![]() |
Strona 1 z 2 |
[ 11 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Wieża s3
Autor | Wiadomość |
---|---|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 21 Gru 2010, o 00:34 Posty: 287 Miejscowość: wrocław Podziękowano: 4 razy Otrzymanych podziękowań: 23 razy ![]() |
dosłownie 5 min temu robiłem wieżę sam na s3 bylem przy babadku zabilem obstawe i ucieklem i wywalilo mnie na 3 pietro a jego juz nie bylo czy to bug?
Edit: hmmm byłem 2 raz i to samo zabiłem obstawe mało hp miałem,uciekłem a jego juz nie ma.... _________________ s1 ??? s2 SishiVD s3 Sishii s4 Sishi |
19 Sty 2011, o 04:09 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 26 Sie 2010, o 23:56 Posty: 410 Miejscowość: Muszyna Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 1 raz ![]() |
moze bez obstawy sie boi i ucieka?:)
_________________ |
19 Sty 2011, o 07:18 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 21 Gru 2010, o 00:34 Posty: 287 Miejscowość: wrocław Podziękowano: 4 razy Otrzymanych podziękowań: 23 razy ![]() |
Bardzo smieszne geb;) drygu sprawdzisz to?
_________________ s1 ??? s2 SishiVD s3 Sishii s4 Sishi |
19 Sty 2011, o 13:57 |
![]() |
![]() |
|
Administrator ![]() Rejestracja: 18 Cze 2009, o 16:34 Posty: 3515 Podziękowano: 108 razy Otrzymanych podziękowań: 1521 razy ![]() |
To znany błąd z wywaleniem z instancji podczas ucieczki/śmierci. Niestety póki co nie udało się go zidentyfikować ponieważ nikt nie potrafi odkryć zasady kiedy takie coś ma miejsce.
|
19 Sty 2011, o 14:03 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 28 Lip 2010, o 11:17 Posty: 301 Miejscowość: Legionowo Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Hmn.... Każda ucieczka, przenosi Nas na jakis moment na Arenę (przynajmniej tak wyświetla lista znajomych). Podobnie jest ze śmiercią. Sądzę, że przy 'powrocie z areny' automat 'gubi' instancję.
@Drygu: teleportowanie sie do graczy bedących w instancji nie jest 100%towe. Często ląduję w lokacji, zamiast instancji. Ciekawe natomiast jest to, że pomimo wywalenia do lokacji, ląduję na identycznych koordach, na których znajduje się dany gracz, z tym że on jest w instancji. Wygląda na to, że koordy gracza będącego w instancji są podwójnie zapisywane i w jakiś sposób błędnie sczytywane. Równie ciekawą sprawą jest spawn platynowych skrzynek w lokacjach, które normalnie są tylko instancjami, np: katakumby, wieża, jaskinia smoka itp. _________________ Plox - 81 MO - Top S1 NuB [Off] |
19 Sty 2011, o 14:15 |
![]() ![]() |
![]() |
|
Administrator ![]() Rejestracja: 18 Cze 2009, o 16:34 Posty: 3515 Podziękowano: 108 razy Otrzymanych podziękowań: 1521 razy ![]() |
Z tym gate'em to dziwna sprawa. Od dłuższego czasu już to tak działa, że jak jesteś w tej samej instancji i zrobisz gate'a do jakiegoś gracza to lądujesz poza nią. Kiedyś taki efekt nie występował. Możliwe, że ma to jakiś związek.
Platynowe skrzynki dla uproszczenia obliczeń spawnują się we wszystkich lokacjach. |
19 Sty 2011, o 15:42 |
![]() |
![]() |
|
hmmm ale nie dzieje sie tak za kazdym razem... i dzieje sie to tylko na babadku czasem ucieka i jest dobrze a czasem znika... na krzyzaku bylo jednak dobrze...
19 Sty 2011, o 19:17 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() ![]() |
Plox napisał(a): (...)Często ląduję w lokacji, zamiast instancji. Ciekawe natomiast jest to, że pomimo wywalenia do lokacji, ląduję na identycznych koordach, na których znajduje się dany gracz, z tym że on jest w instancji. A sprawdzaliście, czy nie jest czasem to zależne od "właściciela" instancji, tzn działa dobrze, jeśli idziesz do właściciela, a niezbyt dobrze, jeśli tylko do członka PT. _________________ Mikei S1 Nie zawija się ognia w papier. |
19 Sty 2011, o 19:48 |
![]() |
![]() |
|
cos sie dzieje w tym temacie? zaznaczam ze testowalem to i tylko babadek znika.
21 Sty 2011, o 04:18 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach
Rejestracja: 11 Paź 2010, o 18:00 Posty: 85 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
nie tylko babadek. Mi grześ nie raz zniknął
|
21 Sty 2011, o 10:17 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 2 |
[ 11 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |