![]() |
Strona 1 z 2 |
[ 18 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Zamulanie na smoku
Autor | Wiadomość |
---|---|
Pogromca Valdaroga
![]() |
Chcialbym sie was ludzie zapytac, czy podczas kiedy smok umiera i jego dusza wzlatuje do nieba tez macie w tedy zamulanie? Jest to jedyny moment w Taernie, kiedy mi zamula, dlatego pytanie. Czy wam tez zamula? Czy to taki efekt specjalny? Czy da sie cos z tym zrobic?
_________________ Lester - Barbarzyńca 70 lvl - [off] - 24.02.2013; [próba powrotu] - 05.05.2019 - 71 lvl |
7 Sty 2011, o 23:58 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 28 Lip 2010, o 11:17 Posty: 301 Miejscowość: Legionowo Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Smok jest specyficzny i z tego mi wiadomo wszystkim zamula.
_________________ Plox - 81 MO - Top S1 NuB [Off] |
8 Sty 2011, o 00:24 |
![]() ![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga
![]() |
Pytalem sie kilku osob tez im zamulalo
![]() Drygu da sie cos z tym zrobic? _________________ Lester - Barbarzyńca 70 lvl - [off] - 24.02.2013; [próba powrotu] - 05.05.2019 - 71 lvl |
8 Sty 2011, o 00:30 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() ![]() |
A mi nie zamula!
![]() _________________ ![]() |
8 Sty 2011, o 01:08 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() ![]() |
Animacja jest tak wymagająca, że na słabszym sprzęcie po prostu zwalnia. Da się przeżyć
![]() _________________ Kreatywność, obiektywizm, optymizm = TESTER! The First 100 lvl on the Lands of Taern - at 114 the Career has been sacrificed. |
8 Sty 2011, o 11:12 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona ![]() ![]() |
Willy napisał(a): Animacja jest tak wymagająca, że na słabszym sprzęcie po prostu zwalnia. Da się przeżyć ![]() To co na to potrzeba ![]() Tak wiec moze ktos mi powie jakie wymagania ma ta gra ![]() ![]() _________________ http://demotywatory.pl/2014205/I-tak-zawsze%22A |
8 Sty 2011, o 12:41 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie ![]() Rejestracja: 29 Gru 2010, o 20:29 Posty: 42 Miejscowość: za komodą jest moim domem Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 1 raz ![]() |
Chłopie nawet na MacPro, którego sam użytkuje zamula... Takie uroki tej gry.
Tak w ogóle to nie od kompa zależy (gdzie żeby macpro miał za słaby procesor ![]() _________________ Challenge - bycie unikatową pod względem koloru i tytułu jednostką na forum - wykonane! Challenge - dostać awatar honorowego przyjaciela forum, który wykonał sam administrator - wykonane! Challenge - być Elitą Taern - wykonane! |
8 Sty 2011, o 12:52 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() Rejestracja: 6 Cze 2010, o 12:14 Posty: 1907 Miejscowość: Warszawa Podziękowano: 89 razy Otrzymanych podziękowań: 258 razy ![]() |
Cytuj: Tak w ogóle to nie od kompa zależy (gdzie żeby macpro miał za słaby procesor ![]() Jak nie wiesz to nie pisz bo brak mi słów... Od procesora bardzo dużo zależy zagraj na kompie z prockiem 700 internetem 20mb a zagraj na kompie z prockiem 5+ i powiedz czy od procka nie zależy.. _________________ NIKT z ekipy NIGDY nie poprosi Cie o HASŁO do konta. Mój kanał YT |
8 Sty 2011, o 13:23 |
![]() |
![]() |
|
Administrator ![]() Rejestracja: 18 Cze 2009, o 16:34 Posty: 3515 Podziękowano: 108 razy Otrzymanych podziękowań: 1521 razy ![]() |
Net nie ma żadnego znaczenia (od niego zależy tylko szybkość wczytywania). Tak samo jak i karta graficzna. Liczy się tylko i wyłącznie procesor + jak bardzo ktoś ma zmulonego kompa
![]() |
8 Sty 2011, o 14:32 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 28 Lip 2010, o 11:17 Posty: 301 Miejscowość: Legionowo Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Grafika tez sie liczy
![]() ![]() _________________ Plox - 81 MO - Top S1 NuB [Off] |
8 Sty 2011, o 14:37 |
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 2 |
[ 18 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |