![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
zlecenie na kamień w pt
Autor | Wiadomość |
---|---|
Błądzący w Tunelach ![]() ![]() |
Serwer: S2
Nazwa postaci: prezes Czas: 10.07.12 Opis: We dwóch poszliśmy do Dillega. Obaj mieliśmy po jednym kotku. Ja wziąłem zlecenie, oddałem kotka nie ma, kamienia też nie ma. Kolega też oddał, też kamienia nie dostał ale jemu przynajmniej kotek pozostał. _________________ Prezes - 100+ lv s2 ... |
10 Lip 2012, o 18:15 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie
![]() |
Gdy sie jest razem w pt(obojetnie ile osob) razem sie bierze zlecenie, 1 osoba oddaje kotka ale reszta osob w ekipie moze oddac zlecenie. Rezultat jest rozny, jedni dostaja inni nie. To nie bug to norma chociaz szansa ze dostanie pare osob kamyki jest znikoma.(przy oddawaniu gnata yoko jest identycznie)
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=OOsrK94ur7o druid s3, top1 kiler |
11 Lip 2012, o 11:32 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() Rejestracja: 16 Sty 2011, o 02:38 Posty: 1597 Miejscowość: Szczecin Podziękowano: 109 razy Otrzymanych podziękowań: 101 razy ![]() |
szansa bodajże wynosi 100%/ilość osób.
przy 2 osobach wychodzi 50% szans na to, że dostaniesz nagrodę. |
11 Lip 2012, o 16:01 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Heremona ![]() Rejestracja: 3 Lut 2012, o 15:15 Posty: 475 Miejscowość: Orzesze Podziękowano: 24 razy Otrzymanych podziękowań: 135 razy ![]() |
Jedno jest pewne: zlecenie z kotkami lepiej realizować samemu...
_________________ Gram na Larkas (kiedyś S2), MO 133 Gildia: Dark Templars |||||||| Blues Brothers & Valhalla - I shall remember ![]() +Druid turniejowy, lvl 44: 1. miejsce x3 +Ryc turniejowy, lvl22: 1. miejsce x3, 3. miejsce x1 |
11 Lip 2012, o 17:37 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() ![]() |
To już wiem dlaczego czasem zdarzało się, że za jednego kotka kamień dostały dwie osoby
![]() _________________ Prezes - 100+ lv s2 ... |
11 Lip 2012, o 23:09 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |