![]() |
Strona 2 z 2 |
[ 17 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
czarna lista [X]
Autor | Wiadomość |
---|---|
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 14 Paź 2011, o 18:08 Posty: 145 Miejscowość: Wojnicz Podziękowano: 63 razy Otrzymanych podziękowań: 49 razy ![]() |
Poza marną ortografią nie ma tu niczego godnego wprowadzenia. Był już temat podobny, lecz o notatniku. W takim notatniku mógłbyś pisać nicki osób z twojej "czarnej listy". Czy nie jest to lepsze rozwiązanie
![]() _________________ Sypię piaskiem, okazjonalnie wystrzelę coś z łuku. |
16 Wrz 2012, o 19:53 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie ![]() ![]() |
Lepsze, ale moim zdaniem nie przydatne. Wystarczy kartka i dlugopis
![]() _________________ Druid & Sheed |
16 Wrz 2012, o 19:55 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Uznaj wszystkich za wrogów i jest OK, ja pamiętam graczy którzy dedali mnie gdy miałem 18 lvl i chodziłem na rybki... Dawno temu, teraz ja mam 58lvl a np. Jeden ma 51 i go jadę z kolegami...
|
16 Wrz 2012, o 19:56 |
|
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk ![]() ![]() |
Kup se czarną kartke napisz coś na niej i gotowe
_________________ Teraz nie gram ale mogę udzielać porad do Maga Ognia i Druida |
16 Wrz 2012, o 20:11 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona ![]() Rejestracja: 6 Lip 2012, o 11:40 Posty: 48 Podziękowano: 4 razy Otrzymanych podziękowań: 5 razy Nick w grze: Dzhaniikest Serwer: Tolnor ![]() |
A jak ci się nie chce to daj sobie spokój i kochaj swych wrogów ;P przebacz im ;D
_________________ s2 (LARKAS) - Dżhaniikest dr 94 Kłótnia z idiotą jest jak gra w szachy z gołębiem. Nieważne jak dobrze grasz , gołąb i tak przewróci wszystkie figury, nawali na szachownicę i będzie dumny z wygranej. |
16 Wrz 2012, o 20:13 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Heremona ![]() ![]() |
Dobra, to żeście się naśmiali...
Ja dla odmiany powiem, że pomysł głupi nie jest. Gdy atakuje nas kilka osób z danej gildii i chcemy się odegrać na kimkolwiek z tamtej ekipy przecież nie będziemy uczyć się na pamięć 20 40 czy więcej nicków... sama miałam kiedyś taką sytuację, że zaatakowałam nie tą osobę co trzeba (różnica jednej literki w nicku). Naprawdę mam nadzieję, że kiedyś ktoś bardziej dopracuje pomysł a ktoś inny uzna, że warto go wprowadzić. _________________ REDDE, QUOD DEBES ACCUSARE NEMO SE DEBET ACTUS HOMINIS,NON DIGNITAS IUDICETUR DA MIHI FACTUM, DABO TIBI IUS |
16 Wrz 2012, o 21:45 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() Rejestracja: 16 Sty 2011, o 02:38 Posty: 1597 Miejscowość: Szczecin Podziękowano: 109 razy Otrzymanych podziękowań: 101 razy ![]() |
zamykam ten spam.
temat był już poruszany parokrotnie. |
16 Wrz 2012, o 21:45 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 2 z 2 |
[ 17 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |