![]() |
Strona 4 z 5 |
[ 45 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4, 5 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
DROP (RAR)
Autor | Wiadomość |
---|---|
Pogromca Valdaroga ![]() Rejestracja: 6 Cze 2010, o 12:14 Posty: 1907 Miejscowość: Warszawa Podziękowano: 89 razy Otrzymanych podziękowań: 258 razy ![]() |
Im mniej osób w team tym wieksza szansa że do Ciebie wpadnie. Drop rara jest mniej więcej równy 3% później jest losowanie do kogo trafi z team
![]() _________________ NIKT z ekipy NIGDY nie poprosi Cie o HASŁO do konta. Mój kanał YT |
8 Sty 2011, o 12:59 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie ![]() ![]() |
Rozumiem. dziękuje:)
|
8 Sty 2011, o 13:13 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() ![]() |
3% dla każdego z jego rarów, więc masz ogólnie ponieważ są to losowania niezależne 9% na jakiegokolwiek rara. Co przy 5 osobowej drużynie daje 9%/5 = 1,8% na Rare dla Ciebie
![]() _________________ Kreatywność, obiektywizm, optymizm = TESTER! The First 100 lvl on the Lands of Taern - at 114 the Career has been sacrificed. |
8 Sty 2011, o 13:17 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 11 Sie 2010, o 07:47 Posty: 263 Podziękowano: 3 razy Otrzymanych podziękowań: 1 raz Nick w grze: WilkuWDZ ![]() |
Willy napisał(a): 3% dla każdego z jego rarów, więc masz ogólnie ponieważ są to losowania niezależne 9% na jakiegokolwiek rara. Co przy 5 osobowej drużynie daje 9%/5 = 1,8% na Rare dla Ciebie ![]() To nie Prawda Willy kłamie ![]() ![]() ![]() _________________ GM-Gwardia Mroku S1 WhiteWilk ON s1 PS Cytat SamoZuoo: "Bo jak jesteś z Wilkiem w drużynie to komp nie losuje "jaki i dla kogo wypadnie rare?" tylko "czy Wilk znowu zgarnie rara?" ^^ Zapamiętam na zawsze |
8 Sty 2011, o 14:22 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie ![]() ![]() |
Rozumiem, że Wilk zgarnia wszystko;) A w ogóle, to chodziło mi o sytuacje, gdzie w drużynie wymieniamy się co komu potrzeba i zastanawiałem się czy im nas więcej tym wieksza szansa, w sensie, że każdy z osobna ma te swoje 3%. Cóż.. lecimy młucić dalej. Pozdrawiam!
|
8 Sty 2011, o 17:04 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga
![]() |
Zaleznie od bossa jest od 2 do 5% na rar. Z jednego bossa moze wypasc naraz kilka rarow.
_________________ Lester - Barbarzyńca 70 lvl - [off] - 24.02.2013; [próba powrotu] - 05.05.2019 - 71 lvl |
8 Sty 2011, o 22:32 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() ![]() |
A nie do 10%? Chyba drygu coś tak pisał... Ale może mi się ubzdurało.
Przypomniała mi się sytuacja, że moja siostra dropnęła naraz ishelm i radiusa... Niezapomniane ![]() _________________ Ignorantia iuris nocet. Fiat iustitia, et pereat mundus. |
8 Sty 2011, o 22:40 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach
Rejestracja: 11 Paź 2010, o 18:00 Posty: 85 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
od 2 do 10% : ) jest o tym post.
|
8 Sty 2011, o 22:58 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga
![]() |
'' Szansę na rara z bossa można podać mniej więcej. 2--5% od rara. "
To cytat dryga z PW. To jak to jest do cholery? _________________ Lester - Barbarzyńca 70 lvl - [off] - 24.02.2013; [próba powrotu] - 05.05.2019 - 71 lvl |
8 Sty 2011, o 23:02 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() ![]() |
Felix napisał(a): ishelm i radiusa... Jak to? przecież ishelm wypada z lodu, a radius z energetyka. _________________ ![]() |
8 Sty 2011, o 23:09 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 4 z 5 |
[ 45 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4, 5 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |