Strona 1 z 1 |
[ 8 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
[IDEA] Głosy [x]
[IDEA] Głosy [x]
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Heremona
|
Moim zdaniem warto by było dać głosy na minusie które odejmowały by podziękowania. Wymagane byłoby potwierdzenie swojej opinii, potem opinię sprawdzali by admini,modzi.
I decydowali by czy głos na minusie ma zostać czy ktoś kto o dał ma dostać ostrzeżenie. @down: A co dają podziękowania?! aaa, to będzie jako argument _________________ _______ Ostatnio edytowany przez MaxMar 20 Sie 2012, o 15:14, edytowano w sumie 2 razy |
20 Sie 2012, o 11:51 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Pojęcia nie mam w którym miejscu w grze miało by to zastosowanie?
|
20 Sie 2012, o 12:13 |
|
Walczący z drzewcami
|
Pirkowi (Pirekowi?) chodziło o to, że umieściłeś w złym dziale temat.
Pirkowi Wiec 3siu przeniesie do innego dzialu i temat nabierze troche sensu^^ |
20 Sie 2012, o 15:08 |
|
Uciekinier Taernijczyk
|
MaxMar napisał(a): Moim zdaniem warto by było dać głosy na minusie które odejmowały by podziękowania. Wymagane byłoby potwierdzenie swojej opinii, potem opinię sprawdzali by admini,modzi. I decydowali by czy głos na minusie ma zostać czy ktoś kto o dał ma dostać ostrzeżenie. Taaa przez takie coś admini, modzi mieliby jeszcze więcej na głowie. A i tak pomysł bez sensu kompletnie nie wart wprowadzenia, ktos Ci podziękował bo mu pomogłeś a potem przychodzi jakiś gość który sądzi że opowiadasz bzdury i Ci to podziękowanie odejmuje. _________________ ArcyTasak - Rycerz s1 [70] Koniec gry. |
22 Sie 2012, o 17:36 |
|
Uczeń Heremona
|
Ale jak on nie potwierdził swojego głosu to tamten koleś by nie miał głosu na minusie -,-
_________________ _______ |
22 Sie 2012, o 20:26 |
|
Uciekinier Taernijczyk
|
MaxMar napisał(a): Ale jak on nie potwierdził swojego głosu to tamten koleś by nie miał głosu na minusie -,- Bezsens - krótko i zwięźle. Pomysł bardzo głupi _________________ ArcyTasak - Rycerz s1 [70] Koniec gry. |
23 Sie 2012, o 10:45 |
|
Walczący z drzewcami
|
Jak dla mnie pomysł niezbyt udany.
_________________ Stachubrach-Łucznik [85] OFF Pomogłem? Podoba się? Daj ku f e l k a. Mój kanał na YT: http://www.youtube.com/channel/UC4rLfyOMgD-2IhDf0b6YxOw/feed |
23 Sie 2012, o 15:16 |
|
Walczący z drzewcami
|
Można komuś podziękować albo nie , proste i logiczne - pomysł bezsensu.
|
7 Wrz 2012, o 22:15 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 8 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 58 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |