![]() |
Strona 1 z 3 |
[ 21 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2, 3 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Błędy z zadaniami
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 26 Gru 2010, o 12:30 Posty: 2 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Witam
Mam problem z dwoma zadaniami. Prośba do administracji o naprawienie błędu. Zadanie - Zdrajca Na bagnach za zamkiem nie ma prekognity, chociaż spenetrowałem całą lokację. Zadanie - Prześladowca U Anmenial nie ma opcji rozmowy z nią by przekazać jej list znaleziony w kopalni. Pozdrawiam |
26 Gru 2010, o 12:33 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() ![]() |
Zadanie Zdrajca
Raczej nie ma błędu. Potencjalny zdrajca siedzi w kryjówce. Znajdziesz go w grocie na północ od zamku. Musisz zlustrować górską ścianę, szczególnie krzaki. Innymi słowy - na zachód od przejścia strzeżonego przez ogry. [edit Krawiec: jest jeszcze inna możliwość - jeśli szukałeś w kryjówce i nie było tam zdrajcy, możliwe, że masz rozpoczęte inne zadanie odnoszące się do tej lokacji. Aby znaleźć potencjalnego zdrajcę musisz zakończyć poprzedniego questa]. Zadanie - Prześladowca Będzie testowane i w razie potrzeby poprawione, dzięki. _________________ Shade, 63 lvl, sheed, S1 (nieaktywny) |
26 Gru 2010, o 13:23 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 26 Gru 2010, o 14:41 Posty: 5 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Mam również problem z zadaniem. Mianowicie "PROLOG - Wielka ucieczka".
Za zadanie mam zabić 5 szczurów pod pokładem, jednak wyszedłem już ze statku, więc zadanie stało się a wykonalne. Proszę o pomoc lub poradę jak zlikwidować questa w zadaniach. [EDIT: podaj nick z gry oraz serwer a wykasujemy questa - plox] |
26 Gru 2010, o 14:44 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona ![]() ![]() |
Venar napisał(a): Witam Mam problem z dwoma zadaniami. Prośba do administracji o naprawienie błędu. Zadanie - Zdrajca Na bagnach za zamkiem nie ma prekognity, chociaż spenetrowałem całą lokację. Zadanie - Prześladowca U Anmenial nie ma opcji rozmowy z nią by przekazać jej list znaleziony w kopalni. Pozdrawiam U mnie dzialalo bez problemu. Jak znajdziesz skrzynke z listem to musisz pogadac jeszcze z gosciem, ktory jest w jaskini. Wtedy najprawdopodobniej bedziesz mogl porozmawiac z Amnenial. _________________ http://demotywatory.pl/2014205/I-tak-zawsze%22A |
26 Gru 2010, o 15:17 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 26 Gru 2010, o 12:30 Posty: 2 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Dzięki za pomoc, a przy okazji. czemu czasem na mapce pokazuje się krzyżyk z miejscem gdzie należy wykonać zadanie a czasem nie?
|
26 Gru 2010, o 16:10 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() ![]() |
Czasem trzeba pomyśleć i czytać dialogi. Wtedy nie widzimy czerwonego krzyżyka.
![]() _________________ "Rząd wciąż chce naszego dobra, a my mamy go już tak mało." |
26 Gru 2010, o 18:04 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 5 Sty 2011, o 11:47 Posty: 3 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Nie wiem czy to błąd ale w queście ze skarbem Anmenial zdobyłem mapę, w queście napisane jest: "Masz już mapę. Odzyskaj skarb dla Anmenial" i za cholerę nie mogę owego skarbu nigdzie znaleźć. Jest on gdzieś czy to bug?
|
5 Sty 2011, o 16:49 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga
![]() |
Jest, jest
_________________ Lester - Barbarzyńca 70 lvl - [off] - 24.02.2013; [próba powrotu] - 05.05.2019 - 71 lvl |
5 Sty 2011, o 16:52 |
![]() |
![]() |
|
Administrator ![]() ![]() |
W tym etapie nawet krzyżyk jest.
|
5 Sty 2011, o 17:03 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() ![]() |
Wskazówka może:
- Jeśli lokacja docelowa jest inna od tej, w której się aktualnie przebywa, to krzyżyk oznacza PRZEJŚCIE do docelowej. A tam znów krzyżyk, i albo przejście, albo już cel ![]() _________________ Ignorantia iuris nocet. Fiat iustitia, et pereat mundus. |
5 Sty 2011, o 17:49 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 3 |
[ 21 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2, 3 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |