![]() |
Strona 4 z 4 |
[ 36 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
UTRATA SPRZĘTU ,EXP NA S3 dnia 01-16-2011
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 16 Sty 2011, o 21:48 Posty: 1 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Witam ja stracilem :
2x Kompozytowy Łuk Tygrysa i Witalnosci Portki weza i wytrzymalosci koszula byka i zdrowia i troche zlota Harcik s3 pozdrawiam ![]() [done-plox] |
17 Sty 2011, o 21:15 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 18 Sty 2011, o 14:59 Posty: 5 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Marcinoheal ![]() |
Do rzeczy !
zróbcie coś z tym padłem kolo mnie zabił i puzniej patrze i nie mam całego eq była tylko kasa ta co zarobiłem na rybach naprawcie ten błąd ![]() ![]() ![]() ![]() Mój nick to MarcinBest s3 [Zgłoszenie 2 dni po problemach, bez podania godziny, mało szczegółowe, uważam za bezzasadne i nie podlegające zwrotowi. Więcej szczegółów może by przekonało mnie do zwrotu. - plox] |
18 Sty 2011, o 15:02 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona
Rejestracja: 18 Sty 2011, o 16:49 Posty: 50 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Dzisiaj wylogowalem sie w trakcie jak czekalem an walke poniewaz z zegarkiem w reku czekalem na nia ponad 7 min. (bylo to na rybach. jak sie zalogowalem (czekalem okolo 2 min zanim sie zalogowal) okazalo sie ze mam o caly lvl mniej mialem (niecale 1k do lvla). czyli okolo 27k przepadlo. no i sprawa pieniedzy tutaj troche mniej bo okolo 4k.
Poza tym kiedys mailem blad, ze nie moglem wyjsc z karczmy. poniewaz wszedlem tam w grupie, lecz juz tam bedac rozgrupowalem sie i nie moglem wyjsc(musialem sie przelogowac). Nastepnym bledem jest ze podczas gdy plynie sie na wyspe cala grupa, pieniadze zostaja pobierane jedynie od szefa. nick w grze - Drabina server trzeci edit do tego moj klon stoi caly czas w tym smym miejscu(gdzie sie wtedy wylogowalem), cos ie zawiesil teraz sa 2 Drabiny : P Mam nadzieje ze szybko wyjasnicie ta sprawe. Z gory dziekuje Drabina [done-plox] Ostatnio edytowany przez Drabina, 18 Sty 2011, o 23:03, edytowano w sumie 1 raz |
18 Sty 2011, o 16:56 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona
Rejestracja: 16 Sty 2011, o 21:48 Posty: 45 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Ustalcie jedną rzecz. Jeśli ktoś ściemnia to ban na 7 dni i spokój.
PS Oraz zróbcie aktywacje kont przez e-mail, bo zawsze będą takie ciecie[za przeproszeniem] ,którzy będą spamować, tak jak wczoraj. I było ok. 50 banów w 1h [Pozwoliłem sobie pokolorować słuszną uwagę. Co do drugiej - nie byłem akurat obecny, ale zapewne aktywacja konta nie ma nic do rzeczy. Raczej chodzi o tworzenie postaci. Czat od 2 lvl jest dobrym rozwiązaniem. Aktywacja konta poprzez mail, naturalnie - do wprowadzenia! ~ EsAmo] |
18 Sty 2011, o 20:57 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 19 Sty 2011, o 21:40 Posty: 1 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Nick: Kryspin
Serwer: S3 Straciłem: Wzmocniony Kij Wiedzy i Mniejszej Magii |
19 Sty 2011, o 21:43 |
![]() |
![]() |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 21 Sty 2011, o 15:48 Posty: 17 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Mój nick w grze Sirbubu (s3). czas błędu 13:30
podczas walki z orkami zostałem wyrzucony z Gry, po zalogowaniu znajdowałem się miejscu gdzie około 2h wcześniej robiłem quest (wilcza suka) miałem 1,5levela mniej zamiast prawie 33 miałem 31. do tego znikły mi prawie wszystkie monety które miałem (około 100+) prosił bym o jakąś rekompensacje ![]() [Zwrócone. ~ EsAmo] [ktokolwiek dokonal zwrotu nie zrobil tego do konca. Zwrócone zostało tylko złoto - Plox] _________________ S3 Getsugas |
21 Sty 2011, o 15:54 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 4 z 4 |
[ 36 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |