![]() |
Strona 4 z 7 |
[ 67 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
PvP
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Heremona ![]() ![]() |
lardux napisał(a): a wiek ma dużo do rzeczy, są młodzi gracze którzy nie potrafią zapanować nad emocjami, nad słownictwem, a ich jedyne argumenty to "bo tak", i są starsi ludzie, którzy kupują platynkę, chcą się zrelaksować, i taki dzieciak po prostu drażni... ale są też starsi ludzie, którzy nie potrafią zapanować nad emocjami, nad słownictwem, a ich jedyne argumenty to "bo mnie się to nie podoba i juz" , i są młodzi ludze pełni zapału, którym podobaja się bardziej lub mniej niektóre aspekty gry, ale nie próbują na siłę nic w niej zmieniać. Chyba podałem wystarczająco duzo alternatyw na grę bez PvP. I w zaden sposób nie zmniejszają atrakcyjności gry. A co do łowienia ryb to byłem tam ze 3 razy i powiem Ci że sa bardziej dochodowe i bezpieczniejsze miejsca. _________________ JagleVooDoo 77lvl JagleŁuk 44lvl - only PvP JagleDrut 65lvl - nadchodząca nadzieja practitioner - Krav Maga - cały czas rosnę |
20 Sty 2011, o 15:50 |
![]() |
![]() |
|
Współpracownik Gnarla ![]() ![]() |
JegleMag napisał(a): lardux napisał(a): a wiek ma dużo do rzeczy, są młodzi gracze którzy nie potrafią zapanować nad emocjami, nad słownictwem, a ich jedyne argumenty to "bo tak", i są starsi ludzie, którzy kupują platynkę, chcą się zrelaksować, i taki dzieciak po prostu drażni... ale są też starsi ludzie, którzy nie potrafią zapanować nad emocjami, nad słownictwem, a ich jedyne argumenty to "bo mnie się to nie podoba i juz" , i są młodzi ludze pełni zapału, którym podobaja się bardziej lub mniej niektóre aspekty gry, ale nie próbują na siłę nic w niej zmieniać. Chyba podałem wystarczająco duzo alternatyw na grę bez PvP. I w zaden sposób nie zmniejszają atrakcyjności gry. A co do łowienia ryb to byłem tam ze 3 razy i powiem Ci że sa bardziej dochodowe i bezpieczniejsze miejsca. Tak, są. Jednak ja byłem tam dość dużo razy i nikt mnie nie zaatakowal... Moze kox? Moze nie. Na kozaka wystarczy 4 kumpli + my ![]() _________________ A little knowledge is a dangerous thing. ![]() PJONA! |
20 Sty 2011, o 16:01 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 26 Sie 2010, o 21:51 Posty: 274 Miejscowość: Sochaczew Podziękowano: 55 razy Otrzymanych podziękowań: 88 razy Nick w grze: MamBanaNieGram ![]() |
JegleMag napisał(a): Tak samo jest w grze. Ktoś mając 30 lvl nie zaatakuje w pełni sił 50 lvl tylko osłabionego 20lvl. Jestes pewien ? ,] __ System pvp jest bardzo dobry ![]() Wrog zaatakuje wołasz friendow , jest ustawka i wszystko elegancko ![]() ![]() |
21 Sty 2011, o 08:49 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona
Rejestracja: 12 Paź 2010, o 17:30 Posty: 50 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
co wy sie tak tej opcji trzymacie? jest pvp - fajnie macie, a ja nie, wypowiadam swoje zdanie ze moje marzenie by sie spelnilo gdybym mial swiat pve, w kazdej grze to norma, chcecie grac na pvp, grajcie, gdyby nie podobal mi sie taern juz bym nie gral, podoba mi sie, wiec gram, ale bylbym szczesliwszy gdybym mogl wybrac sobie swiat pve, po prostu...
|
21 Sty 2011, o 09:44 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() ![]() |
Ale ja nie kumam po co w ogóle ta cała dyskusja?
![]() PvP jest boskie moim zdaniem, ale wcale nie uniemożliwia gry na czerwonych polach! Zgoda, raz zginiesz, stracisz śmieszne ilości expa i golda (śmierć jest łagodna w PvP) i masz ochronę na dwa dni, dwa dni robienia co tylko chcesz i gdzie chcesz, chyba że tak Ci się walki spodobały, że sam zaatakujesz. Poza tym, tak jak mówili wcześniej, skoro czerwone pola są takie mhhhoczne i niedobre, to zbierz drużynę i tyle. Moim zdaniem problem bez podstaw ![]() _________________ Ignorantia iuris nocet. Fiat iustitia, et pereat mundus. |
21 Sty 2011, o 21:53 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie ![]() Rejestracja: 29 Gru 2010, o 20:29 Posty: 42 Miejscowość: za komodą jest moim domem Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 1 raz ![]() |
Heheheheh. PvP nigdy nie zginie! PvP to jest fundament tej gierki. Z resztą nie chce mi się tłumaczyć banałów. PvP ma zostać i zostanie puki Taern będzie istnieć.
_________________ Challenge - bycie unikatową pod względem koloru i tytułu jednostką na forum - wykonane! Challenge - dostać awatar honorowego przyjaciela forum, który wykonał sam administrator - wykonane! Challenge - być Elitą Taern - wykonane! |
22 Sty 2011, o 15:01 |
![]() |
![]() |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem ![]() Rejestracja: 18 Paź 2010, o 19:15 Posty: 20 Miejscowość: Radom Podziękowano: 1 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
gdyby PvP nie było to zniknęły by też areny i turnieje a gracze nie dostawali by platynki z turniejów bo ich nie będzię a poza tym jeśli PvP zostanie usunięte to 3/4 graczy się zbuntuje
![]() _________________ Aktualnie gram rycerzem Targerus 27lv server nr 1 |
22 Sty 2011, o 15:22 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona ![]() Rejestracja: 22 Gru 2010, o 19:03 Posty: 67 Miejscowość: Niby landia Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
levelup napisał(a): haha ktos ma sie buntowac za pvp ? ja bym tego kto pvp usunie znalazł z reala zabił a potem zakopał żywcem Nie lepiej zalac betonem ? ![]() _________________ ![]() ******************************************************************************************************* |
22 Sty 2011, o 15:35 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona
Rejestracja: 12 Paź 2010, o 17:30 Posty: 50 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
targerus napisał(a): gdyby PvP nie było to zniknęły by też areny i turnieje a gracze nie dostawali by platynki z turniejów bo ich nie będzię ![]() a co ma piernik do wiatraka? przeciez swiat PvE moze istniec z arenami - zeby sprawdzic kto silniejszy - ale bez strat w expie i zlocie? |
24 Sty 2011, o 09:09 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 26 Sie 2010, o 21:51 Posty: 274 Miejscowość: Sochaczew Podziękowano: 55 razy Otrzymanych podziękowań: 88 razy Nick w grze: MamBanaNieGram ![]() |
to by nie miało sensu , na niskich levelach jest fajnie poczuc adrenaline i miec nadzieje ze ataki z 10 % wejda i sie wygra . Jesli sie wygra bedzie uczucie dumy , jak dostaniesz to sie wku*****
![]() A na wiekszych levelach samemu sie bije , wbija sie czerwona czaszke , i mid levele Nie chca od Cb kasy ![]() |
24 Sty 2011, o 15:21 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 4 z 7 |
[ 67 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |