![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Sprzedam MO 78 lvl full eq s2
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 11 Lip 2012, o 15:50 Posty: 3 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Witam mam do sprzedania MO 78 lvl:
EQ: - Diabolo +4 - Czacha +3 - Vogurun +3 2 lvl - Thorimmy +3 - Nurthil +4 - Wzorek +4 - 2x Fulgur II +3 - Sentrion +3 - Smoczy gnat +3 - Veakany +4 - hp 2000 - mana 800 - kondycja 200 http://scr.hu/88l/qc5m4 Statystyki: http://scr.hu/88l/fp0xn Postac posiada do tego peta gildyjnego-motyl 56 lvl Oferty prosze kierować na koperte/priv do Magenx, Hafiro lub Moscal na serwerze s2 lub tutaj na forum. P.S Prosze nie pisac mi o wymianie konta, interesuje mnie tylko SPRZEDAZ za gold/plate. Ostatnio edytowany przez kukla2605 24 Lip 2012, o 01:11, edytowano w sumie 2 razy |
23 Lip 2012, o 18:40 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona
![]() |
"W wyniku wielu oszustw transakcje kontami są niedozwolone Zgłoszenie utraty konta w wyniku przekazania loginu i hasła może skutkować banem w najgorszym wypadku lub niczym w najlepszym wypadku." - By Mistt
![]() _________________ My Youtube channel:
Spoiler:
|
23 Lip 2012, o 19:28 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 11 Lip 2012, o 15:50 Posty: 3 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Gregor98 napisał(a): "W wyniku wielu oszustw transakcje kontami są niedozwolone Zgłoszenie utraty konta w wyniku przekazania loginu i hasła może skutkować banem w najgorszym wypadku lub niczym w najlepszym wypadku." - By Mistt ![]() Gregor przestan bawic sie w moda czy gm-a bo nie wychodzi to ![]() i sprzedaz kont jest dozwolona wiec cos ci nie pyklo czlowieku ![]() |
23 Lip 2012, o 19:32 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach
![]() |
jaka cie cena interesuje? napisz jutro ok. 12 na s2 yooage
_________________ MO Forever ;3 |
23 Lip 2012, o 19:41 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona
![]() |
1. Nie bawię się w Mod-a.
2. Nie tym tonem. 3. Ja tylko ostrzegam graczy, przed tym, co może ich czekać ![]() _________________ My Youtube channel:
Spoiler:
|
23 Lip 2012, o 19:50 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
Gregor98 napisał(a): 1. Nie bawię się w Mod-a. 2. Nie tym tonem. 3. Ja tylko ostrzegam graczy, przed tym, co może ich czekać ![]() Oj Gregor, Gregor gdybym nie wiedzial jakie sa konsekwencje to bym nie wystawial tego ogloszenia. Idz exp swoj 30 lvl i wnerwiaj dalej ludzi na chacie a nie psujesz mi post. |
23 Lip 2012, o 19:52 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |