|
|
Strona 2 z 7 |
[ 67 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4, 5 ... 7 Następna |
| Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
PvP
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
|
Uczeń Heremona |
Homerus napisał(a): bezanonimowo? (co to znaczy ?) ale wiesz co po miesiącu takiego korzystania z okazji wezme jakieś narzędzie i pójde gdzieś, poczekam może trafi sie jakiś cherlak, co podskoczy, pewnie nie. jeżeli przyjdą ci takie myśli do głowy to odstaw kompa Ale ja tylko podaję przykład z życia, a nie że trzeba w życiu inspirować się grą. Ale powiem ci że zdarzają się ludzie którzy by poszli _________________ JagleVooDoo 77lvl JagleŁuk 44lvl - only PvP JagleDrut 65lvl - nadchodząca nadzieja practitioner - Krav Maga - cały czas rosnę |
| 18 Sty 2011, o 21:56 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 17 Sty 2011, o 10:05 Posty: 15 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
JegleMag napisał(a): poza tym możesz zwołać ekipę. Jak będzie was 5 na 20 lvl to taki 30 lvl już nie zaatakuje. Nawiążesz przyjaźnie, zrelaksujesz się i będzie dobrze Albo nabij kilka lvl i sam zacznij zabijać tych słabszych, fajnie jest, za pierwszym razem adrenalina, bo jeszcze nie walczyłeś z graczem, później już zaczynasz polować na lepszych, bo trochę już wiesz jak się z innymi klasami walczy, sam zaczynasz zmieniać i urozmaicać walki. Po każdej walce będziesz chciał coraz więcej i więcej krwi i już nikt Cię nie zatrzyma. Będziesz Panem świata, Gracze będą bali się samego Twojego nicku, gra będzie Ci przynosić radość z unicestwiania innych. Haha, wiem co mówię, sam mam czaszkę i proponuje odpóść se gre źle na ciebie wpływa |
| 18 Sty 2011, o 21:57 |
|
|
Rejestracja: 17 Sty 2011, o 10:05 Posty: 15 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
JegleMag napisał(a): Homerus napisał(a): bezanonimowo? (co to znaczy ?) ale wiesz co po miesiącu takiego korzystania z okazji wezme jakieś narzędzie i pójde gdzieś, poczekam może trafi sie jakiś cherlak, co podskoczy, pewnie nie. jeżeli przyjdą ci takie myśli do głowy to odstaw kompa Ale ja tylko podaję przykład z życia, a nie że trzeba w życiu inspirować się grą. Ale powiem ci że zdarzają się ludzie którzy by poszli skończyły się argumenty widzisz błędy? nigdy na nie nie zwracałem specjalnej uwagi, ważniejsze było by przykrości komuś nie zrobić |
| 18 Sty 2011, o 22:04 |
|
|
JegleMag sorki
nie chciałem być "uszczypliwy" |
| 18 Sty 2011, o 22:09 |
|
|
Homerus napisał(a): JegleMag sorki nie chciałem być "uszczypliwy" ludzie są indywidualistami i każdy ma własny punkt myślenia są tacy co mają takie zdanie jak ty i takie jak ja pytanie co zrobią admini |
| 18 Sty 2011, o 22:11 |
|
|
Uczeń Heremona |
akurat poprawiałem w poście który cytowałem. Argumentów to raczej Ty nie potrafisz więcej podać. Z naszej strony (mojej i innych graczy) padło sporo. PvP jest główną zaletą tej gry. Jak komuś się nie podoba to gra w kila osób, lub szuka alternatywnych sposobów expienia i zarabiania. Nie trzeba ziół zbierać, można robić zlecenia na szkielety/orki/psy/wilki/zedy czy co tam jeszcze jest. Tam zdobywasz nie tylko złoto, ale i exp.
PS edytuj posty, a nie pisz jeden pod drugim. To nie moja prośba, lecz adminów i modów _________________ JagleVooDoo 77lvl JagleŁuk 44lvl - only PvP JagleDrut 65lvl - nadchodząca nadzieja practitioner - Krav Maga - cały czas rosnę |
| 18 Sty 2011, o 22:13 |
|
|
JegleMag napisał(a): akurat poprawiałem w poście który cytowałem. Argumentów to raczej Ty nie potrafisz więcej podać. Z naszej strony (mojej i innych graczy) padło sporo. PvP jest główną zaletą tej gry. Jak komuś się nie podoba to gra w kila osób, lub szuka alternatywnych sposobów expienia i zarabiania. Nie trzeba ziół zbierać, można robić zlecenia na szkielety/orki/psy/wilki/zedy czy co tam jeszcze jest. Tam zdobywasz nie tylko złoto, ale i exp. PS edytuj posty, a nie pisz jeden pod drugim. To nie moja prośba, lecz adminów i modów teraz to sie naraziłeś wytłumacz mi dlaczego nie mam kożystać z tego co możesz Ty dlaczego przez wzgląd na to że nie chce być atakowany przez innych graczy nie mogę łowić ryb? dlaczego Twoje poglądy i sposób gry ma większe prawa niż mój? dlaczego jeżeli nie mam wyboru w światach z rozgrywka PvE czy PvP? gram kilka dni zaledwie i gra mi sie podoba chciałbym grać dalej i co? dlaczego nie moge mieć swoich oczekiwań? jest opcja wyłączenia możliwości dołaczenia do drużyny, czemu nie zrobić takiej na PvP? proszę Cię bardzo wytłumacz mi i bądź obiektywny, załóż przez chwile że masz takie zdanie jak ja i sie wypowiedz |
| 18 Sty 2011, o 22:27 |
|
|
i tych innych graczy to było raptem 2 oprócz Ciebie
ale fakt razem jest was "kilku" pamiętam z matury że słowo kilka oznacza minium 3 |
| 18 Sty 2011, o 22:31 |
|
|
Współpracownik Gnarla Rejestracja: 19 Lis 2010, o 23:14 Posty: 173 Miejscowość: Kabaty Podziękowano: 12 razy Otrzymanych podziękowań: 43 razy |
bo to dark fantasy jest
Nie ma zmiłuj się, ja generalnie jestem za opcja by można było atakować wszędzie, ale z tego co wiem jestem w mniejszości Co do twoich żalów, wyexp się i zabijaj te złe czachy albo znajdz se kolegów i ganiajcie czaszkie w 5 Pzdr _________________ Lex retro non agit, chyba ze w taernie |
| 18 Sty 2011, o 22:34 |
|
|
Pogromca Valdaroga
|
Coraz wiecej osob przybywa, wiec jak jestem to tez sie dolacze
Jestem za tym, aby zostalo jak jest. Czy wyobrazasz sobie kolego w realu, ze podejdzie do cb "dres" i bedzie cos do ciebie mial, to nie klikniesz opcji "nie walcz", tylko albo uciekniesz, albo sie stawisz i dostaniesz, albo mu wpierdolisz i wiecej nie podejdzie. Jak dla mnie jest dobrze jak jest i nie chce zadnych zmian. _________________ Lester - Barbarzyńca 70 lvl - [off] - 24.02.2013; [próba powrotu] - 05.05.2019 - 71 lvl |
| 18 Sty 2011, o 22:40 |
|
|
|
Strona 2 z 7 |
[ 67 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4, 5 ... 7 Następna |
|
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości |
| Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |