![]() |
Strona 35 z 83 |
[ 821 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 83 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
W PLANACH - materiały i komentarze
Autor | Wiadomość |
---|---|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 28 Gru 2010, o 03:25 Posty: 251 Miejscowość: Warszawa Podziękowano: 17 razy Otrzymanych podziękowań: 29 razy Nick w grze: Ceol ![]() |
Z kilkoma przeciwnikami na raz to chyba każdemu jest ciężko
![]() Nie wiem jak inni ale ja bardzo lubię mieć sheeda w grupie, choćby tylko dla fronta i koncentracji ![]() _________________ dr 120 |
3 Cze 2012, o 10:44 |
![]() |
![]() |
|
Współpracownik Gnarla ![]() Rejestracja: 19 Lis 2010, o 23:14 Posty: 173 Miejscowość: Kabaty Podziękowano: 12 razy Otrzymanych podziękowań: 43 razy ![]() |
Mam takie pytanko, czy jako ze w 4 klatce jest wolny slot ale nie ma zadnych petow, czy istniałaby szansa przeniesienia tego 1 slota na 3 klatke? czyli zamkniecie 4 klatki i zwiekszenie z 4 do 5 miejsc w trzeciej
Pozdrawiam Co do sheeda bardzo fajna profa i bardzo przydatna sprawdzi sie na kazdym bossie w szczegolnie takim gdzie sa fizole to ze ty kolego na 50 lvlu se nie radzisz nie znaczyze kazdy sheed nie ogarnia wiekszosc sheedow znajduje swoje miejsce i nikt im nie mowi nie ide z toba bo jestes kiep _________________ Lex retro non agit, chyba ze w taernie ![]() |
3 Cze 2012, o 11:48 |
![]() ![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
![]() |
Witam
Widzę, że dużo wagi szefostwo przywiązuje do odpowiedniego balansu profesji. Ostatnie posty o profesji sheeda pokazują, że jest z tym jakiś problem. Oczywiście problem nie dotyczy tylko i wyłącznie sheeda, profesja voodo również zaczyna schodzić lekko na dalszy plan. Drużyny wolą wziąć łucznika jako buffera niż przeznaczonego do tego voodo ( to wciąż efekt wprowadzenia dymków - drastyczne osłabienie tej profesji ![]() Śledząc zmiany w grze można zaobserwować, iż problem ten został zauważony przez twórców ( zmiany w % dymków), jednakże wciąż zmiany te wydają się zbyt słabe. Myślę, iż nie byłoby takiego dużego problemu gdyby nie profesja DRUIDA, która w sposób drastyczny odstaje od wszystkich pozostałych profesji. Kilka przykładów: 1. Bajki o trudnym expieniu tej profesji ![]() 2. Nie ma takich problemów o których pisał wcześniej sheed z znalezieniem miejsca w drużynie. 3. Expienie zwierzaka jest dużo prostsze i tańsze, ponieważ tak często nie ginie - jest leczony. 4. PVP 5. Epik dający wyssanie many - jedynie brak many był w stanie osłabić druida, tak wiec dostał wyssanie:) PYTANIE: CZY PLANOWANE SĄ JAKIEŚ DZIAŁANIA OSŁABIAJĄCE TĄ PROFESJĘ I JAKIE? Całkowicie zdaję sobie sprawę, iż osłabienie tej profesji może drastycznie osłabić siłę ataku całych drużyn i uniemożliwić ataki na nowe bosy. Proponuję wiec następującą zmianę w umiejętności korzenie: Wszystko zostaje bez zmian z drobnym wyjątkiem - korzenie nie zadają żadnych obrażeń - zwykły buff jak otępienie. Zalety : 1. Siła drużyny pozostaje praktycznie bez zmian. 2. Znacznie druida w drużynie wciąż niezbędne. 3. Osłabienie profesji - rzeczywiste utrudnione expienie. Pozdrawiam i czekam na odpowiedz. |
3 Cze 2012, o 18:05 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Kolejne osłabienie druida LOL ---- ulepszcie sheda i inne profki, a nie oslabiajcie jedną cały czas - jeszcze wam nie wystarcza zbroja Piniari(Set) LOL
- brak dmg u korzeni WTF? To mamy bić tylko oskami(LOL) i uderzeniem - widzę że nie umiesz wygrać w PVP z druidem -utrudnienie expa - LOL , gram z bratem równolegle i cudem dla mnie 43 lv druid(ja) było znalezienie ekipy na HH dz - mój brat 39 lvl znalazł ja na początku, a na dodatek kiedy ja wbijalem 44 lvl to mój brat wbił 43 rycem, a nie ubilismy tylko DZ i 2 grupek Zgrzytów, a ekipa z moim bratem tylko Dz |
3 Cze 2012, o 19:15 |
|
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 14 Lut 2012, o 17:20 Posty: 108 Miejscowość: Dolny Śląsk Podziękowano: 8 razy Otrzymanych podziękowań: 10 razy ![]() |
Mam pytanko odnośnie Eq. Jeśli mamy zapełniony plecak na bossie lub na czempie to się nie zmieści rar/set? Czy one są aż tak unikatowe że się zmieszczą ?
![]() który wie w 99.99% ![]() _________________ 'Just look at the flowers' |
3 Cze 2012, o 19:59 |
![]() |
![]() |
|
Chodząca legenda ![]() ![]() |
Po co odpowiedź Dryga? Logiczne, że jeśli masz pełny plecak to nic do niego więcej nie wejdzie, ani rar ani set ani nawet epik.
|
3 Cze 2012, o 20:30 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Heremona
Rejestracja: 9 Lut 2011, o 18:04 Posty: 466 Miejscowość: płock Podziękowano: 41 razy Otrzymanych podziękowań: 93 razy Nick w grze: ShortBow ![]() |
@up
O ile dobrze pamietam Murex (swojego czasu GM na s3 ale to zapewne wiesz) kiedys odpowiedzial na to pytanie ze w takim wypadku rar jednak wskoczy do plecaka mimo wykorzystania 100% udzwigu. _________________ *Shortbow* - 119 - s3 - DELETED (Assassins of Kings 4 ever) (In)famous asian women lover from s3. |
3 Cze 2012, o 20:34 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Heremona ![]() Rejestracja: 16 Kwi 2011, o 20:41 Posty: 689 Miejscowość: Zawiercie Podziękowano: 134 razy Otrzymanych podziękowań: 91 razy Nick w grze: Kraldjur ![]() |
Popieram Shorty, mi to mówiło dwóch innych GM'ów.
![]() _________________ Żmijcia, ŁK 87 lvl [Ostlor] Kraldjur , MO 67lvl [Ostlor] Spelmastare, DT 45 lvl [Ostlor] |
3 Cze 2012, o 20:46 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 15 Mar 2012, o 17:09 Posty: 8 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Witam , mam pytanie: bedzie w przyszlosci depozyt w wiosce druidow?
|
3 Cze 2012, o 21:23 |
![]() |
![]() |
|
Chodząca legenda ![]() ![]() |
Nie sądze, iż mając wypchane EQ po brzegi może tam wskoczyć nawet rar, chyba, że wrzucony komendą
![]() |
4 Cze 2012, o 01:02 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 35 z 83 |
[ 821 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 83 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |