Strona 48 z 83 |
[ 821 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 83 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
W PLANACH - materiały i komentarze
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Heremona
|
folky napisał(a): snuu napisał(a): MaxMar napisał(a): Mam pytanko do Dryga: Dlaczego w walkach sheed vs sheed/vd vs vd można używać uników/ukazu?! moze dlatego ze sa takie umiejetnosci? i nie, nie jestem drygu i watpie ze bedzie zajmowal sie odpowiedzia na takie idiotyczne pytanie Koledze zapewne chodziło o to ze w walkach druid vs druid nie mozna uzywac leczenia czy ryc vs ryc bloku, wiec analogicznie czemu tak nie ma w walkach vd/vd sh/sh i inne ale zakladam ze to pytanie było czysto złośliwym pytaniem gdyz autor tego pytania zna doskonale odpowiedz czemu zablokowano np leczenie w walce 2 druidow No dobra walka by długo trwała ale co z unikami?! _________________ _______ |
27 Cze 2012, o 15:13 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Mrozix napisał(a): Gram druidem i co jest oczywiste używam często czarów pozytywnych (leczenie itp.) i jak wpisze się komendę /stats w przedziale 90-100 są one uwzględniane. Według mnie nie powinny się pojawiać ponieważ nie są atakami, czy była by możliwość nie brania ich do tych statystyk? ( z tego co zaobserwowałem zalicza się tam jeszcze: tarcza, inka, i wiele innych) I jeszcze dodam do tego ze ataków psychicznych które weszły nie liczy, a te które przeciwnik uniknął (np. korzeni które już weszły i drugi raz zostały zignorowane) juz zlicza. Kolejne dotyczy skoku farida, czy to jest taki zamiar ze on działa tylko na ataki wręcz i czemu zbroja magów ma o 2% mniejszą szanse na ten dodatek? Dodam że Holm działa na wszystkie strefy. A i jeszcze jedno czy można byłoby zrobić żeby platynowe skrzynki były również widoczna na boczny, tam gdzie jest spis tego co mamy w zasięgu wzroku. _________________ Kto walczy z potworami, ten niechaj baczy, by przy tym samemu nie stać się potworem. Ostatnio edytowany przez Mrozix, 28 Cze 2012, o 16:28, edytowano w sumie 1 raz |
28 Cze 2012, o 01:50 |
|
|
|
28 Cze 2012, o 11:21 |
|
Współpracownik Gnarla
|
czy teraz niemialy byc nowe sychorary dla low leweli ?
jesli tak to dlaczego w planach pisze nowa porcja setow dla h-lvl? |
29 Cze 2012, o 22:40 |
|
Duma Forum!
|
Nowe bajery dla mid lvli wejda zapewne wraz z rozbudowa Alarilu, a jak widzisz ten nie zostanie wprowadzony az tak szybko.
|
29 Cze 2012, o 23:10 |
|
Walczący z drzewcami
|
Najpierw pewnie będzie tak:
1. Przemalowanie Alaril 2. Gdy przemalują Alaril, pojawią się bugi 3. Naprawa bugów 4. "bajery' dla mid-lvl |
30 Cze 2012, o 09:23 |
|
Uciekinier Taernijczyk
|
Nowe Alair ma być przecież bajerem dla mid lvl.
_________________ |
30 Cze 2012, o 11:35 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Mam pytanie o targowisko.
Czemu jest na tak odlegle w kolejce do wprowadzenie? Przecież nie jest chyba z tym więcej kłopotów niż z nową mapką? Mid-lvle mają co robić, a chyba każdy chciałby, żeby wprowadzono targowisko. Jeśli był taki post to proszę usunąć. _________________ Sypię piaskiem, okazjonalnie wystrzelę coś z łuku. |
1 Lip 2012, o 13:15 |
|
Współpracownik Gnarla
|
Robinzgrubł napisał(a): Mam pytanie o targowisko. Czemu jest na tak odlegle w kolejce do wprowadzenie? Przecież nie jest chyba z tym więcej kłopotów niż z nową mapką? Mid-lvle mają co robić, a chyba każdy chciałby, żeby wprowadzono targowisko. Jeśli był taki post to proszę usunąć. tylko ze midlvl byly juz wszedzie i majo po 1k ichow dla hghl powstala mapka teraz dla mid potem targowisko dlakazdego. jak niebylo mapki dla hghl to sie klucili najp mapka potem targowisko |
1 Lip 2012, o 13:49 |
|
Współpracownik Gnarla
|
tak tylko jednego nie rozumiem przeciez mid lvlem sie jest dosc krotko i maja oni sciezke rozwoju, az dochodza do bycia h lvlem wiec sadze ze wiekszosc ktora placze tutaj ze nie ma dla nich nic dla mid lvli w momencie wprowadzenia wcale nie beda tym faktem zachwyceni bo juz beda mieli ~80-90 lvl
_________________ Lex retro non agit, chyba ze w taernie |
1 Lip 2012, o 14:15 |
|
Strona 48 z 83 |
[ 821 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 83 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |