![]() |
Strona 2 z 4 |
[ 32 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Dyskryminacja Topowych graczy na s3
Autor | Wiadomość |
---|---|
Jedną nogą w Haligardzie ![]() Rejestracja: 29 Gru 2010, o 20:29 Posty: 42 Miejscowość: za komodą jest moim domem Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 1 raz ![]() |
Drogi Sisi, nie spinaj się tak bo złość piękności szkodzi
![]() ![]() ![]() Na pocieszenie mam dla Ciebie taką wiadomość, że jak będzie kolejny poziom (może do max 50) to się załapiesz ![]() ![]() Pozdrawiam; Tidus. _________________ Challenge - bycie unikatową pod względem koloru i tytułu jednostką na forum - wykonane! Challenge - dostać awatar honorowego przyjaciela forum, który wykonał sam administrator - wykonane! Challenge - być Elitą Taern - wykonane! |
17 Sty 2011, o 21:33 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 21 Gru 2010, o 00:34 Posty: 287 Miejscowość: wrocław Podziękowano: 4 razy Otrzymanych podziękowań: 23 razy ![]() |
Tidus napisał(a): Drogi Sisi, nie spinaj się tak bo złość piękności szkodzi ![]() ![]() ![]() Na pocieszenie mam dla Ciebie taką wiadomość, że jak będzie kolejny poziom (może do max 50) to się załapiesz ![]() ![]() Pozdrawiam; Tidus. Kto ci podesłał takie info ze mi rodzice płaca za platynę? No tak bo człowiek ma tylko rodziców i nie może sam zarobić pieniędzy w moim wieku... tak naprawdę gówno o mnie wiesz a się udzielasz na temat mojego życia co nie jest motywem przewodnim w tym temacie. Od razu No life przecież jak ktoś jest lepszy to no life. Ty na moim miejscu byś powiedział ok nie to nie, ale ja taki nie jestem turnieje są ponoć dla wszystkich nie wybranych... Czekam aż drygu się wypowie w tym temacie, jeśli powie ze nie to trudno, nadejdzie czas na koniec zawodowej kariery:) i będę jak inni gracze, którzy nie zjadają dziennie po kilkaset potów. _________________ s1 ??? s2 SishiVD s3 Sishii s4 Sishi |
17 Sty 2011, o 21:54 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach
Rejestracja: 30 Sie 2010, o 17:47 Posty: 94 Podziękowano: 4 razy Otrzymanych podziękowań: 23 razy Nick w grze: Freeezer ![]() |
Cytuj: a nie dla nolifów, którym rodzice kupują platynę, i którzy grają od sześciu do dwunastu godzin dziennie sishi nigdy nie gra od 6 do 12 godzin [chyba że w weekend[lecz w weekden grają wszyscy tyle]] gdybym chcial też bym mogł mieć taki lvl sishi wie gdzie expic i tyle a że ty nie twój problem ... _________________ Freeezer-140-S1=Rycerz ( Morena 07.10.2014 ) Frezeeer-111-HC=VD |
17 Sty 2011, o 22:01 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() ![]() |
Coś tam racji w sumie Sishi ma, że można byłoby tą 5tkę która się nie łapie czy ilu tam ich jest dorzucić do turnieju, z drugiej strony granice lvlowe są tak wymyślone przez mądrego człowieka (^^) żeby były zbalansowane przedziały. Generalnie ciężka sprawa co z tym fantem zrobić
![]() _________________ Kreatywność, obiektywizm, optymizm = TESTER! The First 100 lvl on the Lands of Taern - at 114 the Career has been sacrificed. |
17 Sty 2011, o 22:30 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 21 Gru 2010, o 00:34 Posty: 287 Miejscowość: wrocław Podziękowano: 4 razy Otrzymanych podziękowań: 23 razy ![]() |
Dobrze gada kolega wyżej polać mu!! Hmmm tak przeglądałem teraz forum nie ma nigdzie rozpiski co do lv 1vs1 jest tylko grupowe wiec można je dowolnie modyfikować... wiec myślę że na 1 turniej zrobicie open.
_________________ s1 ??? s2 SishiVD s3 Sishii s4 Sishi |
18 Sty 2011, o 03:44 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga
![]() |
Ale skoro jest graczy 5, to 3/5 dostanie platyne, co dla dryga nie jest najlepsze
![]() Ale trochę racji masz, ale nie żeby to była jawna dyskryminacja, troszeczkę przesadziłeś ![]() ![]() _________________ Lester - Barbarzyńca 70 lvl - [off] - 24.02.2013; [próba powrotu] - 05.05.2019 - 71 lvl |
18 Sty 2011, o 13:46 |
![]() |
![]() |
|
w obecnej chwili jest nas 2 ale do soboty będzie min 5 osób, dobrze nie jawna ale dyskryminacja nie po to gramy expimy żeby nie brać udziału w turnieju...
_________________ s1 ??? s2 SishiVD s3 Sishii s4 Sishi |
18 Sty 2011, o 17:23 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() ![]() |
zgadzam sie s shii, nie rozumiem polityki tej gry, gracze ktorzy sie najbardziej zaangazowali nie moga brac udzialu w turniejach, chyba cos tu jest nie tak... btw taka dygresja wszyscy wiedza ze wygra shii, prawie jak narodowy idol malysz kilka lat temu, pytanie bylo kto zajmie 2 miejsce i niech tak i tym razem bedzie
![]() |
18 Sty 2011, o 17:45 |
![]() |
![]() |
|
Współpracownik Gnarla ![]() ![]() |
Ktoś tu zapomina o pewnym drucie, który ma kilka nocek wolnych i dobrego kumpla do expa z podobnym lvl'em
![]() _________________ A little knowledge is a dangerous thing. ![]() PJONA! |
18 Sty 2011, o 19:04 |
![]() |
![]() |
|
robi się offtop, Drygu już wrócił i poczekamy aż się wypowie w tym temacie...
Ps. jeśli ten drut nie ma 30 lv może mieć ciężko, zapraszam na 1vs1 na arenie ![]() _________________ s1 ??? s2 SishiVD s3 Sishii s4 Sishi |
18 Sty 2011, o 19:08 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 2 z 4 |
[ 32 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |