![]() |
Strona 2 z 3 |
[ 27 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Pomysł odnośnie vd
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Walczący z drzewcami
Rejestracja: 14 Sty 2012, o 09:28 Posty: 403 Podziękowano: 71 razy Otrzymanych podziękowań: 40 razy Nick w grze: Ramzesssss ![]() |
Chodziło mi tylko o taki buf ktory u mobka niweluje w jakims stopniu dymki. Krew mnie zalewa jak na 5 ukazan 4 to dymki i to na 40-50 %
_________________ vd - 125 lvl - rośnie GM |
|
9 Lis 2012, o 16:10 |
![]() |
|
![]() |
||
Uczeń Heremona
Rejestracja: 9 Lut 2011, o 18:04 Posty: 466 Miejscowość: płock Podziękowano: 41 razy Otrzymanych podziękowań: 93 razy Nick w grze: ShortBow ![]() |
@up
Takim debufem jest otepienie to po 1 (niweluje w jakims stopniu obrone przeciwko urokom) A po 2 ciebie krew zalewa jak nie trafiasz 4 na 5 razy ? patrz no mnie tez szczegolnie ze zdarzalo mi sie nie trafiac na wiekszych % niz te twoje uroki. _________________ *Shortbow* - 119 - s3 - DELETED (Assassins of Kings 4 ever) (In)famous asian women lover from s3. |
|
9 Lis 2012, o 16:57 |
![]() |
|
![]() |
||
Współpracownik Gnarla ![]() Rejestracja: 15 Sie 2011, o 23:40 Posty: 164 Podziękowano: 61 razy Otrzymanych podziękowań: 14 razy Nick w grze: Qetsiyah Serwer: Tolnor ![]() |
Shorty napisał(a): @up Takim debufem jest otepienie to po 1 (niweluje w jakims stopniu obrone przeciwko urokom) A po 2 ciebie krew zalewa jak nie trafiasz 4 na 5 razy ? patrz no mnie tez szczegolnie ze zdarzalo mi sie nie trafiac na wiekszych % niz te twoje uroki. Pograj vd na wyższym lvl, pobaw się w masochistę i możemy zacząć rozmawiać. Po tych ostatnich kombinacjach z urokami, vd straciło nieco bardzo na wartości. O Htadze już nie będę wspominać. Jaskółka boss teoretycznie pod vd? Teoretycznie, bo w praktyce ma się to nijak. Vd można teraz spokojnie zastąpić łukiem, co większość graczy praktykuje. Jedynie mo częściej wybiera vd ze względu na aurę i pierwszeństwo szpili (o ile wbije). _________________ Na grze jako: Qetsiyah, Ithlinne. |
|
9 Lis 2012, o 17:25 |
![]() |
|
![]() |
||
Uczeń Heremona ![]() ![]() |
PVp
Bylbym za tym aby otepienie niwelowalo calkowicie badz czesciowo odp z eq. Dlaczego? Dlatego ,iz w tym momencie fizole nie maja problemu z wybronieniem sie przed urokami dzieki chmurkom,natomiast vd w zwarciu nie ma szans nawet gdy wroga zdebufuje ![]() Pvm Chyba kazdy zgodzi sie ze mna ,ze w tym momencie vd jest najgorsza postacia na htage.Dlatego dodalbym otepieniu niwelowanie bufa na uroki ze 100% do np 50%.Tak aby ten vd po 3-4 rundach nie stal i czekal na smierc ,tylko mial szanse wrzucic debufa. 3.KIEDY KTOS W KONCU Z ADMINSITRACJI OGARNIE ,ZE LUK JEST ZA MOCNY. Sustain jak fizole DMG potezny(lod ogien fizyczne dystans i zwarcie) odejmuje 6 pa zatrucie szpila w zwarciu,zadna postac magiczna nie ma szans przeciw temu. Najwiekszy % na trafianie. stara Podsumowujac,nie wazne co zmienimy w VD bo LUK i tak bd lepszy. _________________ Kumple |
|
9 Lis 2012, o 17:37 |
![]() |
|
![]() |
||
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 18 Wrz 2012, o 16:07 Posty: 31 Miejscowość: zamość Podziękowano: 1 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
VD jest słaby na bosy i na exp jedynie w pvp wymiata przydałą by się nowa moc w podklasie albo w orginalnym voodoo
_________________ voodoboss,OFF (ta profa jest nuda pogram innymi) (red czacha 1000 statusu) |
|
9 Lis 2012, o 17:57 |
![]() |
|
![]() |
||
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 2 Lip 2011, o 10:30 Posty: 87 Podziękowano: 45 razy Otrzymanych podziękowań: 33 razy Nick w grze: Phantom ![]() |
takie głupoty tutaj piszą, że aż strach czytać
_________________ We think too much and feel too little. |
|
9 Lis 2012, o 18:06 |
![]() |
|
![]() |
||
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 4 Kwi 2012, o 14:43 Posty: 251 Miejscowość: Kemenak Podziękowano: 82 razy Otrzymanych podziękowań: 16 razy Serwer: Tolnor ![]() |
ale innym profa tez nowa umiejetnosc a nie tylko vd
![]() _________________ WHY SO SERIOUS ? ![]() |
|
9 Lis 2012, o 21:43 |
![]() |
|
![]() |
||
Współpracownik Gnarla ![]() Rejestracja: 2 Sty 2012, o 21:24 Posty: 217 Miejscowość: Sanok Podziękowano: 122 razy Otrzymanych podziękowań: 150 razy Nick w grze: Nasti ![]() |
legos95 napisał(a): ale innym profa tez nowa umiejetnosc a nie tylko vd ![]() Inne profy nie są aż tak osłabione, z opowiadań wiem że VD kiedyś był koxem (nie wiem ja było s4 jest moim pierwszym światem) w mo co niby chcesz dodać jak jest to profesja, która ma kulke, mietka, iskre, deszcz, i jesio na dodatek podpałkę, Łuk? No w tej chwili to jest prze kox, który potrafi zastąpić vd wszędzie, barba (tu dodam hlvl) potrafi w pvp zabić kamieniem w runde np MO czy vd, o Druidzie nie wspomne bo to przekox jeśli jest dobrze ubrany i ma latarke, Sheed to samo może bić wręcz ale może też i strzelać, a vd? No powiedz mi kolego złoty co może vd? uderzyć cieniem? Na moim lvlu w pvp bije po 500-600 maxymalnie i w tym jeszcze trzeba mieć farta żeby uderzenie weszło powiedzmy 3x co i tak nie eliminuje przeciwnika ![]() Temat nie został założony po to by ktoś sobie pisał aby napisać i wbić kolejnego posta... _________________ "Jak szczęśliwie żyliby niektórzy, gdyby o sprawy innych ludzi tak samo mało troszczyli się, jak o swoje własne...." Nasti-VD 127 Ostlor NastiiiV- Dru 50 Larkas ![]() http://scr.hu/0exu/mfv5r |
|
10 Lis 2012, o 09:06 |
![]() |
|
![]() |
||
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 4 Kwi 2012, o 14:43 Posty: 251 Miejscowość: Kemenak Podziękowano: 82 razy Otrzymanych podziękowań: 16 razy Serwer: Tolnor ![]() |
no ok ale jak jedhej profie to nie feir odrazu wszystkim
_________________ WHY SO SERIOUS ? ![]() |
|
10 Lis 2012, o 09:50 |
![]() |
|
![]() |
||
Taernijczyk z ekwipunkiem
![]() |
Ale zrozum że to vd z całej gry jest najbardziej poszkodowany...
Zacznij grać vd to będziesz wiedział o czym mowa. Do tak 70 lvl vd nie ejst jeszcze taki słaby... na takie bossy jak duchy/dz czy fyo to jeszcze jakoś idzie ale na wyższych bosach to jest porażka niestety:( Każdy woli brać łuka a vd leci na 2 plan:( raczej z braku łucznika vd leci na bosy:( mam nadzieje że to się zmieni A pomysł naprawdę dobry:D przydałby się nareszcie vd jakiś buff który wrzuci na siebie:D Zawsze lubiłem grać vd ale po ostatnich zmianach chyba jednak czas zmienić profesje;( |
|
10 Lis 2012, o 10:11 |
![]() |
|
![]() |
||
![]() |
Strona 2 z 3 |
[ 27 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |