![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 9 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
[IDEA] Wiadomości [x]
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 16 Lip 2012, o 15:10 Posty: 1 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Wpadłem na pomysł żeby zmienić kolor koperty gdy przyjdzie wiadomość na czerwony gdyż bardzo rzuca się w oczy a często gdy przyszła wiadomość nie zauważałem tego.
|
16 Lip 2012, o 15:36 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona ![]() Rejestracja: 10 Sie 2011, o 11:14 Posty: 77 Miejscowość: Tarnów Podziękowano: 1 raz Otrzymanych podziękowań: 9 razy ![]() |
Proponuje Listonosza by wchodził do domu z Listem z Taernu. co wy na to ? xd
a do tematu. no nie pierdziel że nie widzisz tego, jak miga, ja od razu to widzei myślę że to Platynka <3 xD |
17 Lip 2012, o 09:30 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 26 Maj 2012, o 12:32 Posty: 298 Miejscowość: Starogard Gdański Podziękowano: 64 razy Otrzymanych podziękowań: 41 razy Nick w grze: Stachubrach ![]() |
Ja jak wchodze to zawsze widze to idealnie. A może po prostu okularów potrzebujesz?
![]() _________________ Stachubrach-Łucznik [85] OFF ![]() Pomogłem? Podoba się? Daj ku f e l k a. ![]() Mój kanał na YT: http://www.youtube.com/channel/UC4rLfyOMgD-2IhDf0b6YxOw/feed |
17 Lip 2012, o 22:41 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 2 Lip 2011, o 12:48 Posty: 357 Podziękowano: 210 razy Otrzymanych podziękowań: 134 razy Nick w grze: Pyrqo Serwer: Tolnor ![]() |
e tam.... Kolor można zmienic
_________________ Lvl:132 Na |
4 Sie 2012, o 21:43 |
![]() |
![]() |
|
Współpracownik Gnarla ![]() ![]() |
![]() Tyle w temacie |
10 Sie 2012, o 01:47 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 6 Lut 2012, o 12:56 Posty: 239 Miejscowość: Taern Podziękowano: 162 razy Otrzymanych podziękowań: 43 razy ![]() |
załóż okulary jak nie widzisz
![]() _________________ ![]() ![]() Pomoglem? kliknij Kufelek ![]() |
19 Sie 2012, o 14:47 |
![]() |
![]() |
|
Współpracownik Gnarla
![]() |
jestes daltonista ?
|
21 Sie 2012, o 01:24 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() ![]() |
wy jesteście bardziej wredni ode mnie
![]() przyznaję się bez bicia że ja tej koperty na początku gry też nie mogłam załapać, odbierałam wiadomości dużo po czasie bo naprawdę nie widziałam różnicy. przyzwyczaiłam się w końcu żeby zwracać na to uwagę i to jest chyba najlepsza rada dla autora wątku, bo zmiana może i byłaby przydatna ale czy zostanie wprowadzona... no wątpię jakoś (chyba że to moje wrodzone czarnowidztwo się odzywa;p). |
22 Sie 2012, o 05:32 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Heremona
Rejestracja: 9 Lut 2011, o 18:04 Posty: 466 Miejscowość: płock Podziękowano: 41 razy Otrzymanych podziękowań: 93 razy Nick w grze: ShortBow ![]() |
Jedyne co poprawic w tych kopertach to wysylanie tych wiadomosci...
Juz nie raz zdarzylo sie mi (i nie tylko mi) ze wiadomosc po wyslaniu nie dochodzila az do reloga. :s _________________ *Shortbow* - 119 - s3 - DELETED (Assassins of Kings 4 ever) (In)famous asian women lover from s3. |
22 Sie 2012, o 13:24 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 9 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |