![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 8 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Afk na chodzi o co c'mon?
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk ![]() Rejestracja: 8 Lip 2010, o 00:54 Posty: 3 Miejscowość: Wolne Miasto Gdańsk Podziękowano: 1 raz Otrzymanych podziękowań: 1 raz ![]() |
_________________ Nick: tornado14576 Profesja: Łucznik Poziom: 50 Serwer: 1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
16 Sty 2011, o 20:59 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 26 Sie 2010, o 23:56 Posty: 410 Miejscowość: Muszyna Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 1 raz ![]() |
tez mi sie tak zdazalo, byla u mnie w druzynie postac, ktra byla AFK pezez dluzszy czas, gdy ja wylogowalo nad moja glowa zostala chmurka 'zzz', gdy zaczalem wykonywac ruchy swoja postacia ona nie znikala, po relogu bylo wszytsko ok:)
_________________ |
17 Sty 2011, o 07:32 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() ![]() |
Też tak miałem, żeby to raz...
![]() _________________ Ignorantia iuris nocet. Fiat iustitia, et pereat mundus. |
17 Sty 2011, o 14:39 |
![]() |
![]() |
|
Wystarczy w takim przypadku, zawalczyć, po walce chmurka znika.
_________________ ![]() |
17 Sty 2011, o 14:40 |
![]() |
![]() |
|
Na pewno tak jest z czachą, brakiem tarczy itd, ale zdawało mi się, że z chmurką walczyłem i nic...
_________________ Ignorantia iuris nocet. Fiat iustitia, et pereat mundus. |
17 Sty 2011, o 14:47 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Heremona ![]() ![]() |
mnie też nie znikła po walce ... Chyba
![]() _________________ JagleVooDoo 77lvl JagleŁuk 44lvl - only PvP JagleDrut 65lvl - nadchodząca nadzieja practitioner - Krav Maga - cały czas rosnę |
17 Sty 2011, o 15:02 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk ![]() Rejestracja: 12 Sty 2011, o 17:23 Posty: 3 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
No fajnie... Ale to raczej nie jest ten dział?
![]() Niech jakiś mod przesunie to do Bugów. _________________ ![]() ![]() "Aby stać się lepszym, nie musisz czekać na lepszy świat." Ale pamiętaj, że |
18 Sty 2011, o 09:31 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() ![]() |
Błąd zgłoszony już jakiś czas temu.
_________________ "Rząd wciąż chce naszego dobra, a my mamy go już tak mało." |
18 Sty 2011, o 17:21 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 8 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |