Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
...::: Kumple aka szporasy otwierają rekrutację :::...
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
|
SZPORASY OTWIERAJĄ REKRUTACJE
Jeśli jesteś odważny, aktywny i zawsze marzyłeś o tym żeby być szporasem to jest Twoje 5 minut!! Poszukujemy rycerza 80 + (przewidziane wyjątki dla szczególnie wyróżniających się z niższym lvlem max do 75) zgłoszenia proszę kierować do Piciuuu, Shiraz, Zuzana, Egzu. W ramach rekrutacji przewidujemy "testy sprawnościowe" Oferujemy: Ciekawe, niezapomniane wrażenia, a przede wszystkim zabawę w doborowym towarzystwie Dla materialistów na zachętę spheary, kaldery, fiskorle i inne cenne przedmioty _________________ s3 Racja jest jak dupa każdy ma swoją. Don't hate the player, hate the game! Czarne pole powinno zmuszać ludzi do walki |
|
21 Sie 2012, o 18:28 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
|
Jestm za mały vd nie jestem szporkiem ale chcem testy sprawnoscowe xD mam jakies sznase ?:d
_________________ s3 MegaGOŚĆ =VD 116 lvl + SERVER: KNEBEL: MegaGOŚĆ: 60 min nadużywanie "f" Megagostek =DR 64 KOX Początek gry 01.07.2010 |
|
22 Sie 2012, o 12:47 |
|
|
Chodząca legenda
|
Jakby nie było "Poszukujemy rycerza" Ja pewnie za słaby jestem, więc nawet nie startuję
_________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
|
22 Sie 2012, o 15:35 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
Szymdaro napisał(a): Jakby nie było "Poszukujemy rycerza" Ja pewnie za słaby jestem, więc nawet nie startuję Dzięki za info. _________________ A little knowledge is a dangerous thing. PJONA! |
|
23 Sie 2012, o 08:01 |
|
|
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 48 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |