Autor |
Wiadomość |
Navajas
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 27 Cze 2012, o 13:37 Posty: 24 Podziękowano: 1 raz Otrzymanych podziękowań: 9 razy
|
Re: co warto zmienić/poprawić/dodać - oczami graczy
małe pytanko - czy te 'dymki' w obronie na uroki (resy) nie są przesadzone? Ok, mogą być, ale czemu działają w tak dziwny sposób że nie mam na nie żadnego wpływu, nie mogę się przez to przebić nawet dając miliony punktów w wiedzę? Ok, ma nie być za łatwo - rozumiem. Ale sytuacja gdy nie wchodzi mi 5 uroków przy 100% na trafienie zaczyna powoli irytować i troche zniechęca do gry VD. ;f
|
12 Wrz 2012, o 08:05 |
|
|
Monterevoli
Błądzący w Tunelach
Rejestracja: 3 Lip 2012, o 13:05 Posty: 127 Podziękowano: 212 razy Otrzymanych podziękowań: 150 razy
Serwer: Tolnor
|
Nie podoba mi sie ten nowy uklad z dialogami npc, wczesniejszy byl lepszy a teraz jak sie chce z npc pogadac to czuje sie ta roznice ( zla roznice ). Takie jest moje zdanie
_________________ You can't kill me cause I was born dead Mag Ognia - 116LvL
|
22 Wrz 2012, o 15:51 |
|
|
Arkern
Błądzący w Tunelach
Rejestracja: 14 Maj 2012, o 17:21 Posty: 93 Podziękowano: 1 raz Otrzymanych podziękowań: 7 razy
|
Bardzo ciężko było mi się przyzwyczaić do nowych czcionek , wydawały się strasznie kwadratowe.. Chętnie zobaczył bym u łucznika kołczan i cięciwę u łuku ! , która jest naciągana po czym oddany jest strzał , również animacja sięgania po strzałę do wyżej wymienionego kołczanu była by świetna : ) Do układu dymków z NPC można się przyzwyczaić.
_________________ Arkern - łucznik 94lv. [zw]
„zdechłem.."
|
26 Wrz 2012, o 21:52 |
|
|
Navajas
Rejestracja: 27 Cze 2012, o 13:37 Posty: 24 Podziękowano: 1 raz Otrzymanych podziękowań: 9 razy
|
nowe czcionki są przeokrutnie nieczytelne, 3 wygląda jak 5, 4 wymaga chwili zastanowienia i namysłu jaka to cyfra, ogólnie strasznie to nieprzyjemne. i wyświetlanie dialogów po walce, przy wychodzeniu z niej - kto to w ogóle wymyślił że nie będzie widać kto co napisał? :/
|
29 Wrz 2012, o 21:46 |
|
|
Waski
Walczący z drzewcami
Rejestracja: 29 Gru 2010, o 10:13 Posty: 323 Podziękowano: 50 razy Otrzymanych podziękowań: 115 razy
Nick w grze: Doneu
|
Tą czcionkę przy mobach trzeba zmienić na starą, a w innych miejscach jest dobrze.
|
30 Wrz 2012, o 13:50 |
|
|
skar
Rejestracja: 24 Maj 2012, o 16:34 Posty: 19 Podziękowano: 1 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz
|
czat gildi moglby tak samo zaznaczac ze ktos napisal jak inne. to by na pewno duzo pomoglo
_________________ --> Skelentho - S4 - MŁODA SFORA WILKÓW <--
|
12 Paź 2012, o 10:57 |
|
|
mikhell
Uczeń Heremona
Rejestracja: 3 Lut 2012, o 15:15 Posty: 475 Miejscowość: Orzesze Podziękowano: 24 razy Otrzymanych podziękowań: 135 razy
|
Nie wiem o co Ci chodzi, czat gildiowy zawsze mruga, gdy coś na nim napisze...
_________________ Gram na Larkas (kiedyś S2), MO 133 Gildia: Dark Templars |||||||| Blues Brothers & Valhalla - I shall remember
+Druid turniejowy, lvl 44: 1. miejsce x3 +Ryc turniejowy, lvl22: 1. miejsce x3, 3. miejsce x1
|
12 Paź 2012, o 11:32 |
|
|
mist
Zabójca Tilsai
Rejestracja: 18 Wrz 2010, o 13:53 Posty: 709 Podziękowano: 42 razy Otrzymanych podziękowań: 46 razy
|
Tak, zawsze mruga ale jeżeli jest okno czatu zamknięte i ktoś napisze coś na Gildyjnym to nam już ikonka otwierająca okno czatu nie mruga Jak dla mnie to pierdoła która ani nie utrudni gry ani ułatwi bo i tak w większości będzie pewnie odznaczona na czerwono
_________________ Ogonek i ryjek są moim orężem, prawdą, rozumem zło przezwyciężę dzięki mocy planety KWiiik! - Super Świnka
S1 Mist S2 Mistt
|
12 Paź 2012, o 11:50 |
|
|
mikhell
Uczeń Heremona
Rejestracja: 3 Lut 2012, o 15:15 Posty: 475 Miejscowość: Orzesze Podziękowano: 24 razy Otrzymanych podziękowań: 135 razy
|
Nie zwróciłem na to uwagi, zawsze mam czat otwarty podczas gry
_________________ Gram na Larkas (kiedyś S2), MO 133 Gildia: Dark Templars |||||||| Blues Brothers & Valhalla - I shall remember
+Druid turniejowy, lvl 44: 1. miejsce x3 +Ryc turniejowy, lvl22: 1. miejsce x3, 3. miejsce x1
|
12 Paź 2012, o 12:03 |
|
|
Wichita
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 8 Paź 2012, o 12:39 Posty: 9 Podziękowano: 3 razy Otrzymanych podziękowań: 0 raz
|
1. Możliwość handlu potami, 2. Naprawiane bugów (szczególnie w questach), 3. Więcej mobów dla małych lvl, może jakiś nowy boss?, 4. Większa wycena rarów u kowala, 5. Podklasy! Były obiecane dawno temu a do dziś ich nie ma! 6. Zwiększenie szansy zwierzaka na ucieczkę, 7. Zwiększenie szansy na pojawienie się pumpmastera, idę ostatnio jaskinią (42 lvl) a tu atakuje mnie koleś z 90 lvl wraz z kolegami, uciec nawet nie da rady. Cytując informację z wiki taern " Atakowanie gracza / grupy minimum 30% słabszej od naszej...może skutkować pojawieniem się w walce Pumpmastera", 90*30%=27, kox z 90 lvl może atakować 27/28....lekka przesada czyż nie? 8. Poprawienie grafiki "Uderzenia cienia", mogło by wyglądać jak "Kula ognia" u maga ognia tylko że z innym kolorem, obecna grafika 'UC' jest bardzo "sztuczna".
_________________ Leave me alone...
|
12 Paź 2012, o 14:27 |
|
|
|