Strona 2 z 3 |
[ 29 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Nowy ranking!
Nowy ranking!
Autor | Wiadomość |
---|---|
Walczący z drzewcami
|
Jestem za
_________________ Stachubrach-Łucznik [85] OFF Pomogłem? Podoba się? Daj ku f e l k a. Mój kanał na YT: http://www.youtube.com/channel/UC4rLfyOMgD-2IhDf0b6YxOw/feed |
31 Sie 2012, o 17:45 |
|
Walczący z drzewcami
|
A GM?
_________________ – To wódka? – słabym głosem zapytała Małgorzata.(...) – Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus. Matyasek-Barbarzyńca 87 lvl - W stanie spoczynku KebabButche-Mag Ognia 57lvl - Ciągle w grze |
31 Sie 2012, o 17:50 |
|
Walczący z drzewcami
|
fajny pomysl, jestem za
_________________ Pomoglem? kliknij Kufelek |
31 Sie 2012, o 19:00 |
|
Błądzący w Tunelach
|
A mój taki pomysł aby zrobili w rankingu miejsce dla gildi.
Np ja Lufen lvl zgony honor i (GILDIA) w jakiej się jest było by na pewno łatwiej kogoś zaprosić do gildi albo wiedzieć jaka gildie dedac za danego gracza. :F _________________ Nicki-LufenBack Level-140 Profesja-Rycerz Serwer-Larkas Gildia-Valhalla |
31 Sie 2012, o 19:34 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 20 Sie 2012, o 17:34 Posty: 17 Miejscowość: Zielona Góra Podziękowano: 8 razy Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Umberto Serwer: Tolnor |
LordZuraw napisał(a): A mój taki pomysł aby zrobili w rankingu miejsce dla gildi. Np ja Lufen lvl zgony honor i (GILDIA) w jakiej się jest było by na pewno łatwiej kogoś zaprosić do gildi albo wiedzieć jaka gildie dedac za danego gracza. :F Heh, nie sądziłem że to powiem, ale zgadzam się Lufen. Tfu.. Takie coś ułatwiłoby znacznie szukanie gildii danego gracza. |
1 Wrz 2012, o 23:45 |
|
Rejestracja: 2 Sie 2012, o 19:55 Posty: 24 Miejscowość: Starogard Gdański Podziękowano: 10 razy Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
jestem za xd
_________________ -Scoobyxd - S III - Ryc 81 lvl -Scoobymo - S III - Mo 29 lvl |
2 Wrz 2012, o 00:09 |
|
Walczący z drzewcami
|
BUMP-aktualizacja
_________________ – To wódka? – słabym głosem zapytała Małgorzata.(...) – Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus. Matyasek-Barbarzyńca 87 lvl - W stanie spoczynku KebabButche-Mag Ognia 57lvl - Ciągle w grze |
26 Wrz 2012, o 15:38 |
|
Walczący z drzewcami
|
Jestem za, ale są rzeczy potrzebniejsze, bardziej kulejące w taern.
_________________ BloodlineMage s2 86 mo OFF UndeadMage s4 121 mo OFF UndeadPonyH Ostlor 123 łucznik Undi EU 62 druid OFF Undiii Ostlor 40 Ryc |
26 Wrz 2012, o 20:58 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Jestem za
_________________ Druid & Sheed |
26 Wrz 2012, o 21:16 |
|
Rejestracja: 2 Sie 2012, o 19:55 Posty: 24 Miejscowość: Starogard Gdański Podziękowano: 10 razy Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Jestem ZA!!
_________________ -Scoobyxd - S III - Ryc 81 lvl -Scoobymo - S III - Mo 29 lvl |
28 Wrz 2012, o 17:04 |
|
Strona 2 z 3 |
[ 29 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |