![]() |
Strona 2 z 2 |
[ 14 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Sprzedam BLASK NU
Autor | Wiadomość |
---|---|
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 6 Cze 2011, o 17:11 Posty: 153 Podziękowano: 323 razy Otrzymanych podziękowań: 108 razy Nick w grze: Maerle ![]() |
Jim napisał(a): Prawda w oczy kole... To nie jest tyle warte a oferta Irydy mnie rozwalila na drobne ![]() Zawsze jak chce się pośmiać to wyszukuje posty Jim'a. To czasami lepsze niż demoty, kwejki i inne gagi razem wzięte. Z tego co wiem to Blask poszedł za kwote większą niż 100kk, a warto pamietać że przedmiot wart jest tyle ile kontrahent jest w stanie za niego zapłacić. _________________ Gildia: Wytrawni Smakosze Profesja: Barb [Ostlor] |
18 Lip 2012, o 14:28 |
![]() ![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 20 Maj 2012, o 01:26 Posty: 7 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Noobku Ty mozesz zamknąć japke bo masz g... pojęcie o tym . Pzdr Epik i tak trafił do KUMPLI!
|
18 Lip 2012, o 19:02 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() ![]() |
spokój mi tu... kolejne takie posty będę nagradzać warnami.
autora tematu proszę o potwierdzenie że przedmiot został sprzedany, zamknę wtedy temat. |
18 Lip 2012, o 19:11 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
![]() |
Przedmiot sprzedany. Koniec tematu
![]() |
29 Lip 2012, o 13:47 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 2 z 2 |
[ 14 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |