Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Pomysł :D
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
|
Wpadłem na pewien pomysł Proponuje aby na forum stworzono taki temat typu np: "Najwieksze noobki Taerna". Myślę że to dobry temat by trochę sie pośmiać z ludzi, którzy nie zdają sobie sprawy ze własnie robią z siebie (za przeproszeniem )debili . Polegało by to na tym żeby wstawić ss'a. Moim zdaniem było by fajnie
|
8 Cze 2012, o 21:14 |
|
Walczący z drzewcami
|
kacperito19996 napisał(a): Wpadłem na pewien pomysł Proponuje aby na forum stworzono taki temat typu np: "Najwieksze noobki Taerna". Myślę że to dobry temat by trochę sie pośmiać z ludzi, którzy nie zdają sobie sprawy ze własnie robią z siebie (za przeproszeniem )debili . Polegało by to na tym żeby wstawić ss'a. Moim zdaniem było by fajnie zacznijmy od ciebie JESTEŚ IDJOTĄ co ty na to żebym pisał o tobie w tym poscie co 5 minut podoba ci sie mój pomysł bo mi bardzo masz temat smieszne ss i tam nie musisz szukać "debili" przejżyj sobie a zobaczysz ze nie trazba robic innych postow z tematyka wskazujacą na obrazliwą masz tu pare takich linków http://forum.taern.pl/viewtopic.php?f=70&t=827 http://forum.taern.pl/viewtopic.php?f=70&t=17090 jeszcze wiele pewnie by takich mógl znalesc _________________ Markko VD 122 Laraks ON Caandy Drut 79 Laraks ON Barb 140 Laraks ON Pasionat zasiadania i Oszukanista/Legalista |
8 Cze 2012, o 21:32 |
|
Uciekinier Taernijczyk
|
Hmm ... może i masz racje nie oglądałem całego forum od A do Z. I pisze się idiota a nie "idjota" -.-
|
8 Cze 2012, o 21:44 |
|
Pogromca Valdaroga
|
pomysł mocno nietrafiony, delikatnie mówiąc... zamykam.
|
8 Cze 2012, o 23:11 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 46 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |