![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
platyna zniknęła po 20stym lvlu
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk ![]() Rejestracja: 3 Sty 2011, o 17:14 Posty: 2 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
na lvlu 19 zakupiłem pakiet 500 platyny niedługo potem wbiłem 20 lvl dostałem dodatkowe 15 playny za lvl i cała moja platyna przepadła, przed zakupem miałem 99 sztuk po zakupie 599 po 20tym lvlu nagle mam tylko 15 sztuk???!!!
proszę o interwencję w tej kwestji pozdrawiam Ender |
5 Sty 2011, o 02:57 |
![]() |
![]() |
|
Administrator ![]() Rejestracja: 18 Cze 2009, o 16:34 Posty: 3515 Podziękowano: 108 razy Otrzymanych podziękowań: 1521 razy ![]() |
Trzymasz całą tą platynę w depozycie... (4 od lewej)
|
5 Sty 2011, o 03:16 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk ![]() Rejestracja: 3 Sty 2011, o 17:14 Posty: 2 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
cała platyna była na "ręce" nie byłem w depozycie od czasu zakupu
ale sprawdzę czy w depo tego nie ma - wyedytuje posta jak sprawdzę Edit: widzę ją w depozycie ale nie wrzucałem tam ani grama platyny bo kupowałem w polu, tzn z dala od jakiegokolwiek miasta a jedynie kase wrzucałem wcześniej jeszcze zanim wbiłem 18ty lvl... naprawdę dziwne ale ważne że platyna się znalazła opis: platyne kupiłem w terenie jeszcze na lvlu 19tym, pokazywało mi ją poprawnie w EQ, po wbiciu 20tego lvla wrzuciło całą platynę w depozyt oprócz 15 bonusowych sztuk za lvl :/ obecny stan na ręce to 614 czyli wszystko gra oprócz tego "glitcha" ? Edit2: stan 614 jest po wyciągnięciu z depo do którego platyny nie wrzucałem jedynie złoto jeszcze przed zakupem platyny o.O jak będę levelować kolejną postać zwrócę uwagę na to i zrobię odpowiednie screeny... możliwe że był to mój błąd z tym że na 5% możliwe że nie ![]() dzięki za pomoc |
5 Sty 2011, o 03:20 |
![]() |
![]() |
|
Administrator ![]() Rejestracja: 18 Cze 2009, o 16:34 Posty: 3515 Podziękowano: 108 razy Otrzymanych podziękowań: 1521 razy ![]() |
Automatyczna wędrówka platyny do depozytu jest raczej nie możliwa
![]() ![]() |
5 Sty 2011, o 15:13 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |