![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Gildia Sexsholicy
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Uciekinier Taernijczyk
![]() |
Witaj waleczny Rycerzu, strudzony samotna wedrówką Barbarzyńco , szlachetny Mistrzu starożytnej sztuki walki Sheedzie, zmęczony pogonią za potworami Łuczniku i ty Druidzie który nas wspierasz i leczysz rannych , jak i Szamanie VooDoo który uzmysłowiłeś nam wszystkim jak potężnym narzędziem jest umysł i duchowa moc oraz magu wspaniały wojowniku walczący ogniem.
Tutaj możesz wstąpic do Gildi zrzeszających Takich jak TY! Ostatnio edytowany przez Doranz 3 Sty 2013, o 01:07, edytowano w sumie 7 razy |
|
8 Lip 2012, o 22:46 |
![]() |
|
![]() |
||
Uciekinier Taernijczyk
![]() |
Witam
1.Ynkess 2.38lvl (prawie 39) Rycerz ![]() 3. ![]() ![]() 4. Z tym czasem jest troche różnie ponieważ teraz mam wakacje i przeważnie siedzę na Taernie po ok. 5-10 Godz. ![]() ![]() 5. Co tu dużo mówić . Staram się być ogarnięty i raczej mi się to udaje ![]() ![]() 6. Ponieważ poszukuję zgranej gildii i mam nadzieję że mnie nie zawiedziecie. THE END |
|
10 Lip 2012, o 16:27 |
![]() |
|
![]() |
||
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 29 Maj 2012, o 21:44 Posty: 36 Podziękowano: 1 raz Otrzymanych podziękowań: 8 razy Nick w grze: Tychus ![]() |
Witam,
1. Infinity 2. 35 - Łuk 3. 1468 4. W pracy mam średnio 1h, spędzam tam 8h, poza tym jak nie mam pracy domowej (zlecenia) to 5-6h 5. O sobie - jestem programistą, pracuję w zawodzie, jestem ogólnie zadowolony. Miło by było do osób, które się znają na grze. Nie prezentuję żenującego poziomu niektórych ludzi ( wyzywanie kobiet po walce PvP etc/ ), lubię kontakty i lubię pomagać ludziom. 6. Chciałbym już dołączyć do Gildii, szukam mocnych i zgranych ekip. Wiem, że nie spełniam Waszych wymagań, ale warto zgłosić kandydaturę. Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby. Pozdrawiam, Largo |
|
15 Lip 2012, o 22:03 |
![]() |
|
![]() |
||
Uciekinier Taernijczyk
![]() |
1. Gallows
2. Sheed 51lvl 3. 690 4. Zazwyczaj jestem po kilka/-naście godzin dziennie. Chyba, że zbytnio pochleję i leczę kaca, to jestem troszeczkę krócej. 5. 22 lata. Miły, przystojny, ogarnięty, dowcipny, dusza towarzystwa. Lubię denerwować sąsiadów konkretnym deathcorem ewentualnie porządnym rapem. Jaram się porąbanymi książkami Palahniuka i Bukowskiego. Szukam fajnej i wytatuowanej dupy z dziarami i tunelami w stylu Suicide Girl, więc jakby ktoś takową znał, to prv proszę. A! I jeszcze zajebiście dużo klnę, bo pomidor mogę i w sumie to nawet pomidor lubię ![]() 6. Ponieważ szukam gildii z aktywnymi i ogarniętymi ludźmi którzy wiedzą, że gra to tylko gra i nie płaczą jak ktoś ich zabije i nie sypią wyzwiskami na lewo i prawo. Dystans to podstawa. Chciałem jeszcze dodać, że lubię niebieski kolor. Na włosach też ![]() |
|
16 Lip 2012, o 22:56 |
![]() |
|
![]() |
||
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 17 Lip 2012, o 21:46 Posty: 1 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
1. Astajoss
2. VD 41lvl 3. 1101 4. Średnio koło 10h dziennie. 5. Przystojny, młody (19lat), inteligentny, oczytany, wysportowany itd... ![]() ![]() ![]() 6. Dlaczego Wy? Szukam aktywnych graczy, ponieważ od aktywności członków grupy zależy to, w jakim stopniu rozwinie się moja postać, a wiadomo, razem szybciej się expi ;p |
|
17 Lip 2012, o 22:06 |
![]() |
|
![]() |
||
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 18 Lip 2012, o 09:20 Posty: 1 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Witam
1. Swiatlowid 2. 39 Barbarzynca 3.1184 4. Z reguly jest to kilka godzin dziennie 5. Mam 20 lat lubie pilke nozna wedkarstwo kuchnie francuska z zawodu cukiernik ![]() 6. Szukam gildii z aktywnymi graczami na wspolny exp gra solo to nie to samo co w grupie ![]() PS. Sorry za brak polskich znakow nie mam polskiej klawiatury ![]() Ostatnio podbity przez Doranz, 29 Lip 2012, o 00:43 |
|
29 Lip 2012, o 00:43 |
![]() |
|
![]() |
||
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |