![]() |
Strona 36 z 83 |
[ 821 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 83 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
W PLANACH - materiały i komentarze
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Heremona ![]() Rejestracja: 15 Lis 2011, o 09:33 Posty: 494 Miejscowość: Kameneak Podziękowano: 143 razy Otrzymanych podziękowań: 106 razy Nick w grze: Crossborn ![]() |
robisiu napisał(a): Witam Widzę, że dużo wagi szefostwo przywiązuje do odpowiedniego balansu profesji. Ostatnie posty o profesji sheeda pokazują, że jest z tym jakiś problem. Oczywiście problem nie dotyczy tylko i wyłącznie sheeda, profesja voodo również zaczyna schodzić lekko na dalszy plan. Drużyny wolą wziąć łucznika jako buffera niż przeznaczonego do tego voodo ( to wciąż efekt wprowadzenia dymków - drastyczne osłabienie tej profesji ![]() Śledząc zmiany w grze można zaobserwować, iż problem ten został zauważony przez twórców ( zmiany w % dymków), jednakże wciąż zmiany te wydają się zbyt słabe. Myślę, iż nie byłoby takiego dużego problemu gdyby nie profesja DRUIDA, która w sposób drastyczny odstaje od wszystkich pozostałych profesji. Kilka przykładów: 1. Bajki o trudnym expieniu tej profesji ![]() 2. Nie ma takich problemów o których pisał wcześniej sheed z znalezieniem miejsca w drużynie. 3. Expienie zwierzaka jest dużo prostsze i tańsze, ponieważ tak często nie ginie - jest leczony. 4. PVP 5. Epik dający wyssanie many - jedynie brak many był w stanie osłabić druida, tak wiec dostał wyssanie:) PYTANIE: CZY PLANOWANE SĄ JAKIEŚ DZIAŁANIA OSŁABIAJĄCE TĄ PROFESJĘ I JAKIE? Całkowicie zdaję sobie sprawę, iż osłabienie tej profesji może drastycznie osłabić siłę ataku całych drużyn i uniemożliwić ataki na nowe bosy. Proponuję wiec następującą zmianę w umiejętności korzenie: Wszystko zostaje bez zmian z drobnym wyjątkiem - korzenie nie zadają żadnych obrażeń - zwykły buff jak otępienie. Zalety : 1. Siła drużyny pozostaje praktycznie bez zmian. 2. Znacznie druida w drużynie wciąż niezbędne. 3. Osłabienie profesji - rzeczywiste utrudnione expienie. Pozdrawiam i czekam na odpowiedz. Może osłabimy twoją profesję co? - nie gram druidem Druida już za bardzo osłabiano i sądzę że podklasy i nowe przedmioty powinny znów zrobić tę postać silniejszą-jeszcze bym coś napisał ale zapomniałem co ![]() _________________ _______ |
4 Cze 2012, o 06:05 |
![]() ![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona
![]() |
seba11pl napisał(a): Kolejne osłabienie druida LOL ---- ulepszcie sheda i inne profki, a nie oslabiajcie jedną cały czas - jeszcze wam nie wystarcza zbroja Piniari(Set) LOL - brak dmg u korzeni WTF? To mamy bić tylko oskami(LOL) i uderzeniem - widzę że nie umiesz wygrać w PVP z druidem -utrudnienie expa - LOL , gram z bratem równolegle i cudem dla mnie 43 lv druid(ja) było znalezienie ekipy na HH dz - mój brat 39 lvl znalazł ja na początku, a na dodatek kiedy ja wbijalem 44 lvl to mój brat wbił 43 rycem, a nie ubilismy tylko DZ i 2 grupek Zgrzytów, a ekipa z moim bratem tylko Dz Tak widziałem walkew druida w PvP 60 druid vs 80 czy 90 ryc , praktycznie bez korzeni , ryc nie jest w stanie zabić w 1 rundzie druida który ma dobra obronę i wtopienie , a cały czas się leczy i jakieś obrażenia zadaje ![]() Moze nie umiesz expic ![]() ![]() ![]() _________________ Sheed 80 lvl s3 Druid 44 lvls3 RYC 75 s 5 MO 64 s5 brb 53 ON s5 |
4 Cze 2012, o 08:11 |
![]() |
![]() |
|
Administrator ![]() Rejestracja: 18 Cze 2009, o 16:34 Posty: 3515 Podziękowano: 108 razy Otrzymanych podziękowań: 1521 razy ![]() |
Cytuj: obecnie pety gildijne expi się bardzo wolno, w najlepszym przypadku ( z kontem premium III) jestem wstanie nabić zwierzakowi na najbardziej expodajnych mobkach - granitowych golemach - 80k expa na godzine, a nabicie lvla zwierzakowi na 60 lvl zajmuje 18 godzin lub dłużej. Nie planujemy. Pety muszą być bardzo trudne do expienia. W przeciwnym wypadku za chwilę zaczną latać pety mutanty ![]() Cytuj: Czy bedzie nam kiedys udostepniona tabelka expa jaki potrzebuje epik Musicie oszacować samemu ![]() Cytuj: Mam takie pytanko, czy jako ze w 4 klatce jest wolny slot ale nie ma zadnych petow, czy istniałaby szansa przeniesienia tego 1 slota na 3 klatke? czyli zamkniecie 4 klatki i zwiekszenie z 4 do 5 miejsc w trzeciej Za chwilę wezmę sięza gildie i możliwe, że podziałamy też coś z klatkami. Druid Tak zamierzamy dalej go balansować. Cytuj: Mam pytanko odnośnie Eq. Jeśli mamy zapełniony plecak na bossie lub na czempie to się nie zmieści rar/set? Przedmiot nie wskoczy do eq. Jeżeli w drużynie jest jeszcze ktoś inny to jest szansa, że dostanie on rara zamiast nas. Jeżeli jednak idziemy sami to przedmiot przepadnie. |
4 Cze 2012, o 11:26 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach
![]() |
Planowane jest zwiększenie szansy na drop z wendigo, a także likwidacja " tanka" na wszystkich mapach?
_________________ Druid/Barbarian Są epiki, jest zabawa. |
4 Cze 2012, o 14:31 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 14 Paź 2011, o 18:08 Posty: 145 Miejscowość: Wojnicz Podziękowano: 63 razy Otrzymanych podziękowań: 49 razy ![]() |
Czy psychorary trzeba ładować? Jeśli tak to ile?
Na jakie lvl będzie dalsza część alaril? I czy mógłbyś podesłać jakiś ss? ![]() _________________ Sypię piaskiem, okazjonalnie wystrzelę coś z łuku. |
4 Cze 2012, o 16:24 |
![]() |
![]() |
|
Chodząca legenda ![]() ![]() |
Psychorary trzeba ładować-koszt 7 esencji+manamer.
|
4 Cze 2012, o 16:32 |
![]() |
![]() |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 19 Kwi 2012, o 19:20 Posty: 11 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
A jakby tak dodać możliwość dokupienia nowych "strategi walki" za plate oczywiście:)?
|
4 Cze 2012, o 21:25 |
![]() |
![]() |
|
Współpracownik Gnarla
![]() |
jest taka mozliwosc za konta premium
|
5 Cze 2012, o 01:35 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona
![]() |
Ale druida chcecie osłabić czy ulepszyć? Były dwie propozycje
|
5 Cze 2012, o 05:53 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona ![]() ![]() |
nie no bez jaj, jakis noob napisal aby korzenie nie zadawaly obrazen bo sam gra fizolem i przegrywa bo grac nie potrafi, i teraz administracja chce jeszcze bardziej balansowac druida, okaze sie ze druid bedzie najslabsza postacia, tylko tyle mocna ze bedzie mial korzenie, nie dosc ze ciezko expi sie druidem do 30 lvl , to teraz wogle druid bedzie gorszy od luka, ktory zadaje marne obrazenia i wszelkie jego ataki zjadaja sporo kondy i many.
w takim przypadku nawet podklasy tego nie zakryja, nie ma co sie ludzic, czas przejsc na ... |
5 Cze 2012, o 15:44 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 36 z 83 |
[ 821 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 83 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |