Odpowiedz  [ 67 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna
 PvP 
Autor Wiadomość
Uczeń Heremona
Awatar użytkownika

Podziękowano: 21 razy
Otrzymanych podziękowań: 19 razy
Odpowiedz z cytatem
Post Re: PvP
lardux napisał(a):
a wiek ma dużo do rzeczy, są młodzi gracze którzy nie potrafią zapanować nad emocjami, nad słownictwem, a ich jedyne argumenty to "bo tak", i są starsi ludzie, którzy kupują platynkę, chcą się zrelaksować, i taki dzieciak po prostu drażni...

ale są też starsi ludzie, którzy nie potrafią zapanować nad emocjami, nad słownictwem, a ich jedyne argumenty to "bo mnie się to nie podoba i juz" , i są młodzi ludze pełni zapału, którym podobaja się bardziej lub mniej niektóre aspekty gry, ale nie próbują na siłę nic w niej zmieniać. Chyba podałem wystarczająco duzo alternatyw na grę bez PvP. I w zaden sposób nie zmniejszają atrakcyjności gry. A co do łowienia ryb to byłem tam ze 3 razy i powiem Ci że sa bardziej dochodowe i bezpieczniejsze miejsca.

practitioner - Krav Maga - cały czas rosnę

20 Sty 2011, o 15:50
Współpracownik Gnarla
Awatar użytkownika

Podziękowano: 48 razy
Otrzymanych podziękowań: 32 razy
Odpowiedz z cytatem
JegleMag napisał(a):
lardux napisał(a):
a wiek ma dużo do rzeczy, są młodzi gracze którzy nie potrafią zapanować nad emocjami, nad słownictwem, a ich jedyne argumenty to "bo tak", i są starsi ludzie, którzy kupują platynkę, chcą się zrelaksować, i taki dzieciak po prostu drażni...

ale są też starsi ludzie, którzy nie potrafią zapanować nad emocjami, nad słownictwem, a ich jedyne argumenty to "bo mnie się to nie podoba i juz" , i są młodzi ludze pełni zapału, którym podobaja się bardziej lub mniej niektóre aspekty gry, ale nie próbują na siłę nic w niej zmieniać. Chyba podałem wystarczająco duzo alternatyw na grę bez PvP. I w zaden sposób nie zmniejszają atrakcyjności gry. A co do łowienia ryb to byłem tam ze 3 razy i powiem Ci że sa bardziej dochodowe i bezpieczniejsze miejsca.

Tak, są. Jednak ja byłem tam dość dużo razy i nikt mnie nie zaatakowal... Moze kox? Moze nie. Na kozaka wystarczy 4 kumpli + my :)

20 Sty 2011, o 16:01
Walczący z drzewcami
Awatar użytkownika

Miejscowość: Sochaczew
Podziękowano: 55 razy
Otrzymanych podziękowań: 88 razy
Nick w grze: MamBanaNieGram
Odpowiedz z cytatem
JegleMag napisał(a):
Tak samo jest w grze. Ktoś mając 30 lvl nie zaatakuje w pełni sił 50 lvl tylko osłabionego 20lvl.

Jestes pewien ? ,]

__
System pvp jest bardzo dobry :) lecz na 30 + , 20 levele Cie nie atakuja a ty masz juz Friendow i wrogow ,
Wrog zaatakuje wołasz friendow , jest ustawka i wszystko elegancko :D Wygra silniejszy :P

21 Sty 2011, o 08:49
Uczeń Simona

Podziękowano: 0 raz
Otrzymanych podziękowań: 0 raz
Odpowiedz z cytatem
co wy sie tak tej opcji trzymacie? jest pvp - fajnie macie, a ja nie, wypowiadam swoje zdanie ze moje marzenie by sie spelnilo gdybym mial swiat pve, w kazdej grze to norma, chcecie grac na pvp, grajcie, gdyby nie podobal mi sie taern juz bym nie gral, podoba mi sie, wiec gram, ale bylbym szczesliwszy gdybym mogl wybrac sobie swiat pve, po prostu...

21 Sty 2011, o 09:44
Pogromca Valdaroga
Awatar użytkownika

Podziękowano: 28 razy
Otrzymanych podziękowań: 43 razy
Odpowiedz z cytatem
Ale ja nie kumam po co w ogóle ta cała dyskusja? :D

PvP jest boskie moim zdaniem, ale wcale nie uniemożliwia gry na czerwonych polach! Zgoda, raz zginiesz, stracisz śmieszne ilości expa i golda (śmierć jest łagodna w PvP) i masz ochronę na dwa dni, dwa dni robienia co tylko chcesz i gdzie chcesz, chyba że tak Ci się walki spodobały, że sam zaatakujesz.
Poza tym, tak jak mówili wcześniej, skoro czerwone pola są takie mhhhoczne i niedobre, to zbierz drużynę i tyle.

Moim zdaniem problem bez podstaw ;)

21 Sty 2011, o 21:53
Jedną nogą w Haligardzie
Awatar użytkownika

Miejscowość: za komodą jest moim domem
Otrzymanych podziękowań: 1 raz
Odpowiedz z cytatem
Heheheheh. PvP nigdy nie zginie! PvP to jest fundament tej gierki. Z resztą nie chce mi się tłumaczyć banałów. PvP ma zostać i zostanie puki Taern będzie istnieć.

22 Sty 2011, o 15:01
Taernijczyk z ekwipunkiem
Awatar użytkownika

Miejscowość: Radom
Podziękowano: 1 raz
Odpowiedz z cytatem
gdyby PvP nie było to zniknęły by też areny i turnieje a gracze nie dostawali by platynki z turniejów bo ich nie będzię a poza tym jeśli PvP zostanie usunięte to 3/4 graczy się zbuntuje :geek:

22 Sty 2011, o 15:22
Uczeń Simona
Awatar użytkownika

Miejscowość: Niby landia
Odpowiedz z cytatem
levelup napisał(a):
haha ktos ma sie buntowac za pvp ? ja bym tego kto pvp usunie znalazł z reala zabił a potem zakopał żywcem

Nie lepiej zalac betonem ? :D

22 Sty 2011, o 15:35
Uczeń Simona

Odpowiedz z cytatem
targerus napisał(a):
gdyby PvP nie było to zniknęły by też areny i turnieje a gracze nie dostawali by platynki z turniejów bo ich nie będzię :geek:

a co ma piernik do wiatraka? przeciez swiat PvE moze istniec z arenami - zeby sprawdzic kto silniejszy - ale bez strat w expie i zlocie?

24 Sty 2011, o 09:09
Walczący z drzewcami
Awatar użytkownika

Miejscowość: Sochaczew
Podziękowano: 55 razy
Otrzymanych podziękowań: 88 razy
Nick w grze: MamBanaNieGram
Odpowiedz z cytatem
to by nie miało sensu , na niskich levelach jest fajnie poczuc adrenaline i miec nadzieje ze ataki z 10 % wejda i sie wygra . Jesli sie wygra bedzie uczucie dumy , jak dostaniesz to sie wku***** :P

A na wiekszych levelach samemu sie bije , wbija sie czerwona czaszke , i mid levele Nie chca od Cb kasy :)

24 Sty 2011, o 15:21
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Odpowiedz   [ 67 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość