![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Zniknięcie przedmiotu
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 16 Sty 2011, o 18:28 Posty: 2 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Witam.
Dziś, o godz. 17:25 (około) na postaci Varos, kupiłem w sklepie u kowala Kompozytowy łuk Tygrysa i Witalności [II]. Od razu potem wylogowałem się (poprzez ustawienia), a 1-2 minuty później zalogowałem się ponownie, i zauważyłem, że nie mam kupionego wcześniej Łuku. Pieniądze również zniknęły (kto jak kto, ale dla mnie około 1000 złota to nieniska kwota...) Prosiłbym o rozwiązanie problemu, a jeśli to niemożliwe, porad by uniknąć takich kłopotów w przyszłości. @EDIT Zapomniałem o tej informacji ![]() Nick:Varos Serwer:3 Ostatnio edytowany przez Var, 16 Sty 2011, o 18:43, edytowano w sumie 1 raz |
16 Sty 2011, o 18:40 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga
![]() |
podaj nick i serwer.
drygu to juz ktorys z kolei blad z przedmiotem, czyzby cos sie dzialo zlego z serwem? _________________ Lester - Barbarzyńca 70 lvl - [off] - 24.02.2013; [próba powrotu] - 05.05.2019 - 71 lvl |
16 Sty 2011, o 18:42 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 28 Lip 2010, o 11:17 Posty: 301 Miejscowość: Legionowo Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Sprawa jest badana i na pewno złoto/platyna będzie zwrócona. Troszkę ciepliwości prosimy i przepraszamy za kłopot.
_________________ Plox - 81 MO - Top S1 NuB [Off] |
16 Sty 2011, o 20:01 |
![]() ![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 19 Sty 2011, o 01:19 Posty: 2 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Wylogowałem się na 20/25min, zalogowałem sie na losowanie... Pomyślałem pójdę na zamek poexpic, wbijam do teamu chce walić ale coś nie idzie, patrze nie mam luku, ani w eq ani nigdzie
![]() Chciałbym szybko go odzyskać!!! Nick:ShadowArrow S:3 |
19 Sty 2011, o 01:26 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |