![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
[BUG] Nagłe wylogowanie po Modliszcze [X]
Autor | Wiadomość |
---|---|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 19 Kwi 2011, o 22:31 Posty: 290 Podziękowano: 5 razy Otrzymanych podziękowań: 8 razy Nick w grze: Silwer Serwer: Tolnor ![]() |
Serwer: S1
Nazwa postaci: Silwer Czas: ok.22:40 Opis: Po zakończeniu zmagań z Modliszką kiedy wszyscy z PT wyszli z walki nagle wywaliło całą drużynę z serwera. Nicki graczy z drużyny: Silwer Szupil Benjamin Lordgagaisz Zaginiona _________________ Silwer - Rycerz 107 lvl - Tolnor |
24 Sie 2012, o 22:51 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Heremona ![]() Rejestracja: 15 Lis 2011, o 09:33 Posty: 494 Miejscowość: Kameneak Podziękowano: 143 razy Otrzymanych podziękowań: 106 razy Nick w grze: Crossborn ![]() |
ja tak kiedyś miałem na fyo, po drodze kiedy biliśmy 5 rogatych wywaliło 5 graczy naraz - odjęliśmy im hp i uciekliśmy w tej samej rundzie co było dziwne, ale nie złgosiłem :/
_________________ _______ |
25 Sie 2012, o 11:25 |
![]() ![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() ![]() |
Dodane do listy do sprawdzenia.
_________________ Kreatywność, obiektywizm, optymizm = TESTER! The First 100 lvl on the Lands of Taern - at 114 the Career has been sacrificed. |
26 Sie 2012, o 12:19 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
![]() |
Juz gra dziala
![]() |
26 Sie 2012, o 12:25 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() ![]() |
To było związane z crashem ? czy przed nim się to wydarzyło ? Bo zrozumiałem, że to nie była wina crashu na serwie...?
_________________ Kreatywność, obiektywizm, optymizm = TESTER! The First 100 lvl on the Lands of Taern - at 114 the Career has been sacrificed. |
26 Sie 2012, o 23:03 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |