Strona 2 z 2 |
[ 16 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Zmianu istavu i laviny z rara na psychorar
Autor | Wiadomość |
---|---|
Mistrz Gry
|
Fajny pomysł... wszyscy posiadacze istava nagle staliby się posiadaczami psychorara w sumie bez żadnego wysiłku co z kolei rozwaliłoby cały balans i spowodowałoby masę krytyki ze strony tych którzy wydropili psycho na nowych "łatwych" bossach... I to ma być sprawiedliwość?
_________________ |
6 Lip 2012, o 21:46 |
|
Uczeń Heremona
|
to ja poprosze o zmiane gjolmara w epika. najlepiej niech daje obrazenia 169 + 69 na kazdy lvl gracza (liczba nie przypadkowa ).
a co bedzie sprawiedliwie. co do twojej uwagi o profesji - wybieralem ja jak jeszcze w pieluche robiles i niestety w tamtych czasach epikow nie bylo. wybacz sensei ze dokonalem zlego wyboru ale nie zglebilem tajnikow zagladania w przyszlosc. ps. kaleke robisz z siebie ty takim tematem life's brutal. _________________ *Shortbow* - 119 - s3 - DELETED (Assassins of Kings 4 ever) (In)famous asian women lover from s3. Ostatnio edytowany przez Shorty, 6 Lip 2012, o 21:51, edytowano w sumie 1 raz |
6 Lip 2012, o 21:48 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Lawina jest bronią dla rycka z rangą [IX], dlatego myślę (mam nadzieję ^^), że zostanie wprowadzona nowa broń dla rycka o randze [X] i bardzo możliwe że psycho-rarowa
Czy istav powinien zostać zmieniony? Niekoniecznie Istav'ów na serwerach jest już bardzo dużo, natomiast magom brakuję jeszcze butków rangi [X], które byłby by lepsze od Thorimm'ów i one mogłyby być psycho-rarowe :p Moim zdaniem nie ma po co zmieniać staroci, a trzeba wprowadzać nowości _________________ Wesołygoryl MO 140 Ostlor na codzień TypowyTroll RYC 116 Ostlor dla odmiany ZłyŻuczek SH 59 Tolnor pvp i turnieje mój kanał YT |
6 Lip 2012, o 21:49 |
|
Uczeń Simona
|
Nazgull Ta sugestia, żeby zmienić istav i lavine na psychorar miało by wam ułatwić prace, ale jeżeli dla was to problem. To możecie dodać nowego bosa lub do aktualnych nowych bosów dodać 2 nowe psychorary i po sprawie.
|
6 Lip 2012, o 21:55 |
|
Uczeń Simona
|
Az, swoimi argumentami sam sobie strzelasz w stope. Nie jestem w stanie pojac jak mozesz uwazac, ze jestes pokrzywdzony..
_________________ . |
6 Lip 2012, o 21:57 |
|
Mistrz Gry
|
Zamykam temat bo i tak nie ma o czym dyskutować...
A tego typu sugestie nie ułatwiają pracy a wręcz przeciwnie utrudniają... _________________ |
6 Lip 2012, o 22:00 |
|
Strona 2 z 2 |
[ 16 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 99 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |