Strona 49 z 83 |
[ 821 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 83 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
W PLANACH - materiały i komentarze
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
folky napisał(a): tak tylko jednego nie rozumiem przeciez mid lvlem sie jest dosc krotko i maja oni sciezke rozwoju, az dochodza do bycia h lvlem wiec sadze ze wiekszosc ktora placze tutaj ze nie ma dla nich nic dla mid lvli w momencie wprowadzenia wcale nie beda tym faktem zachwyceni bo juz beda mieli ~80-90 lvl No tak fakt ja czekam na to już od 2 tygodni miałem wtedy 32 lvl a teraz mam 56 więc zanim to wprowadzą mogę mieć już 60 lub 70 |
1 Lip 2012, o 14:42 |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 22 Cze 2012, o 15:10 Posty: 2 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
No ale jak się już zostanie High lvl to wtedy po upkach dla mid lvli można tez chodzić na słabsze bossy próbując je od razu wysolować . A mid lvle to nie mają nawet co myśleć aby wyruszyć na Valdka lub Vougha
_________________ _______ Gram od: 10.04.2012r |
1 Lip 2012, o 15:35 |
|
Współpracownik Gnarla
|
ok mam prosbe daj jakiegos ss u bossa czy moba z alari nowego
|
5 Lip 2012, o 21:58 |
|
|
Showtimee napisał(a): ok mam prosbe daj jakiegos ss u bossa czy moba z alari nowego To i ja się dolanczam do prośby Proszę nie robić śmietnika postami nic nie wnoszącymi do tematu. Następne takie wpisy będą czyszczone - Pabli |
5 Lip 2012, o 22:11 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Mam pytanie, czy viewtopic.php?f=121&t=20241 ma szanse wejść?
I tez chciałbym zobaczyć nowy ss z Alarilu _________________ Sypię piaskiem, okazjonalnie wystrzelę coś z łuku. |
5 Lip 2012, o 22:31 |
|
Walczący z drzewcami
|
Robinzgrubł napisał(a): Mam pytanie, czy http://forum.taern.pl/viewtopic.php?f=121&t=20241 ma szanse wejść? I tez chciałbym zobaczyć nowy ss z Alarilu Dla realizmu gry pewnie wprowadza. |
6 Lip 2012, o 09:03 |
|
Uczeń Heremona
|
Czy ze zmianami w systemie wojen mozna liczyc na reforme klatek gildiowych?
Z tego co pamietam Drygu pisales ze zobaczycie co da sie zrobic (konkretniej chodzi tu o zwiekszenie slotow w 3 klatce kosztem bezuzytecznych klatek 4 i 5) _________________ *Shortbow* - 119 - s3 - DELETED (Assassins of Kings 4 ever) (In)famous asian women lover from s3. |
8 Lip 2012, o 01:40 |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 4 Lip 2012, o 00:50 Posty: 2 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Całkiem całkiem podobny do tunelu krzyżaka
_________________ Raxeros 50 lvl Mag Ognia |
8 Lip 2012, o 09:42 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Czy w następnym update zostanie dodane zastosowanie dla przedmiotu "Skóra Dzika"?
Wypada on z kłusowników i z moich obserwacji jest bezużyteczny(może się mylę). _________________ "You have enemies? Good. That mean you've stood up for something, sometime in your life." - Winston Churchill "There is no time to remedy our enemies' ignorance. Blast it out of them" - Aurelia |
8 Lip 2012, o 17:04 |
|
Uczeń Simona
|
Czym kierowaliście się przy konstrukcji epika dla sheeda ? Dlaczego ma on takie właściwości ?
I czy to sprawiedliwe ze psychorar ZBROJA jest od niego lepszy ( w niektórych przypadkach ) _________________ Sheed 80 lvl s3 Druid 44 lvls3 RYC 75 s 5 MO 64 s5 brb 53 ON s5 |
9 Lip 2012, o 05:07 |
|
Strona 49 z 83 |
[ 821 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 83 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |