Strona 58 z 83 |
[ 821 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1 ... 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61 ... 83 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
W PLANACH - materiały i komentarze
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Simona
|
JegleMag napisał(a): rary na 10 lvl ? przecież ten lvl zbija się w godzinę. Zanim zbierzesz rary na ten lal to już będziesz mieć 20 ... Tak, może gracze mający większe doświadczenie wbijają w 1h, ale jak jest nowa osoba, to może wbijać nawet i tyldzeń... +1 za bezsensowne dyskusje - ten temat nie służy do tego - ironka _________________ My Youtube channel:
Spoiler:
|
8 Sie 2012, o 13:54 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Gregor ma racje a niektorzy wbijaja do 8-10 lvl i nudzi im sie bo na rary musza czekac kilka leveli a nowi gracze nie wiedza na czym expic i nie wbijaja szybko poziomow.
nie dyskutujemy w tym temacie - ironka _________________ ManiekXIII-druid s4 on Koksiaraxx-barb turniejowy koks s4 off maniekxv-luk pod pvp s4 on |
8 Sie 2012, o 15:34 |
|
Walczący z drzewcami
|
To nie znaczy że muszą mieć wszystko na tacy podane.
@Gregor gdybyś zamiast spamować i odkopywać tematy na forum trochę byś poexpił to na pewno wbicie 10lvl zajęło by ci tą godzinę. +1 za bezsensowne dyskusje - ten temat nie służy do tego - ironka _________________ dr 120 |
8 Sie 2012, o 16:08 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
@gregor watpie zeby na 10 lvl wiedzial co to rar oraz mial kase na rary.
+1 za bezsensowne dyskusje - ten temat nie służy do tego - ironka _________________ Pomogłem ? Kliknij kufelek ! |
9 Sie 2012, o 16:02 |
|
Uczeń Simona
|
To jest bez sensu rb rarów na 10 lvl bo sa przeciesz rary z herszta których jest duzo na sprzedaz i mozna je kupic z 5-6k mariot za 60-100k na s4
+1 za bezsensowne dyskusje - ten temat nie służy do tego - ironka _________________ BartSimpson MO 110 And LisaSimpson AR 15 S7 |
12 Sie 2012, o 20:08 |
|
Uczeń Simona
|
nie uzbierasz tak szybko kasy aby miec na rary na 10 lvl, wiec pierwsze zary sa od 15 lvl bo do tego czasu dasz rade kase uzbierac, wiec przestac czlowieku walkowac stary zamkniety temat, jeszcze warna lub bana dostaniesz za bawienie sie w archeologa.
+1 za bezsensowne dyskusje - ten temat nie służy do tego - ironka |
12 Sie 2012, o 21:00 |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 12 Sie 2012, o 20:45 Posty: 2 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
A ja się zapytam czemu w kalendarzu są tylko zaznaczone turki? Nie można by było np: któregoś dnia zaznaczyć że w ten dzień będzie HH lub coś w tym stylu?
hh i eventy to dobra wola i często spontaniczna decyzja gmów, którzy akurat mają czas coś takiego przeprowadzić. nie mają oni uprawnień do edycji kalendarza w aktualnościach - ironka |
12 Sie 2012, o 21:02 |
|
Chodząca legenda
|
HH nie jest planowane z miesięcznym wyprzedzeniem a terminarz turniejowy jest ustalany na dany miesiąc.
_________________ "Fałszywa skromność to najgorszy rodzaj pychy." "Nie znam się, to się wypowiem." "Znam się na wszystkim, na niczym dobrze." |
12 Sie 2012, o 22:31 |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 12 Sie 2012, o 20:45 Posty: 2 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
desacred napisał(a): HH nie jest planowane z miesięcznym wyprzedzeniem a terminarz turniejowy jest ustalany na dany miesiąc. Ale mogli by cos takiego zrobic przydalo by sie lekkie urozmaicenie. Ja tylko proponuje zeby potem nie bylo . nie dyskutujemy w tym temacie - ironka |
13 Sie 2012, o 11:29 |
|
Walczący z drzewcami
|
Dragonoid1997 napisał(a): desacred napisał(a): HH nie jest planowane z miesięcznym wyprzedzeniem a terminarz turniejowy jest ustalany na dany miesiąc. Ale mogli by cos takiego zrobic przydalo by sie lekkie urozmaicenie. Ja tylko proponuje zeby potem nie bylo . A wg większości pewnie nie,HH jest rzadko (1x,2x w miesiącu). Poza tym HH to niespodzianka jak już jest nie dyskutujemy w tym temacie - ironka _________________ Stachubrach-Łucznik [85] OFF Pomogłem? Podoba się? Daj ku f e l k a. Mój kanał na YT: http://www.youtube.com/channel/UC4rLfyOMgD-2IhDf0b6YxOw/feed |
13 Sie 2012, o 20:41 |
|
Strona 58 z 83 |
[ 821 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1 ... 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61 ... 83 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |