![]() |
Strona 2 z 2 |
[ 20 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Pomysł na nowy quest!!!
Autor | Wiadomość |
---|---|
Walczący z drzewcami ![]() ![]() |
Folky, Na poprawianie w tym wszystkich błędów, gramatycznych, językowych ortograficznych i cholera wie jeszcze jakich nikomu nie starczy sił ^^. Ja się tylko fabuły czepiłem :d
@Orthal Ależ mam wymyślony lepszy quest, nawet kilka, mogę Ci jeden nawet wysłać jeśli zechcesz. _________________ Fiefiór -s3 http://www.youtube.com/watch?v=bmhVqOY22l8 Ostatnio edytowany przez Indywiduum, 8 Cze 2012, o 00:25, edytowano w sumie 1 raz |
3 Cze 2012, o 16:37 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Tworząc dialogi popelniles ogromny błąd: zawsze gracz zaczyna rozmowę o q( chyba że czytasz to na górze )
|
3 Cze 2012, o 18:45 |
|
![]() |
|
Uczeń Simona
![]() |
testerze ktory mnie poprawiłeś specjalnie dla ciebie dedykuje słowa "wymyśl lepszy Quest"
|
7 Cze 2012, o 19:06 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 28 Gru 2010, o 03:25 Posty: 251 Miejscowość: Warszawa Podziękowano: 17 razy Otrzymanych podziękowań: 29 razy Nick w grze: Ceol ![]() |
Tymi 3 słowami nie możesz usprawiedliwiać swojej kiepskiej pracy, nawet nie próbujesz bronić swojego pomysłu, ciągle tylko ta sama formułka...
A jeśli już tak bardzo o to prosisz to mogę ci na PW wysłać opis zadania "lepszy" od twojego :p _________________ dr 120 |
7 Cze 2012, o 19:48 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Żeby tak do "Wiewióra" napisać - grasz na s3 masz deda
![]() |
8 Cze 2012, o 10:49 |
|
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk ![]() Rejestracja: 5 Cze 2012, o 07:21 Posty: 3 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
hm... moglby byc taki q ze dla kazdej profy bylby inny tylko nie wiem jaki ale ze osobno MO,ryc, drut itp
tylko jaki q :/ |
8 Cze 2012, o 11:43 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 20 Lut 2012, o 21:01 Posty: 232 Miejscowość: Świniarsko Podziękowano: 36 razy Otrzymanych podziękowań: 30 razy ![]() |
Lehmar napisał(a): To jest genialna parodia albo słabe zadanie, sam nie wiem... Napisz kiedyś coś, a nie tylko krytykujesz. A może się boisz napisać, żeby inna osoba podobna do cb napisała że pomysł do bani! ![]() _________________ – To wódka? – słabym głosem zapytała Małgorzata.(...) – Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus. Matyasek-Barbarzyńca 87 lvl - W stanie spoczynku KebabButche-Mag Ognia 57lvl - Ciągle w grze |
11 Lip 2012, o 21:51 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 28 Gru 2010, o 03:25 Posty: 251 Miejscowość: Warszawa Podziękowano: 17 razy Otrzymanych podziękowań: 29 razy Nick w grze: Ceol ![]() |
Ale żeś odkopał
![]() Nie ma osób podobnych do mnie, ja jestem jedyny wyjątkowy ![]() _________________ dr 120 |
11 Lip 2012, o 22:51 |
![]() |
![]() |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem ![]() ![]() |
nie ma mowy żeby przeszło
11 Lip 2012, o 22:57 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 14 Paź 2011, o 18:08 Posty: 145 Miejscowość: Wojnicz Podziękowano: 63 razy Otrzymanych podziękowań: 49 razy ![]() |
Mam pytanie do autora, czytasz dialogi w qestach? Tak? Porównaj ich fabułę do fabuły twojego "qestu" i zadaj sobie pytanie - czy to ma szanse wejść w życie? Pisząc qest dialogi powinny być trochę bardziej rozwinięte niż:
"G: dobra to co mam robić? A:zdobyć substancje. G: a gdzie ona jest?" to i tak nic nie da. zamykam, a naszego górnika nagradzam. 3siu. _________________ Sypię piaskiem, okazjonalnie wystrzelę coś z łuku. |
11 Lip 2012, o 23:25 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 2 z 2 |
[ 20 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |