Strona 1 z 3 |
[ 29 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2, 3 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Zgon - animacja[IDEA]
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Współpracownik Gnarla
|
Witam
Mam taki pomysł oczywiście można się za niego zbarac kiedy wszystkie upy, s5, itd bedą gotowe Chodzi mianowicie o możliwosc wybrania bądź kupna za platyny (jak z twarzą) animacji własnej śmierci na polu walki. Np. zmiana w proch, spalenie sie w płomieniach, zwykłe takie jakie jest, jakies z okrzykiem, wyciągniętą ręką, pośmiertnym tekście itd. Zapraszam do komentowania lub udoskonalenia mojego pomysłu. _________________ VD 119lvl Ostlor. Został Taernijczykiem 16.12.2011 \o/ Ostatnio edytowany przez KARIPLek, 18 Lis 2012, o 09:00, edytowano w sumie 1 raz |
|
17 Lis 2012, o 17:53 |
|
|
Pogromca Valdaroga
|
|
|
17 Lis 2012, o 17:57 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
Całkiem ciekawe Chociaż, pewnie byłoby to zrealizowane duuuużo później, byłoby miłym urozmaiceniem zgonów w party i pvp :d
_________________ BloodlineMage s2 86 mo OFF UndeadMage s4 121 mo OFF UndeadPonyH Ostlor 123 łucznik Undi EU 62 druid OFF Undiii Ostlor 40 Ryc |
|
17 Lis 2012, o 18:14 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
już widze moją postać poległą na polu walki, klęczącą i opartą o wbity w ziemie młot z wściekłym wzrokiem, wlepionym w przeciwnika, mówiącym " i'll be back" ... po czym upada bezszelestnie na ziemie...
Podoba mi sie ;] _________________ Dehu s2 Barbarzyńca 96lvl DELETED dehu s2 sheed 101lvl DELETED Dehuś s5 Barbarzyńca 62lvl DELETED |
|
17 Lis 2012, o 18:31 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Całkiem spoko, chociaż zwykłe salto nie jest złe
_________________ Sypię piaskiem, okazjonalnie wystrzelę coś z łuku. |
|
17 Lis 2012, o 19:35 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
Ciekawy i fajny pomysł
_________________ Stachubrach-Łucznik [85] OFF Pomogłem? Podoba się? Daj ku f e l k a. Mój kanał na YT: http://www.youtube.com/channel/UC4rLfyOMgD-2IhDf0b6YxOw/feed |
|
18 Lis 2012, o 20:36 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Extra pomysł Już widzę jak MO po utracie hp staje w płomieniach, a VD rozpływa się w mroku ^^
Byłaby to też dodatkowa kaska dla adminów co pomogłoby rozwijać grę |
|
18 Lis 2012, o 20:44 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
Fajny pomysl, juz widze jak moj vd dobija sie lalka.
|
|
18 Lis 2012, o 22:04 |
|
|
Uczeń Simona
|
Wkurza, że postać ciągle robi przewrót w tył a jego broń np. różdżka robi 46454 stopni obrotu, jestem za
_________________ Seq-66Druid |
|
18 Lis 2012, o 22:48 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Pomysł ciekawy i wart uwagi:) jak dla mnie to byłoby bardzo dobre urozmaicenie pvp/pvm...
Chociaż teraz pierwszożędną sprawą dla gm powinny być podklasy i ewentualnie długo oczekiwany s5.. Po tych upach lub razem z nimi możnaby ten pomysł wprowadzić |
|
19 Lis 2012, o 01:38 |
|
|
Strona 1 z 3 |
[ 29 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2, 3 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 56 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |