Strona 41 z 83 |
[ 821 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 83 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
W PLANACH - materiały i komentarze
Autor | Wiadomość |
---|---|
Chodząca legenda
|
W kwestii nowych zmian:
4. Przy zmianie nicka za platynę można użyć 2 dużych liter. Czy sytuacje w których np: gracz A ma nick "Zenek" a gracz B zmieni sobie nick na "ZeneK" będą dozwolone? _________________ "Fałszywa skromność to najgorszy rodzaj pychy." "Nie znam się, to się wypowiem." "Znam się na wszystkim, na niczym dobrze." |
13 Cze 2012, o 09:55 |
|
Pogromca Valdaroga
|
desacred napisał(a): W kwestii nowych zmian: 4. Przy zmianie nicka za platynę można użyć 2 dużych liter. Czy sytuacje w których np: gracz A ma nick "Zenek" a gracz B zmieni sobie nick na "ZeneK" będą dozwolone? Dziwne pytanie. Wielkość liter nie ma znaczenia; pisząc na priv mogę pisać ZENEK, Zenek, zenek, ZeNeK, a i tak wiadomość trafi do danej osoby. Przy próbie zmiany nicka wyskakuje informacja, że nick zajęty. |
13 Cze 2012, o 10:14 |
|
Chodząca legenda
|
Właśnie nie dziwne bo skoro zostało to wprowadzone to chciałem się upewnić czy to co Pisałeś - dotychczasowa zasada - nie zostało także zmienione.
_________________ "Fałszywa skromność to najgorszy rodzaj pychy." "Nie znam się, to się wypowiem." "Znam się na wszystkim, na niczym dobrze." |
13 Cze 2012, o 10:26 |
|
Walczący z drzewcami
|
jest maly klopod z nowym przechodzeniem i poruszaniem sie postaci bo czasem cofa i sie wbija na cos chodz sie szlo w 2 strone i nowe przejscia automatycznie czesto wchodzi sie na inste bez np odpoczynku
czy nie mozna by wylaczyc automatycznego przechodzenia? ps. jest mały kłopot bo przez pare h był bug z ładowaniem sie walk itp wywalało ludzi przez co troszke dedów przybyło ludzia mysle ze jakies HH sie należy żeby odrobić exp 2 sprawa czemu nie pisze w aktualnosciach ze sa jakies zmiany w Q na klucz do lodowego ludzie sa przyswyczajeni robic a tu nagle po 2/3 wejsciu zdenerwowani pisza do gm/mod i nagle okazuje sie ze sa jakies zmiany (jakies info moze) http://screenshooter.net/9762838/cnfhiew a nie jak sie kase straci _________________ Markko VD 122 Laraks ON Caandy Drut 79 Laraks ON Barb 140 Laraks ON Pasionat zasiadania i Oszukanista/Legalista Ostatnio edytowany przez Ares 13 Cze 2012, o 17:17, edytowano w sumie 2 razy |
13 Cze 2012, o 12:56 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
I ja juz napisze - na nowego bosa. Niby fajny insta dla 70+ lvl nie sądze. Dojście jest fajne i damy rade ale sam bos jest prawie nie do ubicia. Poniewaz zabijemy 1 harpiątka to wskakuje do walki kolejne i tak do upadłego. Może lepiej by było 4x harpiątko i jaskółka i żeby nie wskakiwały już do walki co wy na to. Bo podobno buby dropnął z niego pierwszy rar podobno naszyjnik.
_________________ Nick: Azzyll Profesja: Rycerz Server: I Pet: 82 lvl Żmij - Darkling Gildia: Sleepwalkers Level: 115 Ranga w Gildii: Kanclerz Stworzony po to by zabijać. Start Gry: 24.12.2010 - Już 2 lata jestem z wami |
13 Cze 2012, o 15:16 |
|
Uczeń Simona
|
Co teraz jest z kastetami ?One były wcześniej obuchowe ?
_________________ Sheed 80 lvl s3 Druid 44 lvls3 RYC 75 s 5 MO 64 s5 brb 53 ON s5 |
13 Cze 2012, o 15:48 |
|
Walczący z drzewcami
|
Czytać nie umiesz? Kastety mają teraz różne rodzaje obrażeń w zależności od modelu.
_________________ dr 120 |
13 Cze 2012, o 15:55 |
|
Uczeń Heremona
|
Sharoon napisał(a): I ja juz napisze - na nowego bosa. Niby fajny insta dla 70+ lvl nie sądze. Dojście jest fajne i damy rade ale sam bos jest prawie nie do ubicia. Poniewaz zabijemy 1 harpiątka to wskakuje do walki kolejne i tak do upadłego. Może lepiej by było 4x harpiątko i jaskółka i żeby nie wskakiwały już do walki co wy na to. Bo podobno buby dropnął z niego pierwszy rar podobno naszyjnik. Nie jest prawda ze nie idzie go ubic ~ jest ciezko ale zgodze sie ze jest to insta raczej dla 85+ niz 70+. Maski napisał(a): Co teraz jest z kastetami ?One były wcześniej obuchowe ? Tu administracja sama nie wie co pisze bo drygu w tym temacie pisal ze kastety byly klute i w przyszlosci maja dac kastety z obrazeniami obuchowymi wiec imo ten tekst to zwykle trolowanie uzytkownikow. _________________ *Shortbow* - 119 - s3 - DELETED (Assassins of Kings 4 ever) (In)famous asian women lover from s3. |
13 Cze 2012, o 16:00 |
|
Błądzący w Tunelach
Rejestracja: 23 Maj 2011, o 12:50 Posty: 112 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 20 razy Nick w grze: Wolfheart |
Sharoon napisał(a): I ja juz napisze - na nowego bosa. Niby fajny insta dla 70+ lvl nie sądze. Dojście jest fajne i damy rade ale sam bos jest prawie nie do ubicia. Poniewaz zabijemy 1 harpiątka to wskakuje do walki kolejne i tak do upadłego. Może lepiej by było 4x harpiątko i jaskółka i żeby nie wskakiwały już do walki co wy na to. Bo podobno buby dropnął z niego pierwszy rar podobno naszyjnik. Boss jest całkiem fajny. Harpiątka nie respią się cały czas. Czasem zrespi, czasem nie. Byłem już kilka razy i po odpowiednim podejściu całą inste z bossem się robi bez problemu w 30min. Raz ubiliśmy samego bossa w 4 rundy, więc jakoś super trudny nie jest, choć faktem jest, że raczej nie jest to insta 70+, tylko trochę wyżej. |
13 Cze 2012, o 16:34 |
|
Walczący z drzewcami
|
te przejscia samoczynne sa niepotrzebne, czesto sie buguja i czasem przechodze na kolejna mapke pomimo, ze tego nie chce
Jeszcze nie bylem na valdku ale tam zeby stanac na odpoczynku trzeba na wyjsciu stanac i jesli sie nie myle, to sie pewnie opusci instancje. A co do buga to dosyc czesto mi sie pojawia, ze stoje na wyjsciu i mi nie przechodzi, wtedy nie moge zrobic nigdzie kroku postacia i jest wymagany relog albo dojscie do kogos.. _________________ Koko: kuki jak nazwac gildie? -nie wiem, czy to wazne? .. -dlaczego nazwales nasza gildie NoName? -bo to gildia bez nazwy, ona nie jest wazna, tylko osoby ktore w niej sa Dzieki. Wszystkim. |
13 Cze 2012, o 16:41 |
|
Strona 41 z 83 |
[ 821 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 83 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |