![]() |
Strona 2 z 3 |
[ 25 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Pomysł !
Pomysł !
Autor | Wiadomość |
---|---|
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 14 Paź 2011, o 18:08 Posty: 145 Miejscowość: Wojnicz Podziękowano: 63 razy Otrzymanych podziękowań: 49 razy ![]() |
Spoko pomysł z herbem
![]() Nie mam peta więc co do ciuszków jestem obojętny. _________________ Sypię piaskiem, okazjonalnie wystrzelę coś z łuku. |
28 Cze 2012, o 20:48 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 27 Lis 2011, o 01:14 Posty: 145 Miejscowość: Włocławek Podziękowano: 14 razy Otrzymanych podziękowań: 4 razy Nick w grze: Shunx ![]() |
Herb jestem za Ciuszki a nie lepiej tylko zbroja i hełm fajny pomysł ale czy by przeszedł
Jestem za herbem i ciuszkami fajny pomysł _________________ Skazavd s1 Skazadr s1 Wojny przychodzą i odchodzą, a moi żołnierze są wieczni Czemu walczę by żyć, jeśli żyję tylko by walczyć |
28 Cze 2012, o 21:34 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 26 Maj 2012, o 12:32 Posty: 298 Miejscowość: Starogard Gdański Podziękowano: 64 razy Otrzymanych podziękowań: 41 razy Nick w grze: Stachubrach ![]() |
Za herbem jestem zdecydowanie za- była by to świetna ''wizytówka'' gildii,ale za ciuszkami mi się nie podoba. Np. masz ogara samca(bo zrobiłem takie imie np.Masterkoxu
![]() _________________ Stachubrach-Łucznik [85] OFF ![]() Pomogłem? Podoba się? Daj ku f e l k a. ![]() Mój kanał na YT: http://www.youtube.com/channel/UC4rLfyOMgD-2IhDf0b6YxOw/feed |
29 Cze 2012, o 18:32 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() ![]() |
Zyzioo napisał(a): Myśle że herb zaczerpnięty z pewnej gry, której nazwy nie powiem, bo będe oskarżany o reklamowanie innych gier, bo niedawno takie cos tam weszło. Fajny system nawet tam wymyślili. Jestem za wprowadzeniem herbu do gildii ![]() Chyba wiem o jakiej grze myślisz ![]() Pomysł zaczerpnięty z kilku innych gier, ale jestem jak najbardziej za. Myślę, że zamiast znowu wyciągać platynkę herb byłby w postaci jpg. Lub gotowe herby (wybierasz 1 z np 20 gotowych herbów [losuje generator:D] |
29 Cze 2012, o 19:52 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie ![]() ![]() |
Pomysł z herbem gildii nawet fajny ... dodałbym możliwość umieszczenia herbu na zbroi
![]() |
30 Cze 2012, o 02:32 |
![]() |
![]() |
|
Współpracownik Gnarla ![]() Rejestracja: 22 Sty 2011, o 16:08 Posty: 170 Miejscowość: Wrocław Podziękowano: 36 razy Otrzymanych podziękowań: 16 razy Serwer: Tolnor ![]() |
Wy sie zajumujecie ciuszkami dla zwierzat, a inne rzeczy ktore mialy zostac dodane odkladacie na pozniej, mowie tu o podklasach, nowych instancjach, przemalowaniu alaril'u itp... A Herb po co Nic nie dodaje, i tylko platyne wpierdziela :]
_________________ 08.2010 START GRY SERWER 1 |
30 Cze 2012, o 08:36 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie ![]() ![]() |
Dobry pomysł z herbem, dla twórców zawsze jakaś szansa na zarobienie kasy w związku z platyną, a dla graczy dodatkowe urozmaicenie
![]() Co do ciuszków, to nie mam zdania. _________________ s3 - Ladysun 64 lvl, VooDoo s3 - Ladymoon 66lvl, Rycerz |
3 Lip 2012, o 11:47 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 19 Sty 2011, o 03:16 Posty: 421 Miejscowość: Wwa/Krk/Hamburg Podziękowano: 8 razy Otrzymanych podziękowań: 130 razy ![]() |
ubrania dla petow.. what the hell.. kupcie sobie sims zwierzaki c.c
_________________ Koko: kuki jak nazwac gildie? -nie wiem, czy to wazne? .. -dlaczego nazwales nasza gildie NoName? -bo to gildia bez nazwy, ona nie jest wazna, tylko osoby ktore w niej sa ![]() Dzieki. Wszystkim. |
3 Lip 2012, o 12:49 |
![]() |
![]() |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
![]() |
Ubrania dla petów? Hmm średnio mi się podoba,ale herb dla gildi całkiem fajny pomysł.
|
3 Lip 2012, o 13:04 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
![]() |
Herb na nie, ciuszki na tak
![]() ![]() |
3 Lip 2012, o 13:18 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 2 z 3 |
[ 25 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |