Strona 1 z 3 |
[ 28 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2, 3 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
[IDEA] Zwiększona ilość "ignore"
[IDEA] Zwiększona ilość "ignore"
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Chodząca legenda
|
Otóż nękany coraz częściej spamującymi graczami proponowałbym rozszerzenie listy ignore - najlepiej bez limitu, albo chociaż do 100. Mocno męczące jest gdy pojawia się co chwile kilka linijek spamu. Nie dość, że ciągle mryga czat, to jest pogadać się normalnie nie da.
edit: co do osób na mojej liście - jest ich ciągle 10, a gdy ktoś zaczyna spamować muszę sprawdzić listę, kogoś wywalić, a następnie dodać tego, kto mi spamuje. Mimo wszystko podczas rozgrywki troszkę to zajmuje. Niestety gracze z topki (nie tylko ja) są notorycznie gnębieni o pomoc, pożyczki, dawanie złota, eq, podpowiadanie czy cokolwiek innego co jeszcze może mieć sens - albo po prostu zasypywani bezsensownymi ciągami znaków. Pamiętam sytuacje gdzie dany gracz pisał do każdego online z toplisty po kolei o to samo, w końcu doszliśmy do top20-30 i czekaliśmy na znak od kolejnych znajomych czy już dostali ten sam priv co poprzednicy edit2: Pierwszy edit był o 20:15. Chwilę później zalogowałem i nie musiałem długo czekać na spam Ostrzegam - wulgarny. http://screenshooter.net/6243848/31_08_2012__20_50_34 _________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. Ostatnio edytowany przez Szymdaro 1 Wrz 2012, o 02:18, edytowano w sumie 2 razy |
|
31 Sie 2012, o 16:08 |
|
|
Uczeń Heremona
|
To prawda, czasem jest przez co się przebijać. Już pomijam natrętów pytających nty raz czy mogą do gildii, albo czy pomogę w queście nie rozumiejących odmowy. Są naprawdę inne, jeszcze bardziej denerwujące...
Bez spamu: nie rozumiem celu ograniczenia, jeśli takowego nie ma to jak dla mnie można je zdjąć. _________________ REDDE, QUOD DEBES ACCUSARE NEMO SE DEBET ACTUS HOMINIS,NON DIGNITAS IUDICETUR DA MIHI FACTUM, DABO TIBI IUS |
|
31 Sie 2012, o 16:23 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
Właśnie taka mała sprawa, a jak by ucieszyła .
_________________ Arcuss - łucznik lvl 107 s2 Ignorantia iuris nocet |
|
31 Sie 2012, o 16:59 |
|
|
Uczeń Simona
|
Jestem na TAK
_________________ MO-48lvl S4-rośnie Gildia: Roten BarkKomu pomogłem niech da kufelka. |
|
31 Sie 2012, o 17:03 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
Kiedyś nnapisałem post o kupnie poszerzenia,ale to nawet lepsze jest
_________________ – To wódka? – słabym głosem zapytała Małgorzata.(...) – Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus. Matyasek-Barbarzyńca 87 lvl - W stanie spoczynku KebabButche-Mag Ognia 57lvl - Ciągle w grze |
|
31 Sie 2012, o 17:07 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
Bardzo się przyda takie zwiększenie więc ofc jestem na tak
_________________ "Jak szczęśliwie żyliby niektórzy, gdyby o sprawy innych ludzi tak samo mało troszczyli się, jak o swoje własne...." Nasti-VD 127 Ostlor NastiiiV- Dru 50 Larkas http://scr.hu/0exu/mfv5r |
|
31 Sie 2012, o 17:08 |
|
|
Uczeń Heremona
|
ZA!
_________________ "I bierz co Ci dane, bądź losu panem!" Pomoglem? Daj kufelek browarka :=) https://www.facebook.com/pages/The-Prid ... 2137125151 Like'nij! 2 admin strony fanowskiej na fejsie! |
|
31 Sie 2012, o 17:46 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
Powinno to zostać wprowadzone.Oprócz tego można zapomnieć kto spamował i jest miejsce mniej
_________________ Stachubrach-Łucznik [85] OFF Pomogłem? Podoba się? Daj ku f e l k a. Mój kanał na YT: http://www.youtube.com/channel/UC4rLfyOMgD-2IhDf0b6YxOw/feed |
|
31 Sie 2012, o 17:48 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
Jestem na Tak mi gracze czesto spamuja na priv bardzo fajny pomysl
_________________ Pomoglem? kliknij Kufelek Ostatnio edytowany przez Ashbull, 31 Sie 2012, o 19:51, edytowano w sumie 1 raz |
|
31 Sie 2012, o 19:04 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Taaaa a GM zaraz wprowadzą coś nowego żeby ino coś zarobić i powieszenie ignore bd za plate -,-
_________________ Nicki-LufenBack Level-140 Profesja-Rycerz Serwer-Larkas Gildia-Valhalla |
|
31 Sie 2012, o 19:26 |
|
|
Strona 1 z 3 |
[ 28 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2, 3 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 10 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |