![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
mistrz pierwszego planu
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Simona ![]() ![]() |
Często zdarza mi się na duchu , że szczudło jest mistrzem pierwszego planu. nie jestem pewna jak to wywołuję, ale najczęściej jest tak , ze runda trwa, moja grupa atakuje a ja w między czasie zaczynam kombinować ataki na następną rundę. Wtedy pojawia się szczudło na wierzchu.
Nie posiadasz wymaganych uprawnień, by zobaczyć pliki załączone do tej wiadomości. |
10 Sty 2011, o 23:12 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() ![]() |
Też tak miałem.
Ale najbardziej irytujące jest to, gdy postać, która padła, staje się mistrzem pierwszego planu, i zasłania mi głowę, wtedy nie trafiam ataków, bo nic nie widzę. :\ _________________ ![]() |
10 Sty 2011, o 23:42 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() Rejestracja: 6 Cze 2010, o 12:14 Posty: 1907 Miejscowość: Warszawa Podziękowano: 89 razy Otrzymanych podziękowań: 258 razy ![]() |
Ersar napisał(a): Też tak miałem. Ale najbardziej irytujące jest to, gdy postać, która padła, staje się mistrzem pierwszego planu, i zasłania mi głowę, wtedy nie trafiam ataków, bo nic nie widzę. :\ haha ![]() ![]() _________________ NIKT z ekipy NIGDY nie poprosi Cie o HASŁO do konta. Mój kanał YT |
11 Sty 2011, o 00:27 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() ![]() |
Screena nie dam niestety teraz, ale podobny problem występuje, gdy prowadzący PT zaatakuje, kiedy mam otwartą kartę ataków, drugą lub 3. [Zgłosiłem już, zostało naprawione 3 stycznia. ~ EsAmo] Wówczas kliknięcie na wybór ataku w walce pokazuje mi jednocześnie 2 zakładki i bardzo utrudnia wybór ataku. Jutro spróbuję i wyślę screena.
_________________ Mikei S1 Nie zawija się ognia w papier. |
11 Sty 2011, o 02:20 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |