![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 9 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
kolejny błąd pvp
Autor | Wiadomość |
---|---|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 24 Sie 2010, o 15:08 Posty: 230 Miejscowość: Tomaszów M. Podziękowano: 61 razy Otrzymanych podziękowań: 28 razy ![]() |
Dzisiaj byłem z Levelup'em i Gruks'em na duchach, jako że Levelup ma czerwoną czachę, a ja prowadziłem czacha wylądowała nad moją głową. Po duchach wróciliśmy z Levelup'em przed miasto, Levelup wyszedł z mojej drużyny, ale czerwona czacha nadal wisiała nad moją głową, więc Levelup mnie zaatakował, lekko zdziwiłem się gdy mu się to udało
![]() _________________ "Poglądy są jak dupa, każdy jakieś ma, ale po co od razu pokazywać..." W grze od 30.07.2010 roku. |
5 Sty 2011, o 15:15 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 28 Lip 2010, o 11:17 Posty: 301 Miejscowość: Legionowo Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
yyyyy, no i ? tak jest od dawna , że czacha 'przechodzi' na osoby z teamu. Podobnie jest z wygladem postaci. Jak widzisz ze czaszka przeszla na Twoja postac, robisz relog i po sprawie.
_________________ Plox - 81 MO - Top S1 NuB [Off] |
5 Sty 2011, o 15:23 |
![]() ![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 24 Sie 2010, o 15:08 Posty: 230 Miejscowość: Tomaszów M. Podziękowano: 61 razy Otrzymanych podziękowań: 28 razy ![]() |
przepraszam nie wiedziałem
![]() _________________ "Poglądy są jak dupa, każdy jakieś ma, ale po co od razu pokazywać..." W grze od 30.07.2010 roku. |
5 Sty 2011, o 15:28 |
![]() |
![]() |
|
Administrator ![]() Rejestracja: 18 Cze 2009, o 16:34 Posty: 3515 Podziękowano: 108 razy Otrzymanych podziękowań: 1521 razy ![]() |
Wygląd też przechodzi?
Może ktoś mi napisać jakie dokładnie kroki zrobić aby to wywołać (dla czachy i dla wyglądu). Naprawiłbym to dzisiaj. |
5 Sty 2011, o 15:58 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 28 Lip 2010, o 11:17 Posty: 301 Miejscowość: Legionowo Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Wyglad czasami przechodzi, nie ma jakiejs reguly. Nie mniej jednak zauwazylem, że w przypadku kll-owania walki wyglad lidera killowanego party przechodzi na moda/gma. Juz nie raz chodzilem z wygladem WhiteWilka i innych osob. Nie wiem jednak czy zmianie wygladu tylko ja widze czy tez jest widoczna dla wszystkich.
_________________ Plox - 81 MO - Top S1 NuB [Off] |
5 Sty 2011, o 16:06 |
![]() ![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() Rejestracja: 6 Cze 2010, o 12:14 Posty: 1907 Miejscowość: Warszawa Podziękowano: 89 razy Otrzymanych podziękowań: 258 razy ![]() |
Zmiana wyglądu jest widoczna tylko dla nas.. i zdarza sie każdemu ostatnio 10 lvl krzyczał że wygląda jak ja :p
_________________ NIKT z ekipy NIGDY nie poprosi Cie o HASŁO do konta. Mój kanał YT |
5 Sty 2011, o 16:23 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona ![]() Rejestracja: 28 Wrz 2010, o 18:20 Posty: 73 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
U mnie wyglada zostaje zawsze po Sekuro po zadnym innym graczu nie tylko jak latam z Sekuro jestem pozniaj mala blondyneczka
![]() _________________ Misza - Rycerz lvl 68. [s1] GuessWho - Łucznik lvl 22. [s1] ![]() |
5 Sty 2011, o 16:55 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() ![]() |
Mi się to chyba nawet zdarzało bez dołączania do pt, po prostu nagle wyglądam jak ktoś inny (w zamku to było).
A co do czachy - wystarczy zaatakować psioka, też zniknie. _________________ Ignorantia iuris nocet. Fiat iustitia, et pereat mundus. |
5 Sty 2011, o 17:45 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() ![]() |
Drygu nie wiem czy okaże się to pomocne, ale uwięzionego w walce z Levelup'em gracza potraktowałem /kill, po czym dostałem czaszkę (chyba od niego) oraz jego wygląd. Jakiś tydzień temu. Relog zmazał czachę i wczytał poprawny wygląd.
_________________ "Rząd wciąż chce naszego dobra, a my mamy go już tak mało." |
5 Sty 2011, o 19:14 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 9 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |