![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 10 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Niepoprawne działanie w linuksie
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 26 Gru 2010, o 13:27 Posty: 9 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
zauważyłem 2 błędy, które występują gdy gra się pod linuksem (ubuntu 10.10):
1. W Operze nie działają skróty do zapisanych schematów walk. Może doróbcie przyciski tak, by można było uruchomić jeden bądź drugi schemat z użyciem myszki, bo obsługa skrótów i klawiatury ewidentnie leży. 2. W FireFoksie w ogóle nie można się zalogować na konto. Pojawia się okienko do wpisania nazwy użytkownika i hasła, lecz brak jakichkolwiek innych przycisków, nie można w ogóle się zalogować. _________________ Wrzosowy druid |
26 Gru 2010, o 13:31 |
![]() |
![]() |
|
Administrator ![]() Rejestracja: 18 Cze 2009, o 16:34 Posty: 3515 Podziękowano: 108 razy Otrzymanych podziękowań: 1521 razy ![]() |
1. Dorobimy.
2. A masz zainstalowanego Flasha pod FF? ![]() |
26 Gru 2010, o 14:02 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 26 Gru 2010, o 13:27 Posty: 9 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
drygu napisał(a): 1. Dorobimy. Dzięki! ![]() drygu napisał(a): 2. A masz zainstalowanego Flasha pod FF? ![]() Mam ![]() ![]() Tak, na stronie głównej. Klikam "Graj...", pojawia się ekran logowania, ale tylko z polami do wpisania loginu/hasła, bez żadnych przycisków typu "zaloguj" itp... wciśnięcie entera też nie loguje. _________________ Wrzosowy druid |
26 Gru 2010, o 14:06 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
Wrzuciłem zrzut ekranu błędu z FF, można ściągnąć spod adresu:
http://dl.dropbox.com/u/153973/zrzut_ekranu.png A kiedy można się spodziewać zmiany dotyczącej skrótów w walce? :> Granie robi się trochę uciążliwe z ciągłym klikaniem ![]() ![]() _________________ Wrzosowy druid |
2 Sty 2011, o 12:06 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() ![]() |
O tak, cały czas są potrzebne ikonki do wczytywania strategii w walce.
Wyświetlane od 8. poziomu i zależne od premium. Ja je widzę wyobraźnią nad Obronami lub pod ikonkami w górnej części ekranu. Jeśli chodzi o walkę, przypomina mi się jeszcze ułatwienie zaznaczania i druidzenia. Mianowicie listy członków drużyn po obu stronach, z paskiem HP i możliwością zaznaczenia. Pytanie tylko, czy wciąż jest problem z zaznaczaniem niektórych przeciwników? _________________ "Rząd wciąż chce naszego dobra, a my mamy go już tak mało." |
2 Sty 2011, o 20:42 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
EsAmo napisał(a): O tak, cały czas są potrzebne ikonki do wczytywania strategii w walce. Wyświetlane od 8. poziomu Oczywiście EsAmo napisał(a): i zależne od premium. Niby dlaczego? Co ma jedno do drugiego? Nie dość, że błędy uniemożliwiają mi tak komfortową grę, jaką mają wszyscy inni, to jeszcze mam za zrównanie mnie do tego poziomu komfortu płacić? EsAmo napisał(a): Ja je widzę wyobraźnią nad Obronami lub pod ikonkami w górnej części ekranu. Ja bym to widział nad panelem postaci (tuż nad tym boksem, gdzie jest ikona postaci, paski życia, many itp..) EsAmo napisał(a): Jeśli chodzi o walkę, przypomina mi się jeszcze ułatwienie zaznaczania i druidzenia. Mianowicie listy członków drużyn po obu stronach, z paskiem HP i możliwością zaznaczenia. O tak, zdecydowanie się z Tobą zgadzam. Już chociażby ciągle widoczne paski (najlepiej z wartościami numerycznymi obok) z lewej strony dla wszystkich graczy z drużyny ułatwiłyby masakrycznie robotę druida. W tej chwili wygląda to tak, że nie dość, ze muszę sie naklikać, bo skróty nie działają, to jeszcze muszę w trybie ekspresowym posprawdzać wszystkich swoich towarzyszy również klikając na nich, by zobaczyć komu czego brakuje... masakra jakaś ![]() _________________ Wrzosowy druid |
2 Sty 2011, o 21:28 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() ![]() |
Zależne od premium - dlatego bo premium daje dodatkowo 1 lub 2 strategie. Tak więc niech zablokowane się nie wyświetlają.
![]() _________________ "Rząd wciąż chce naszego dobra, a my mamy go już tak mało." |
2 Sty 2011, o 21:45 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
EsAmo napisał(a): Zależne od premium - dlatego bo premium daje dodatkowo 1 lub 2 strategie. Tak więc niech zablokowane się nie wyświetlają. ![]() Aaa, chyba że tak ![]() _________________ Wrzosowy druid |
2 Sty 2011, o 21:47 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() ![]() |
O ile dobrze pamiętam pod Fedorą mi się dobrze wszystko wyświetlało... No ale z drugiej strony dawno nie wchodziłem z niej. Z ciekawości - jakiej dystrybucji używasz? Flasha masz zaktualizowanego?
_________________ Ignorantia iuris nocet. Fiat iustitia, et pereat mundus. |
3 Sty 2011, o 01:18 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
Felix napisał(a): O ile dobrze pamiętam pod Fedorą mi się dobrze wszystko wyświetlało... No ale z drugiej strony dawno nie wchodziłem z niej. Z ciekawości - jakiej dystrybucji używasz? Flasha masz zaktualizowanego? Ubuntu 10.10 Tak, flash najnowszy. Ten sam flash w operze działa dobrze (poza skrótami) a w FF nie, dziwne cokolwiek _________________ Wrzosowy druid |
3 Sty 2011, o 02:27 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 10 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |