![]() |
Strona 2 z 2 |
[ 15 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
anty resy!
Autor | Wiadomość |
---|---|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 18 Gru 2011, o 00:48 Posty: 261 Podziękowano: 24 razy Otrzymanych podziękowań: 93 razy Nick w grze: Markko Serwer: Tolnor ![]() |
to dej se 30 zręki i już nie trafi wbij mu oski i bij laską zrób se wtope na 5 minimum i ci naskoczy dodaj sobie 3/4 k hp i nawet jak trafią to cie nie zabija^^
_________________ Markko VD 122 Laraks ON Caandy Drut 79 Laraks ON Barb 140 Laraks ON Pasionat zasiadania i Oszukanista/Legalista |
15 Lip 2012, o 10:33 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() ![]() |
Najlepiej poczytaj poradniki odnośnie druida:p
|
15 Lip 2012, o 11:10 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie ![]() ![]() |
Ares napisał(a): to dej se 30 zręki i już nie trafi wbij mu oski i bij laską zrób se wtope na 5 minimum i ci naskoczy dodaj sobie 3/4 k hp i nawet jak trafią to cie nie zabija^^ -30 zręki to tyle co nic -3/4k hp to strata 200pkt (porównując do 2khp) -zmień to co bierzesz -wtapianie jeżeli robić to od razu na 7 -NASKOCZY? a podskoczyć też może? Co do tematu zobacz jak gra czołówka druidów, popytaj się ich bo MARNUJESZ klasę która jest obecnie masakrą przy mądrej i rozważnej grze. |
15 Lip 2012, o 11:26 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona
![]() |
Ja jestem z czołówki a top 1 i top 3 druidów mam w znajomych XD i ja ich uczę grać XD
|
15 Lip 2012, o 21:54 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() Rejestracja: 16 Sty 2011, o 02:38 Posty: 1597 Miejscowość: Szczecin Podziękowano: 109 razy Otrzymanych podziękowań: 101 razy ![]() |
chyba tiptop -,-
zamykam bo jest to bezsensowny lament kogoś, komu nie idzie gra XD |
15 Lip 2012, o 21:57 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 2 z 2 |
[ 15 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |