Strona 47 z 83 |
[ 821 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 83 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
W PLANACH - materiały i komentarze
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Simona
|
Rasengani napisał(a): ma byc balans postaci zrobiony, oraz maja byc wprowadzone zmiany u druida gdzie bedzie sie nim moglo latwiej expic solo, - czy to oznacza ze umiejetnosci druida strona 1 zostanie zmieniona aby nim sie latwiej na poczatku expilo do tego 30 lvl ? czy strona 1 zostanie bez zmian i jedynie strona 2 w wymyslonych podklasach sprawi ze latwiej bedzie sie druidem expic solo ??? bo przydalo by sie zmienic umiejki do 30 lvl bo i tak do 30 lvl ciezko expi sie druidem solo, a po odblokowaniu korzeni latwiej juz jest, wiec wydaje mi sie ze skoro maja byc u niego zmiany robione ulatwiajace expienie solo to raczej w zakladce 1. bylo by milusio jak by drygu odpisal na pytanie, bo zostalo pominiete O balansie porozmawiamy przy podklasach. W tej chwili nie jestem w stanie na nie odpowiedzieć. - drygu ok dzieki |
20 Cze 2012, o 13:33 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Czy jest szansa na to, aby idąc z petem na bossa "nie kradł" nam prestiżu? Planujecie jakieś zmiany w tej kwestii? Pet przecież należy do tej samej gildii co my
_________________ Prezes - 100+ lv s2 ... |
23 Cze 2012, o 10:54 |
|
Uczeń Simona
|
I zlota tez mógł by nie kraść , bo po co mu ono ?
Te kolory i rozmiar czcionki są zbyteczne - Pabli _________________ Sheed 80 lvl s3 Druid 44 lvls3 RYC 75 s 5 MO 64 s5 brb 53 ON s5 |
23 Cze 2012, o 11:19 |
|
Uczeń Heremona
|
http://scr.hu/47m/z7i61
Super zmiany... A ludzie w to wchodzą i giną... Proszę nie dublować wpisów w różnych tematach - Pabli _________________ _______ |
26 Cze 2012, o 15:11 |
|
Walczący z drzewcami
|
@up lol dobry screen gratki też ide po takiego :p
_________________ Moment w którym zamykasz oczy na polu walki, jest momentem, w którym już ich nie otwierasz |
26 Cze 2012, o 15:43 |
|
Współpracownik Gnarla
|
a czy w anstepnym upie wejdzie 2 czesc alari?
i czy w tym upie co bedzie zamiezacie pzerobic mapke pajeczaka? |
26 Cze 2012, o 17:13 |
|
Uciekinier Taernijczyk
|
A ja mam pytanie czy zostanie przywrocone szybsze tempo poruszania sie czy zostanie tak jak jest, pytam bo zatoczyliśmy koło. Bylo w upie najpierw szybsze chodzenie, pozniej lepsze animacje chodzenie a teraz obydwa zostaly anulowane.
|
26 Cze 2012, o 21:27 |
|
Uczeń Heremona
|
Mam pytanko do Dryga:
Dlaczego w walkach sheed vs sheed/vd vs vd można używać uników/ukazu?! _________________ _______ |
27 Cze 2012, o 14:27 |
|
Błądzący w Tunelach
Rejestracja: 23 Maj 2011, o 20:57 Posty: 145 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 18 razy Serwer: Tolnor |
MaxMar napisał(a): Mam pytanko do Dryga: Dlaczego w walkach sheed vs sheed/vd vs vd można używać uników/ukazu?! moze dlatego ze sa takie umiejetnosci? i nie, nie jestem drygu i watpie ze bedzie zajmowal sie odpowiedzia na takie idiotyczne pytanie |
27 Cze 2012, o 14:52 |
|
Współpracownik Gnarla
|
snuu napisał(a): MaxMar napisał(a): Mam pytanko do Dryga: Dlaczego w walkach sheed vs sheed/vd vs vd można używać uników/ukazu?! moze dlatego ze sa takie umiejetnosci? i nie, nie jestem drygu i watpie ze bedzie zajmowal sie odpowiedzia na takie idiotyczne pytanie Koledze zapewne chodziło o to ze w walkach druid vs druid nie mozna uzywac leczenia czy ryc vs ryc bloku, wiec analogicznie czemu tak nie ma w walkach vd/vd sh/sh i inne ale zakladam ze to pytanie było czysto złośliwym pytaniem gdyz autor tego pytania zna doskonale odpowiedz czemu zablokowano np leczenie w walce 2 druidow _________________ Lex retro non agit, chyba ze w taernie |
27 Cze 2012, o 15:02 |
|
Strona 47 z 83 |
[ 821 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 83 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |