![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 8 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Czemp na bagnach
Autor | Wiadomość |
---|---|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 26 Maj 2012, o 12:32 Posty: 298 Miejscowość: Starogard Gdański Podziękowano: 64 razy Otrzymanych podziękowań: 41 razy Nick w grze: Stachubrach ![]() |
Witam. Mam pomysł żeby na bagnach stworzyć czempiona:
Siecioplątacz miałby: -17lvl, -900 hp, -500 many, -400 kondy. Otóż byłby to czempion który dropił by tylko mniejsze flaszki,coś w stylu Kosiora ale bez setu Reffa. Respił by się na całych bagnach i w pajęczych tunelach(także w przejściu podziemia zamku-tunele). Mob ten nie dawał by setów gdyż był by to tylko potwór dla małych lvli(mógłby dawać tylko troche więcej expa niż normalne pająki). Teraz troszke więcej o nim: Umki: 1.Fizyczne: -gryzienie, -zwykły atak. 2,Dystansowe: -zatrucie, -strzał(to samo co u normalnych pająków). 3.Psychiczne: -ryk, -okrzyk bojowy, - aura cienia. Posiadał by obstawę-tarantulę i pająka szarego. Dla utrudnienia mogła by być też czarna wdowa ![]() Czempion ten byłby jedynym czempem który respi się tylko na bagnach(bo jak wiemy jest też poborca ale on pojawia się nie tylko tam). Wygląd moba mógłby być połączeniem krzyża i tarantuli. Zapraszam do komentowania ![]() _________________ Stachubrach-Łucznik [85] OFF ![]() Pomogłem? Podoba się? Daj ku f e l k a. ![]() Mój kanał na YT: http://www.youtube.com/channel/UC4rLfyOMgD-2IhDf0b6YxOw/feed |
27 Paź 2012, o 20:26 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach
Rejestracja: 12 Maj 2012, o 22:37 Posty: 130 Podziękowano: 54 razy Otrzymanych podziękowań: 30 razy Nick w grze: Wotaher Serwer: Tolnor ![]() |
Pomysl calkiem fajny
![]() Wyslane za pomocą Tapatalk 2. |
28 Paź 2012, o 01:29 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona ![]() ![]() |
Drygu wyraźnie powiedział że pomysły z czempami/krainami/bosami nie są potrzebne . Moim zdaniem temat do zamknięcia .
|
28 Paź 2012, o 04:01 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 29 Gru 2010, o 10:13 Posty: 323 Podziękowano: 50 razy Otrzymanych podziękowań: 115 razy Nick w grze: Doneu ![]() |
Tak pomysły nie potrzebne są ekipie Taernu, ale mogli by zrobić jakiegoś czempa na bagnach
![]() |
28 Paź 2012, o 09:33 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 26 Maj 2012, o 12:32 Posty: 298 Miejscowość: Starogard Gdański Podziękowano: 64 razy Otrzymanych podziękowań: 41 razy Nick w grze: Stachubrach ![]() |
Shoingg napisał(a): Drygu wyraźnie powiedział że pomysły z czempami/krainami/bosami nie są potrzebne . Moim zdaniem temat do zamknięcia . Nie potrzeba map,klas i bossów,ale o czempach mowy nie było ![]() _________________ Stachubrach-Łucznik [85] OFF ![]() Pomogłem? Podoba się? Daj ku f e l k a. ![]() Mój kanał na YT: http://www.youtube.com/channel/UC4rLfyOMgD-2IhDf0b6YxOw/feed |
28 Paź 2012, o 14:12 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() ![]() |
boss=czempin=mob.
Zamykam. |
28 Paź 2012, o 15:17 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Coś Pirkowi nie poszło
![]() ![]() |
28 Paź 2012, o 15:38 |
|
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() ![]() |
seba, za mało masz ostrzeżeń na koncie? następnym razem ci się nie upiecze, w tym dziale nie spamujemy, a takie sytuacje raportujemy wykrzyknikiem pod postem.
|
28 Paź 2012, o 16:06 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 8 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |