obrazka] -Glejt Dolnego Kemenak niby jest usuwalny ale czy wtedy wejde na dół ? [brak obrazka] Postać - SamoZuoo _________________ NIKT z ekipy NIGDY nie poprosi Cie o HASŁO do konta. Mój kanał YT |
1 Sty 2011, o 14:16 |
![]() |
![]() |
|
Współpracownik Gnarla ![]() Rejestracja: 19 Lis 2010, o 23:14 Posty: 173 Miejscowość: Kabaty Podziękowano: 12 razy Otrzymanych podziękowań: 43 razy ![]() |
Ja glejtu nie mam i moge schodzić wiec generalnie chyba mozna
r _________________ Lex retro non agit, chyba ze w taernie ![]() |
1 Sty 2011, o 14:30 |
![]() ![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() ![]() |
SamoZuoo napisał(a): -Rozpiska dostaw orizjum -Zlecenie Tilsai [quest skończony] [brak obrazka] -Dziwna Włócznia [quest skończony] [brak obrazka] -Glejt Dolnego Kemenak niby jest usuwalny ale czy wtedy wejde na dół ? [brak obrazka] Postać - Ersar _________________ ![]() |
1 Sty 2011, o 16:17 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 25 Wrz 2010, o 19:15 Posty: 245 Miejscowość: W-wa, Targowek Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 1 raz ![]() |
Jak tylko jestem w grze, to usuwam wszystkim wszystko. Jak mnie nie ma to piszcie PMa na forum. Jest duza szansa, szczegolnie w tygodniu w godz. 9-17, ze jestem przy kompie. Wejde i usune.
Natomiast jest inna kwestia. Wydaje mi sie, ze usuwamy - czyli walczymy ze skutkami pozostalosci, ale nie poprawiamy przyczyn, tj. quest dalej zostawia po sobie pozostalosci, skoro dalej gracze sie zglaszaja ze zlomem ze starych questow. Podpytam dryga jak to poprawiac, moze mi sie uda z tym powalczyc, bo Torgred mialby wiecej czasu na pisanie nowych tekstow. _________________ M3f - s1 - rycek lv. 60 Jezzar - s1 - sock puppet of doom Veecos - s2 - the other white meat ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- |
1 Sty 2011, o 17:51 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga
![]() |
Powodzenia M3f
![]() _________________ Lester - Barbarzyńca 70 lvl - [off] - 24.02.2013; [próba powrotu] - 05.05.2019 - 71 lvl |
1 Sty 2011, o 17:56 |
![]() |
![]() |
|
Administrator ![]() Rejestracja: 18 Cze 2009, o 16:34 Posty: 3515 Podziękowano: 108 razy Otrzymanych podziękowań: 1521 razy ![]() |
Cały czas staramy się tropić skąd się to bierze. Czasem jednak ciężko znaleźć przyczynę.
|
1 Sty 2011, o 19:16 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() ![]() |
Cytuj: Błąd był tylko z rozpiską dostaw orizjum. Dodałem kwestię, gdzie gracz się jej pozbywa (w zakończeniu Q chwale ojczyzny). Reszta wymienionych przedmiotów jest ustawiona dobrze i to od dawna. Jeśli komuś zostaje przedmiot prawdopodobnie miał restartowanego questa, natknął się po drodze na krasza lub coś w tym stylu. _________________ "Rząd wciąż chce naszego dobra, a my mamy go już tak mało." |
1 Sty 2011, o 19:22 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 25 Wrz 2010, o 19:15 Posty: 245 Miejscowość: W-wa, Targowek Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 1 raz ![]() |
Rozmawialem o tym juz z Torgiem. Nowy quest tez juz ma nie pozostawiac nic niepotrzebnego. Starsze rowniez ponoc sa ogarniete. Zakladam wiec, ze bedziemy usuwac juz coraz mniej tych itemow, bo nowe nie beda dochodzic, a jak cos dojdzie to trzeba podpytac ludzia jak robil questa i wysledzic oraz zamordowac powod :d
_________________ M3f - s1 - rycek lv. 60 Jezzar - s1 - sock puppet of doom Veecos - s2 - the other white meat ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- |
1 Sty 2011, o 19:28 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga
![]() |
Takie małe pytanko: Czy jako GM'owie nie możecie sobie zresetować danego quest po którym to zostaje, zrobić go i osobiście wyśledzić błędu, jeżeli takowy jest?
_________________ Lester - Barbarzyńca 70 lvl - [off] - 24.02.2013; [próba powrotu] - 05.05.2019 - 71 lvl |
1 Sty 2011, o 19:50 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() ![]() |
W questach już prawdopodobnie nie ma błędów, przedmioty to pozostałości po resetach questów, crash'ach itd.
Sam zgłaszałem tylko brak grafiki, błędy w wypowiedziach, niejasności, ale tylko raz pozostający przedmiot - Krem dla Anmenial. ![]() _________________ "Rząd wciąż chce naszego dobra, a my mamy go już tak mało." |
1 Sty 2011, o 19:58 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 2 |
[ 13 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |