![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 2 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Ogólnie o wyglądzie
Autor | Wiadomość |
---|---|
Pogromca Valdaroga ![]() ![]() |
Parę uwag:
- zamrożenie na Duchu Zimna wysuwa się zawsze na pierwszy plan (zasłania postacie stojące PRZED nim) - brązowe spodnie w widoku "globalnym" wyglądają jak niebieskie, zielone też tak wyglądały z tego co pamiętam. - może ishelm na głowie mógłby wyglądać ładniej? Bo to takie trochę napaćkane niebieskiego jest ![]() - rozumiem naszyjniki i pierścionki - zbyt małe - ale może dałoby się zrobić widoczne rękawiczki? Jak ktoś coś jeszcze przyuważył, to niech wpisze. Wiem, że nie odkrywam tym Ameryki - chciałem tylko zwrócić na to uwagę ![]() EDIT: Ech, nie ten dział miał być... Dopisuję jeszcze jedno, zauważone przed momentem.: - Podobnie jak z zamrożeniem, postać, która umarła na Ogniu zasłaniała mi głowę. [Już zgłoszone. ~ EsAmo] EDIT2: - a może tak strzała zimna miałaby niebieski kolor? I np. taka smuga za nią czy coś ![]() _________________ Ignorantia iuris nocet. Fiat iustitia, et pereat mundus. |
13 Sty 2011, o 11:41 |
![]() |
![]() |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem ![]() Rejestracja: 18 Paź 2010, o 19:15 Posty: 20 Miejscowość: Radom Podziękowano: 1 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
bardzo dobre spostrzeżenie ale jeszcze z tymi kastetami te na niższych poziomach są niewidoczne co trochę psuje efekt sheeda
_________________ Aktualnie gram rycerzem Targerus 27lv server nr 1 |
13 Sty 2011, o 19:35 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 2 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |