![]() |
Strona 3 z 7 |
[ 67 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
PvP
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Heremona ![]() ![]() |
możesz łowić, nikt Ci tego nie zabrania tak samo jak nie zabrania innym atakować Ciebie. Gdy zginiesz masz ochronę przez 2 dni z tego co pamiętam, więc możesz swobodnie robić co chcesz i jak chcesz na czerwonym polu.
Większe prawa ? Po prostu korzystam z gry "pełną piersią". Biorę wszystko co mi daje. Tobie się nie podoba PvP, to sam sobie stawiasz za granicę i nie wiń nikogo za to ![]() Co do praw wszystko ma dobre i złe strony. Ja mam duży exp za zabijanie graczy, ale i czaszkę nad głową. takie me brzemię. Czaszka ma to do siebie, że ogół społeczeństwa (w Tym i Ty) nie lubi takiej osoby i zabija (bez konsekwencji). Cytuj: dlaczego jeżeli nie mam wyboru w światach z rozgrywka PvE czy PvP? yyy ... nie rozumiem drużyna a PvP to co innego i nie wystarczy zwykła "opcja" aby nie brać w tym udziału. to jest część gry. Można tego unikać, ale kiedyś i tak cię spotka. Alternatywa - mieć ekipę której nikt nie zaatakuje (nie ma takiej, ale liczy się względne bezpieczeństwo). PS Folky no to jest nas 2 ![]() _________________ JagleVooDoo 77lvl JagleŁuk 44lvl - only PvP JagleDrut 65lvl - nadchodząca nadzieja practitioner - Krav Maga - cały czas rosnę |
18 Sty 2011, o 22:42 |
![]() |
![]() |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 17 Sty 2011, o 10:05 Posty: 15 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
nie no panowie ze skrajności w skrajność
z wyglądu i postury to ja raczej na tego dresa pasuje ![]() ale nie leje ludzi, nie ciągam psów za samochodem, i nie molestuje dzieci ja chce sie odprężyć i spokojnie pograć rozumiem was że potrzebujecie sie wyżyć ale ja nie, i nikogo nie zbawiłby fakt możliwości wyłączenia PvP z tym zastrzeżeniem np. że przełączenie miało by jakiś czas aktywacji i dezaktywacji. tak aby gracz nie mógł włączyć PvP bo zobaczył słabszego gracza i wyłączyć gdy zobaczy silniejszego nie mówcie mi że to tak strasznie dużo ja tą grę traktuje jako zabawe i relaks czy może mam iść po piwo do nocnego i zachować sie jak ten dres i na ten delikatny przykład, a co żeby sie wyżyć zniszcze ławkę niech nie siedzą a dlaczego a bo tak jak pisałem gram niedługo j jeżeli gra nie będzie spełniać oczekiwań to poprostu przestane, szkoda bo fajnie sie zapowiada ale nic na siłę |
18 Sty 2011, o 22:53 |
![]() |
![]() |
|
Rejestracja: 17 Sty 2011, o 10:05 Posty: 15 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
JegleMag napisał(a): możesz łowić, nikt Ci tego nie zabrania tak samo jak nie zabrania innym atakować Ciebie. Gdy zginiesz masz ochronę przez 2 dni z tego co pamiętam, więc możesz swobodnie robić co chcesz i jak chcesz na czerwonym polu. Większe prawa ? Po prostu korzystam z gry "pełną piersią". Biorę wszystko co mi daje. Tobie się nie podoba PvP, to sam sobie stawiasz za granicę i nie wiń nikogo za to ![]() Co do praw wszystko ma dobre i złe strony. Ja mam duży exp za zabijanie graczy, ale i czaszkę nad głową. takie me brzemię. Czaszka ma to do siebie, że ogół społeczeństwa (w Tym i Ty) nie lubi takiej osoby i zabija (bez konsekwencji). Cytuj: dlaczego jeżeli nie mam wyboru w światach z rozgrywka PvE czy PvP? yyy ... nie rozumiem drużyna a PvP to co innego i nie wystarczy zwykła "opcja" aby nie brać w tym udziału. to jest część gry. Można tego unikać, ale kiedyś i tak cię spotka. Alternatywa - mieć ekipę której nikt nie zaatakuje (nie ma takiej, ale liczy się względne bezpieczeństwo). PS Folky no to jest nas 2 ![]() nigdy sie nie spotkałeś z wyborem świata PvP, PvE, hardcorePvP? tu masz wybór świat 1,2 lub3 i tyle |
18 Sty 2011, o 22:56 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Heremona ![]() ![]() |
na wyższych lvl zobaczysz że PvP to rzadkość (chyba że będziesz miał czerwoną czaszkę). Tak ok 30-35 lvl już cię nikt nie zaatakuje. No jest jeszcze możliwość że idziesz w ekipie i jedna osoba ma czaszke, albo trafiłeś na mnie lub inną osobę, której się nudzi
![]() Nie zrażaj się do gry, tylko dlatego że zginałeś raz czy dwa. Ochrona to rekompensuje PS na początku nie zrozumiałem wypowiedzi, bo takie coś nie powinno być do mnie kierowane. Jestem zwykłym graczem a to pytanie do adminów. A tak poza tym nie cytuj całego tekstu tylko wybrany fragment do którego tyczy się odpiska. ![]() ![]() _________________ JagleVooDoo 77lvl JagleŁuk 44lvl - only PvP JagleDrut 65lvl - nadchodząca nadzieja practitioner - Krav Maga - cały czas rosnę |
18 Sty 2011, o 23:01 |
![]() |
![]() |
|
nie chce mi sie bawić cały jest szybciej
![]() podałeś swój wiek a więc dodaj 20 i no dobra wystarczy i będziesz miał mój mamy inne podejście do życia i inne wymagania ale miło sie z Tobą rozmawiało a o ochronce nie miałem pojęcia mam nadzieje że działa no i co więcej? poszukam "małych" czaszek ![]() ![]() ![]() |
18 Sty 2011, o 23:07 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona
Rejestracja: 12 Paź 2010, o 17:30 Posty: 50 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
swoją drogą administracja mogła by otworzyć swiat nie pve, wcale bym sie nie obraził...
|
19 Sty 2011, o 19:57 |
![]() |
![]() |
|
Współpracownik Gnarla ![]() Rejestracja: 19 Lis 2010, o 23:14 Posty: 173 Miejscowość: Kabaty Podziękowano: 12 razy Otrzymanych podziękowań: 43 razy ![]() |
W ogole otworzmy swiat zawierajacy k1 bez zamku tylko dorsze, ale usuniemy drzewca ktory stoi na drodze do nich!
ale bedzie sielanka ![]() Hohoho re Homerus: Wiek o niczym nie swiadczy, calkowicie o niczym _________________ Lex retro non agit, chyba ze w taernie ![]() |
20 Sty 2011, o 02:49 |
![]() ![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona
Rejestracja: 12 Paź 2010, o 17:30 Posty: 50 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
folky, są gracze którym nie podoba się pvp, ja np do nich należę, i szukam sposobu co by zrobić żeby było najlepiej, a Ty co robisz? siedzisz na forum i tylko próbujesz wszystkim wcisnąć swój sposób myślenia, nie jest problemem zrobić po swojemu, problemem jest zrobić tak, aby wszyscy byli zadowoleni, dzięki bogu administracja ma tu dużo do powiedzenia...
a wiek ma dużo do rzeczy, są młodzi gracze którzy nie potrafią zapanować nad emocjami, nad słownictwem, a ich jedyne argumenty to "bo tak", i są starsi ludzie, którzy kupują platynkę, chcą się zrelaksować, i taki dzieciak po prostu drażni... |
20 Sty 2011, o 09:10 |
![]() |
![]() |
|
Współpracownik Gnarla ![]() Rejestracja: 19 Lis 2010, o 23:14 Posty: 173 Miejscowość: Kabaty Podziękowano: 12 razy Otrzymanych podziękowań: 43 razy ![]() |
lardux napisał(a): i są starsi ludzie, którzy kupują platynkę, chcą się zrelaksować, i taki dzieciak po prostu drażni... Faktycznie argument nie do podwazenia kupuja platynke i chca sie zrelaksowac zmartwie cie wiekszosc tych mlodych ludzi tez kupuje platyne i gra dla zabawy _________________ Lex retro non agit, chyba ze w taernie ![]() |
20 Sty 2011, o 09:33 |
![]() ![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona ![]() ![]() |
@Lardux: mnie rowniez nie bawi PvP, ale nie marudze. Po prostu nie uczestnicze w PvP.
Mysle, ze PvP jest zbyt waznym elementem tej gry, by Administracja miala z tej opcji zrezygnowac. Poza tym, mozna po prostu unikac miejsc, gdzie mozna zebrac becki i po problemie. |
20 Sty 2011, o 10:36 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 3 z 7 |
[ 67 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |