|
|
Strona 1 z 1 |
[ 3 posty(ów) ] |
| Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Błąd w Q Tragarz [N]
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
|
Uciekinier Taernijczyk Rejestracja: 26 Paź 2012, o 08:33 Posty: 8 Podziękowano: 2 razy Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: HerDruid |
Serwer: S1
Nazwa postaci: HeroSheede Czas: 23.10.12 Opis: Witam. Mam Problem z Q Tragarz, otóż w ostatnim etapie misji gdy rozmawiałem z bandytami wybrałem ostatnią opcję po czym wywaliło mnie z magazynu. Wchodziłem już do magazynu ale ich nie było. Chyba nie dostałem expa ani kasy (nie pamiętam Wchodziłem już do magazynu ale ich nie było. Nie da się tego wyrzucić ani wymienić. W wykonanych zadaniach pisze "Po nitce do kłębka". Za pomoc, z góry dziękuje P.S. Mam nick HeroSheedek ale nie starczyło miejsca Nie posiadasz wymaganych uprawnień, by zobaczyć pliki załączone do tej wiadomości. _________________ Moje postacie : HeroBarba = Off HeroDruid = On |
|
| 26 Paź 2012, o 08:43 |
|
|
|
Mistrz Gry Rejestracja: 16 Gru 2010, o 14:24 Posty: 2608 Podziękowano: 85 razy Otrzymanych podziękowań: 284 razy Serwer: Tolnor |
Za wykonanie zadanie jest 800 expa a ten przedmiot jest potrzebny do rozpoczęcia kolejnego zadania czyli Służba publiczna. Porozmawiaj z npc w Trentis jeśli nie wiesz dokąd iść.
_________________ ![]()
|
|
| 26 Paź 2012, o 10:08 |
|
|
|
Uciekinier Taernijczyk Rejestracja: 26 Paź 2012, o 08:33 Posty: 8 Podziękowano: 2 razy Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: HerDruid |
Nazgull napisał(a): Za wykonanie zadanie jest 800 expa a ten przedmiot jest potrzebny do rozpoczęcia kolejnego zadania czyli Służba publiczna. Porozmawiaj z npc w Trentis jeśli nie wiesz dokąd iść. Dzięki za odpo _________________ Moje postacie : HeroBarba = Off HeroDruid = On |
|
| 26 Paź 2012, o 10:16 |
|
|
|
|
Strona 1 z 1 |
[ 3 posty(ów) ] |
|
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość |
| Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |