![]() |
Strona 5 z 5 |
[ 45 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4, 5 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Hall of Fame
Autor | Wiadomość |
---|---|
Administrator ![]() Rejestracja: 18 Cze 2009, o 16:34 Posty: 3515 Podziękowano: 108 razy Otrzymanych podziękowań: 1521 razy ![]() |
Wszystko pięknie tylko spóźniłeś się z tym postem o miesiąc
![]() Wystartuj w turnieju, przejdź się do jaskini i zobaczysz, że wszystkie wymienione przez ciebie problemy już są rozwiązane ![]() Bossy zawsze mają obstawę, a czary długotrwałę kumulują się w bardzo małym stopniu. Ukazanie śmierci jeszcze ustawimy tak, że będzie działało tylko gdy boss / miniboss straci ileś tam % hp. Np. 30. |
14 Kwi 2010, o 14:32 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() ![]() |
Hehe, tak też myślałem, ale miałem jakieś uwagi spisane na pulpicie, a chciałem go oczyścić. Zostają więc te kwestie:
Boern napisał(a): Różnorodność ataków voodoo: wszystkie typy, to faktycznie przegięcie, jak pisał(a?) Agathea - powinny być dwa, czyli albo odebranie many powinno być dystansowe, albo czarna kula powinna się zmienić w czarnego liścia na twarz. Nie wiem, jak inne klasy, ale mag ma tylko dwa typy ataków, łucznik tylko jeden sensowny. Tu jest za dużo. Boern napisał(a): "desperation move" (nie wiem, może nawet taki sam dla wszystkich, by nie męczyć grafika? - można wykorzystać animację uchylania się przed atakiem dystansowym = klęknięcie = modlitwa + dodać pioruny i po sprawie ![]() Co Wy na to? Mi się ten pomysł widzi - zawsze to urozmaicenie. I last but not least: Boern napisał(a): zaryzykuję stwierdzenie, że w parze z Kalevem prawdopodobnie możemy pokonać dowolną inną dwójkę - nawet po miesięcznej nieobecności - kto ma ochotę wypróbować, zapraszam). Odpalcie prof-turnieje (zwykły i parami) np. na poniedziałkowy (nie na sobotę-niedzielę!) wieczór, to wypróbujemy wszystko w praktyce. ![]() _________________ e-meritus. |
14 Kwi 2010, o 15:34 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 10 Lip 2009, o 10:46 Posty: 6 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Turnieju juz dawno nie było popieram zdecydowanie
![]() |
15 Kwi 2010, o 14:51 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() ![]() |
"Możesz go zabić – narodzi się nowy. Spisane będą czyny i rozmowy..."
Po śmierci i szaleńczym biegu z golemowymi przeszkodami udało mi się dobić sk...syna nad własnym ciałem ![]() Nie posiadasz wymaganych uprawnień, by zobaczyć pliki załączone do tej wiadomości. _________________ e-meritus. |
21 Maj 2010, o 23:27 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie ![]() Rejestracja: 1 Mar 2010, o 20:15 Posty: 34 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
To prawie jak technika z WUDU^^ albo technika cienistych klonów jak u Naruto^^
![]() |
22 Maj 2010, o 03:47 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 5 z 5 |
[ 45 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4, 5 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |